testit Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα αρχαίο σύστημα Η/Υ p3 , με είσοδο αρχαίου πληκτρολογίου (χοντρή εισοδος) χωρίς άλλη θύρα για ποντίκι. Μπορώ να προσθέσω μια κάρτα pci που βγάζει σε 2-4 θύρες usb και να συνδέσω εκεί ποντίκι+πληκτρολόγιo usb?
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κανονικότατα. Αν μπορείς απέφυγε τις κάρτες με chipset της VIA...
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα αρχαίο σύστημα Η/Υ p3 , με είσοδο αρχαίου πληκτρολογίου (χοντρή εισοδος) χωρίς άλλη θύρα για ποντίκι. Μπορώ να προσθέσω μια κάρτα pci που βγάζει σε 2-4 θύρες usb και να συνδέσω εκεί ποντίκι+πληκτρολόγιo usb? Πάντως για αυτήν την δουλειά μπορείς να βάλεις απλά ανταπτοράκια Usb to ps/2
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πάντως για αυτήν την δουλειά μπορείς να βάλεις απλά ανταπτοράκια Usb to ps/2 Έχω την εντύπωση πως μιλάει για τις ακόμα πιο παλιές (και χοντρές) θύρες ps/2. Και γενικά το θέμα adaptor ps/2 to usb είναι λίγο λαχείο...
testit Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως μιλάει για τις ακόμα πιο παλιές (και χοντρές) θύρες ps/2. Και γενικά το θέμα adaptor ps/2 to usb είναι λίγο λαχείο... άμα φτιάξω πρώτα θύρα usb! ---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ---------- Πάντως για αυτήν την δουλειά μπορείς να βάλεις απλά ανταπτοράκια Usb to ps/2 προηγείται να δεχτεί η μητρική, pci κάρτα με usb θύρες σε pci δίαυλό της . αν τη δεχτεί, λειτουργήσει, λύθηκε το πρόβλημα αυτό με ενδιαφέρει να διασταυρώσω πως γίνεται, αν πιάνει...
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 άμα φτιάξω πρώτα θύρα usb! ---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ---------- προηγείται να δεχτεί η μητρική, pci κάρτα με usb θύρες σε pci δίαυλό της . αν τη δεχτεί, λειτουργήσει, λύθηκε το πρόβλημα αυτό με ενδιαφέρει να διασταυρώσω πως γίνεται, αν πιάνει... λολ ok ναι λάθος μου το πήγα ανάποδα. Τι λειτουργικό τρέχεις;;;; Έχει PCI σίγουρα;;; έτρεξες το cpu-z να δεις καμιά πληροφορία;;
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Θα δουλεύει μια χαρά η κάρτα pci. Αλλιώς υπάρχει και η επιλογή του ps2 to usb μετατροπέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.