lelos1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 έχω μια απορία για τα rss feed αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η addon για firefox που να checkari για κάποιο keyword και αν το βρίσκει να με ειδοποιεί με e-mail η με κάποιο μήνυμά.
AntiterrA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 απο μια μικρη μου ερευνα δεν βρικα κατι.. ολα ειδοποιουν για update σε site οχι τοσο εξειδικευμενα για λεξη οπως θες εσυ.. δεν ξερω..
thes1os Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το google alerts κάνει αυτό που θέλεις. Του δίνεις ένα keyword και μπορεί να σε ειδοποιεί με e-mail "as it happens" ή μία την ημέρα ή ανα εβδομάδα.
lelos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το google alerts κάνει αυτό που θέλεις. Του δίνεις ένα keyword και μπορεί να σε ειδοποιεί με e-mail "as it happens" ή μία την ημέρα ή ανα εβδομάδα. το δοκίμασα είναι μόνο για το google είναι beta βεβαία μπορεί πιο μετά να αλλάξει κάτι. Θέλω να ψάχνει σε συγκεκριμενα rss feeds(π.χ release movies και να με ενημερωνει συγκεκριμενα μόνο για τα keywords που έχω βάλει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.