Προς το περιεχόμενο

προσθήκη σε αρχαία μητρική κάρτας usb

testit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρχαίο σύστημα Η/Υ p3 , με είσοδο αρχαίου πληκτρολογίου (χοντρή εισοδος) χωρίς άλλη θύρα για ποντίκι.

Μπορώ να προσθέσω μια κάρτα pci που βγάζει σε 2-4 θύρες usb και να συνδέσω εκεί ποντίκι+πληκτρολόγιo usb?

Δημοσ.
Έχω ένα αρχαίο σύστημα Η/Υ p3 , με είσοδο αρχαίου πληκτρολογίου (χοντρή εισοδος) χωρίς άλλη θύρα για ποντίκι.

Μπορώ να προσθέσω μια κάρτα pci που βγάζει σε 2-4 θύρες usb και να συνδέσω εκεί ποντίκι+πληκτρολόγιo usb?

Πάντως για αυτήν την δουλειά μπορείς να βάλεις απλά ανταπτοράκια Usb to ps/2

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως μιλάει για τις ακόμα πιο παλιές (και χοντρές) θύρες ps/2. Και γενικά το θέμα adaptor ps/2 to usb είναι λίγο λαχείο...

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως μιλάει για τις ακόμα πιο παλιές (και χοντρές) θύρες ps/2. Και γενικά το θέμα adaptor ps/2 to usb είναι λίγο λαχείο...

άμα φτιάξω πρώτα θύρα usb!

:-)

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

προηγείται να δεχτεί η μητρική, pci κάρτα με usb θύρες σε pci δίαυλό της . αν τη δεχτεί, λειτουργήσει, λύθηκε το πρόβλημα

αυτό με ενδιαφέρει να διασταυρώσω πως γίνεται, αν πιάνει...

Δημοσ.
άμα φτιάξω πρώτα θύρα usb!

:-)

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

προηγείται να δεχτεί η μητρική, pci κάρτα με usb θύρες σε pci δίαυλό της . αν τη δεχτεί, λειτουργήσει, λύθηκε το πρόβλημα

αυτό με ενδιαφέρει να διασταυρώσω πως γίνεται, αν πιάνει...

λολ ok ναι λάθος μου το πήγα ανάποδα.

Τι λειτουργικό τρέχεις;;;;

Έχει PCI σίγουρα;;; έτρεξες το cpu-z να δεις καμιά πληροφορία;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...