Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μνημες ??

RoUf1An0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνοπτικα : Ο υπολογιστης εριχνε που και που bluescreen αναφεροντας ενα προβλημα σχετικο με τις μνημες. Επαιξα λιγο με τις μνημες ( εβγαλα τη μια απο τις 2 , αλλαξα θεσεις , αλλαζα γενικα συνδυασμους ) για να δω τι εφταιγε. Σε καποια στιγμη εφτασε να κολλαει στο logo των windows οταν φορτωναν και μπορουσα να μπω μονο σε safe mode. Εδω και κατι μερες μπαινει κανονικα στα windows αλλα κολλαει καποιες φορες ( γενικο κολλημα-μονη λυση το reboot εκεινη την στιγμη-χωρις ομως να ριχνει bluescreen ) . Μεσα σε ολα αυτα σημερα μου βγαζει το εξης στην διαχειρηση εργασιων ( φωτο απο κατω ) . Τη μια βλεπει τις μνημες και την αλλη οχι . Τι μπορει να φταιει ??? μνημες ?? mobo ?? δεν ξερω ..

Το συστημα εχει MS VISTA 32 Prem,6600 cpu,4gb ram ddr2 800,μια 4670 gpu,g31 ecs mobo,

Δημοσ.

Κατέβασε το memtest και δοκίμασε ξεχωριστά τα dimm και σε διαφορετικά slot μεχρι να δεις ποιο είναι το dim που βγάζει error.

Αν και μυρίζομαι και πρόβλημα στην mobo

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα;

Γιατί δε βλέπω κάτι περίεργο στη φωτό που παρέθεσες;

Πώς πιστεύεις ότι θα 'πρεπε να ήταν;

Σωστα βλεπεις δεν εχει κατι περιεργο..λαθος μου..θελω υπνο μαλλον..

Καμια ιδεα ομως για τα κολληματα που ριχνει στα ξαφνικα ???

Καθε φορα που κολλουσε το συστημα η χρηση της μνημης ηταν σε κανονικα επιπεδα. Εβλεπα μετα μηπως και εχουν ζεσταθει οι 2 μνημες αλλα μου φαινονταν καλες...

ΥΓ: Το προβλημα πρωτοεμφανιστηκε μετα απο περιπου μισο χρονο χωρις να αλλαξω τιποτα απο hardware απο την τελευταια φορα που προσθεσα κατι.

Δημοσ.

Απ' τη στιγμή που είπες ότι σε safe mode δεν είχες πρόβλημα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πρόκειται για software issue, ειδικά τώρα που φαίνεται ότι αποκλείονται οι μνήμες και ο δίσκος.

Από ιούς, spyware, malware, είσαι καθαρός;

Αν ναι, θα κοιτούσα προς μητρική και μετά προς τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Συμφωνα με το BitDefender δεν υπαρχει θεμα με ιους κτλ

ΥΓ: Πριν δοκιμασα να αλλαξω το δισκο και εβαλα εναν αλλον με win xp πανω του.. οσο το χρησιμοποιησα δεν αντιμετωπισα προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...