Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με bracket για Scythe Mugen 2

lordlothar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγα μήπως χρειάζεται και τίποτα άλλο, πχ βίδες,κουμπώματα, backplate κτλ...Αν αρκεί μόνο η βάση, μάλλον λύθηκε το πρόβλημα, αν καταφέρω να πάρω τελικά την ψύκτρα.

Θερμοαγώγιμη έχω την Ceramique, αν και στην stock ψύκτρα δεν είδα και μεγάλη βελτίωση...

Δημοσ.

Έχει εγκατεστημένη στο pc του την ψύκτρα, οπότε μάλλον τα έχει χρησιμοποιήσει εκεί...Απλά του περισσεύει η βάση για AMD, επειδή αυτός έχει intel.Δε νομίζω στη συσκευασία να υπάρχουν διαφορετικές βίδες για την intel και διαφορετικές για την AMD βάση.

Δημοσ.

Μάλλον δεν μας τα λένε καλά οι κύριοι...Χτες το απόγευμα είχαν διαθέσιμα όλα τα εκθεσιακά κομμάτια και τώρα μόλις που πήρα τηλέφωνο, ούτε ένα!Ξέρουν άραγε τι τους γίνεται?

...........:mad:

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια phanispal και MiDi_MiLiZ, μάλλον δεν θα το ρισκάρω και θα πάρω την Hyper 212, που φαίνεται αρκετά καλή για τα λεφτά της, από όσο έψαξα για benchmarks στο net.

Δημοσ.

Ε είναι αυτά που έχουν ειπωθεί στα δύο νήματα που παρέθεσε ο MiDi.

Η πλάκα (και το χειρότερο) είναι ότι τελικά μπορεί να υπάρχουν, αλλά να μην το ξέρουν :Ρ

Εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα από VisionStudio κι ας μου έβγαινε κανα 5ευρο πιο ακριβή, μόνο και μόνο για να μην τα δώσω σε αυτούς.

Δημοσ.

Μία που το είπες και μία που το skroutzαρα...Μόνο VisionStudio και πλαίσιο την έχουν, απλά το δυνατό χαρτί του πλαισίου είναι το RMA, αλλά ντάξει, με τέτοια πολιτική που έχουν στα υπόλοιπα θέματα, καλύτερα να μην τους ξανακάνω την χάρη.

Θα ψάξω εντωμεταξύ μήπως βρω καμιά καλύτερη στα ίδια χρήματα με την 212...

Ευχαριστώ και πάλι phanispal, με βοήθησες πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...