HolyShock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας, καταρχην καλώς σας βρίσκω, δεν ήξερα το σιτε και μου το ανέφερε ένας φίλος να ρωτησω για ένα πρόβλημα που έσκασε στο pc πριν λίγες μέρες. έχω πρόβλημα με το bootarisma του Η/Υ. Διάβασα παρόμια θέματα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα λύση. Πατάω το κουμπί εκκίνησης, ακούω τους ανεμηστήρες να ανάβουν, και εκει που περιμενώ να ακούσω τους κλασσικούς ήχους που βγάζει το pc μου στην εκκηνιση, δεν γίνετε τίποτα. μένει εκει μαύρη η οθόνη δεν εμφανίζει και δεν ξεκινάει τιποτα ουτε το bios ουτε τα γραμματάκια.. Δοκίμασα τις κλασσικές λύσεις, έβγαλα τα usb, τη μπαταρία του bios, έβγαλα και ξαναέβαλα τις κάρτες αλλά τίποτα. το set up τοθ pc είναι athlon64 sta 3ghz mobo asus k8v gpu ati readon 256 HDD 300GIGA WESTERN DIGITAL ram 2giga kingstom OS win7 έχετε καμια ιδεά για τι παίζει να φταίει?
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες Αφού καθάρισες τις τιμές της CMOS όπως είπες, δοκίμασε με κάθε dimm μνήμης ξεχωριστά, αν φυσικά έχεις πάνω από ένα. Επίσης δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών, αν υπάρχει η δυνατότητα.
HolyShock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 το τσέκαρα αυτο με τις κάρτες μνήμης αλλα τπτ, με κάρτα γραφήκων δύσκολα, πρέπει να βρώ απο κανα φίλο μου.
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν είναι η κάρτα γραφικών πάντως, μάλλον είναι η μητρική. Τσέκαρε για τίποτα φουσκωμένους/σκασμένους πυκνωτές.
Philcore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ίσως να είναι και το τροφοδοτικό,αν μπορείς τσέκαρέ το και αυτό.
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Όντως, το ότι ξεκινούν οι ανεμιστήρες δε σημαίνει ότι το τροφοδοτικό είναι 100% λειτουργικό.
HolyShock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και εμενα το μυαλό μου εκει μου πήγε για μητρική.. αλλα πώς μπορώ να τσεκάρω πυκνωτές της μητρικης?
rafail1994 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και εμενα το μυαλό μου εκει μου πήγε για μητρική.. αλλα πώς μπορώ να τσεκάρω πυκνωτές της μητρικης? Απλά θα ανοίξεις το καπάκι από το pc και θα ψάξεις επάνω στην μητρική για τυχόν φουσκωμένους η μαυρισμένους σκασμένους πυκνωτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.