lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχω βρει σε καλή τιμή μία Scythe Mugen 2 και σκέφτομαι να την αγοράσω.Το θέμα όμως είναι ότι θα παραλάβω μόνο την ψύκτρα και τον ανεμιστήρα της, χωρίς βάση, brackets και ξέρω 'γω τι.Θα μπορέσω να βρω κάπου τα παρελκόμενα αυτά ώστε να μπορέσω να την εγκαταστήσω, ή έστω να κάνω κάποια πατέντα? Μην πάω να την αγοράσω και μείνω μετά με μία ψύκτρα στο χέρι...!Από όσο έψαξα σήμερα στο net, δε βρήκα κάποια λύση... H motherboard μου είναι η M4785TD-V EVO δηλαδή η ψύκτρα θα κουμπώνει σε socket AM3. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τη συγκεκριμένη όλο και κάποιοι θα την έχουν. Είτε περίμενε μπας και έχει κάποιος spare το AM3 bracket, είτε βάλε αγγελία στη Ζήτηση, γιατί αλλιώς δε βλέπω να κάνεις κάτι. Μπας και τη βρήκες από Πλαίσιο στα 5.90€;
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Yeap! Αυτή σκέφτομαι να πάρω ή τέλοσπάντων όποια βρω από εκθεσιακά...
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ποιο κουτί έχεις και πόσα διαθέτεις maximum; Ρώτησες και σου είπαν ότι έχουν μόνο ένα κομμάτι, κι αυτό δεν έχει καθόλου brackets; Και δε μπορούν να βρουν; Θα μου πεις με 5.90€ δε μπορείς να ζητάς και πολλά..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν θα την βρεις http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=406952 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404561
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά για να λέει ότι σίγουρα (έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον) δε θα έχει brackets, όλο και κάτι θα ξέρει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 To θεμα ειναι οτι συνηθιζουν απο τηλεφωνου να λενε ναι ελατε υπαρχει κλπ και μολις πας να σου λενε τελειωσε, αλλα υπαρχει αυτο (στην κανονικη τιμη του κατι που θελουν να ξεστοκαρουν). Εξαλλου ο σκοπος του ολου συστηματος "προσφορων" αυτος ειναι, να σε τραβηξουν ως το μαγαζι με λεφτα στην τσεπη. Τωρα αν εχει κλεισει με ονοματεπωνυμο το προιον, ισως να σταθει "τυχερος". Και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι αμφιβαλω σε τι κατασταση θα παραλαβει το προιον.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και γιατί να του έλεγαν τότε ότι θα πάρει μόνο την ψύκτρα και το ανεμιστήρι της; Γιατί αυτό κατάλαβα ότι έγινε. Αν ήταν θα του έλεγαν ότι είναι κομπλέ και μετά ότι έκαναν λάθος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ε δεν αποκλειεται να του το πουν και τωρα αυτο. Νταξει ας μην μαντευουμε, αλλα γενικως ας κλεισει με ονοματεπωνυμο πριν κατεβει στο πλαισιο την ψυκτρα, για να σιγουρευτει οτι υπαρχει και δε του λενε τις γνωστες φιφες.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρώτησες και σου είπαν ότι έχουν μόνο ένα κομμάτι, κι αυτό δεν έχει καθόλου brackets; Και δε μπορούν να βρουν; Ακριβώς αυτό.Λέει βασικά ότι όλα τα κομμάτια που έχουν είναι χωρίς brackets. Το κουτί μου.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τα έφαγε η μαρμάγκα πες τους; Αν διαθέτεις ~25€, τσίμπα την CoolerMaster Hyper 212. Αλλιώς έλπιζε να βρεθεί κάποιος που να έχει spare bracket.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Eχω την megahalems στο ιδιο κουτι, και απτα νουμερα φαινεται να εχει ιδιες διαστασεις με τη mugen 2. Σου λεω οτι χωραει οριακα η megahalems, αλλα οταν λεω οριακα, μιλαω για χιλιοστα, ουτε καν εκατοστο. Εχε υποψιν σου αυτο, γιατι η παραμικρη διαφορα αναμεσα στις 2 ψυκτρες και πχ τις μητρικες μας, μπορει να την κανει να μη χωρεσει, εισαι πολυ πολυ οριακα.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μωρέ το να μην χωρέσει δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, το πολύ πολύ αφήνω ανοιχτό το κουτί στο πλάϊ...Το θέμα είναι να βρω σίγουρα βάση, μην κάνω τόσο κόπο να πηγαίνω Μεταμόρφωση και μετά μείνω με την ψύκτρα. phanispal η 212 πως τα πάει σε σχέση με τη Mugen? Γενικά value for money? Γιατί αν πάω και τελικά δεν υπάρχει η mugen, μήπως τσιμπήσω καμιά άλλη τελικά...
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μικροδιαφορές μεταξύ τους και η Hyper 212 δεν είναι τόσο κτήνος και επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Εγώ τη Hyper θα επέλεγα πάντως. Μην πας Μεταμόρφωση αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει brackets και ότι υπάρχει όντως η ψύκτρα εκεί.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε άλλο forum, ένα παιδί μου απάντησε ότι την έχει εγκαταστήσει σε intel, οπότε του περισσεύει η βάση για AM3 socket. Αρκεί μόνο αυτό ή χρειάζομαι και τίποτα επιπλέον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.