phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά θα είσαι με το bracket, την ψύκτρα και το φουρφούρι. Α, τσίμπα και μια θερμοαγώγιμη, είτε Arctic Silver 5 είτε Arctic Ceramique.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έλεγα μήπως χρειάζεται και τίποτα άλλο, πχ βίδες,κουμπώματα, backplate κτλ...Αν αρκεί μόνο η βάση, μάλλον λύθηκε το πρόβλημα, αν καταφέρω να πάρω τελικά την ψύκτρα. Θερμοαγώγιμη έχω την Ceramique, αν και στην stock ψύκτρα δεν είδα και μεγάλη βελτίωση...
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μα αν έχει το bracket για ΑΜ3 το παιδί, δε θα έχει και τις βίδες και ό,τι άλλο χρειάζεται; Τα έχει πετάξει;
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχει εγκατεστημένη στο pc του την ψύκτρα, οπότε μάλλον τα έχει χρησιμοποιήσει εκεί...Απλά του περισσεύει η βάση για AMD, επειδή αυτός έχει intel.Δε νομίζω στη συσκευασία να υπάρχουν διαφορετικές βίδες για την intel και διαφορετικές για την AMD βάση.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 http://www.scythe-usa.com/product/cpu/040/scmg2000_detail.html Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ανεβάζω εικόνες αλλά δεν εμφανίζονται. Δες όλα τα παρελκόμενα για τη συγκεκριμένη ψύκτρα.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον δεν μας τα λένε καλά οι κύριοι...Χτες το απόγευμα είχαν διαθέσιμα όλα τα εκθεσιακά κομμάτια και τώρα μόλις που πήρα τηλέφωνο, ούτε ένα!Ξέρουν άραγε τι τους γίνεται? ........... Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια phanispal και MiDi_MiLiZ, μάλλον δεν θα το ρισκάρω και θα πάρω την Hyper 212, που φαίνεται αρκετά καλή για τα λεφτά της, από όσο έψαξα για benchmarks στο net.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ε είναι αυτά που έχουν ειπωθεί στα δύο νήματα που παρέθεσε ο MiDi. Η πλάκα (και το χειρότερο) είναι ότι τελικά μπορεί να υπάρχουν, αλλά να μην το ξέρουν :Ρ Εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα από VisionStudio κι ας μου έβγαινε κανα 5ευρο πιο ακριβή, μόνο και μόνο για να μην τα δώσω σε αυτούς.
lordlothar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μία που το είπες και μία που το skroutzαρα...Μόνο VisionStudio και πλαίσιο την έχουν, απλά το δυνατό χαρτί του πλαισίου είναι το RMA, αλλά ντάξει, με τέτοια πολιτική που έχουν στα υπόλοιπα θέματα, καλύτερα να μην τους ξανακάνω την χάρη. Θα ψάξω εντωμεταξύ μήπως βρω καμιά καλύτερη στα ίδια χρήματα με την 212... Ευχαριστώ και πάλι phanispal, με βοήθησες πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.