jim22479 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Προσφατα καηκε η μητρικη μου.Ηταν μια Asus s775 chipset. Επανω του ειχα μια XFX 8800GTS και ενα επεξεργαστη core2duo 6600. Επειδη η μητρικη ηταν σε εγγυηση και επειδη δεν υπαρχει πλεον αυτη η μητρικη , το μαγαζι που το αγορασα , μου προτεινε να παρω κατι αλλο με τα χρηματα που εκανε ΤΟΤΕ η μητρικη μου (περιπου 200 ευρω ). Το θεμα ειναι το εξης: Ο αδελφος μου δεν χρειαζεται τον υπολογιστη του πλεον.Ο υπολογιστης του εχει μια ASUS P5N-D με Quad Core επεξεργαστη(δεν θυμαμαι ποιον) και μια καρτα γραφικων (δεν θυμαμαι ποια, αλλα μαλλον κατωτερη της 8800). Λεω λοιπον , να του παρω την μητρικη και την cpu , και να του βαλω τα δικα μου 4gb ddr2 800 .Οποτε το συστημα θα ειναι το εξης: cpu: καποιος QUAD επεξεργαστης. mobo: ASUS P5N-D RAM: 4 x 1GB OCZ 800 και μου λειπει μια καρτα γραφικων να συμπληρωσω.Θελω να βαλω μια 6870 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-6870-PCI-Express-GDDR5-1GB-C3D-H6870-1GD5E-HDMI.htm Και εδω θελω την βοηθεια σας: 1. Παιζει ρολο το chipset της μητρικης(nvidia nforce 750) μου αν θα ειναι συμβατη με την καρτα γραφικων; 2. Αξιζει να παρω αυτην την vga και να την βαλω σε εναν QUAD core επεξεργαστη; 3.Αν οχι, ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε με 200 ευρω;Ή τελοσπαντων να βαλω καποια πραματα πανω στον υπολογιστη που να τον "δυναμωσει" μεχρι αυτα τα λεφτα. Αυτο που θελω ειναι να μπορω να παιζω κανα νεο παιχνιδακι , αξιοπρεπως. Θελω να μπορει να μου αντεξει ακομα κανα χρονο μεχρι να κανω την αλλαγη ολοκληρου του pcιου! Να μαστε καλα... ps: και κανα 50αρικο παραπανω να ξεφυγω δεν χαλασε ο κοσμος , αλλα μεχρι εκει. Ξεχασα επισης , το τροφοδοτικο μου ειναι ενα 600αρι της ZALMAN. Ευχαριστω
insomnian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ποιο ειναι αυτο το μαγαζι που σου πληρωνει την εγγυηση στη τιμη που ειχες αγορασει τοτε? Η μητρικη που τοτε πηρες 200€ ποια ειναι? σημερα θα κανει 20€.
jim22479 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 η παλια μητρικη μου σημερα κανει γυρω στα 100 ευρω. Τι σημασια εχει ποιο ειναι το μαγαζι, και ποια ηταν η μητρικη;Αλλωστε ειναι καμενη.Για αυτον το λογο σας γραφω ποια θα ειναι η νεα μητρικη καρτα. Ευχαριστω
insomnian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για να ξερουμε να ψωνιζουμε κι εμεις απο κει. Ελαχιστα ειναι τα μαγαζια που σε καλύπτουν με την αρχικη τιμη
jim22479 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για να ξερουμε να ψωνιζουμε κι εμεις απο κει. Ελαχιστα ειναι τα μαγαζια που σε καλύπτουν με την αρχικη τιμη Ειναι πολυ γνωστο μαγαζι του ειδους , δεν θελω να πω το ονομα του για να μη θεωρηθει διαφημιση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε περιεργο. Απο την στιγμη που η καρτα βγαινει off ,και δεν μπορουν να μου την αλλαξουν , πρεπει να με αποζημιωσουν με το ποσο που ειχα δωσει.Η καρτα ειχε 3 χρονια εγγυηση. Υποψιν παιδια, πως οταν μιλαω για Quad Core επεξεργαστη μιλαω για εναν "απλο " s775 και οχι s1366...
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Απλά αυτό που ισχύει συνήθως είναι το αντίθετο, προσπαθούν να κόψουν πιστωτικό σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.
insomnian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ειναι πολυ γνωστο μαγαζι του ειδους , δεν θελω να πω το ονομα του για να μη θεωρηθει διαφημιση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρειτε περιεργο. Απο την στιγμη που η καρτα βγαινει off ,και δεν μπορουν να μου την αλλαξουν , πρεπει να με αποζημιωσουν με το ποσο που ειχα δωσει.Η καρτα ειχε 3 χρονια εγγυηση. Mην ανησυχεις, πεστο εσυ και δεν θα θεωρηθει διαφημιση. Καταστημα που σε καλυπτει με το αρχικο ποσό πρεπει να γινει ευρεως γνωστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.