karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Tώρα προφανώς αγρίεψαν τα πράγματα και προσπαθούν να πιάσουν κότσο και τους νεώτερους, αυτά τα ασύστολα απατεωνίστικα που διάβασα παραπάνω αξίζουν καταγγελία κανονικά, τι άλλο θα κάνουν δηλαδή. Καλησπέρα καιρό είχα να σε δω! Τι άλλο θα κάνουν; Εμ θα κάνουν μέχρι να βρίσκουν ξέφραγα αμπέλια όπως το Ελλαδιστάν που ζούμε. Τυχαίο; Δε νομίζω!
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα καιρό είχα να σε δω! Τι άλλο θα κάνουν; Εμ θα κάνουν μέχρι να βρίσκουν ξέφραγα αμπέλια όπως το Ελλαδιστάν που ζούμε. Τυχαίο; Δε νομίζω! Μπα Globalization παντού τα ίδια κάνουν,εδώ σε βρετανίες και άλλες χώρες έρχονται γράμματα από τους βασιλιάδες της Αφρικής(και καλά) και ζητάνε λεφτά από το κοσμάκι.
bnvdarklord Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν χτυπάς και στην HOL ενα τηλεφωνάκι, δινοντας τα στοιχεια της κοπελιάς;
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν χτυπάς και στην HOL ενα τηλεφωνάκι, δινοντας τα στοιχεια της κοπελιάς; Λέω προς το παρόν να μην κάνω κάτι και να το θεωρήσω ένα χαζό γεγονός. Πραγματικά είναι εντελώς γελοίο αν το καλοσκεφτείς. Αν δω κανένα περίεργο γράμμα ή κανένα λογαριασμό θα το ψάξω περισσότερο.
cosmos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν θα επικεντρωνόμουν μόνο σε θέμα απάτης ως προς τους παρόχους και τους λογαριασμούς.Μπορεί να είναι κάτι σχετικό με τους ενοίκους (πόσοι-τί ωράριο-τί ηλικίες-)και τις περιουσίες τους.... Όποιος ξαναπετύχει παντως τέτοιου είδους επισκέπτες....ας τους βάλει να πάρουν ένα τηλέφωνο τον ΟΤΕ-την HOL μπροστά του...να δείτε για πότε θα γίνουν λούηδες!! Πάντως....το νου σας...
scullyist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα καιρό είχα να σε δω! Aλόχα Κάρμεν True, τελευταία δεν επισκέπτομαι όσο πριν, κάτι λίγα 5λεπτα check μέσα στη μέρα να δω γενικά τι παίζει συνήθως. Φάση είναι, θα περάσει υποθέτω
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Aλόχα Κάρμεν True, τελευταία δεν επισκέπτομαι όσο πριν, κάτι λίγα 5λεπτα check μέσα στη μέρα να δω γενικά τι παίζει συνήθως. Φάση είναι, θα περάσει υποθέτω Αλόχααααααα! Ελπίζω να είσαι καλά και το <<θεματάκι>> σου να έχει πάρει το σωστό δρόμο! Χάρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε.
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 που μπορει καποιος να πληρωσει ενα ψευτικο λογαριασμο???δλδ θα σου αφησουν ενα ψευτικο λογαριασμο εσυ θα πας να τον πληρωσεις σε HOL ή ΕΛΤΑ και με τη σειρα τους θα δωσουν τα λεφτα στη σπειρα??? Χα χα χα πολύ καλό!!!:lol: Αλλά πέρα την πλάκα όντως είναι ύποπτο το όλο σκηνικό.
guardianx71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Λέω προς το παρόν να μην κάνω κάτι και να το θεωρήσω ένα χαζό γεγονός. Πραγματικά είναι εντελώς γελοίο αν το καλοσκεφτείς. Αν δω κανένα περίεργο γράμμα ή κανένα λογαριασμό θα το ψάξω περισσότερο. Kοίτα , μην το λες. Ένα τηλέφωνο είναι , προκριμένου να βρεθείς προ εκπλήξεως και να έχεις τρεχάματα , γιατί έχουμε ξανακούσει για ενεργοποιήσεις σε άλλους πάροχους χωρίς να έχεις υπογράψει , και να σου ζητάνε λεφτά μετά και να σου κόβουν το internet , αλλά και για να ξέρεις αν παίζει κάτι τέτοιο όντως ( που το βλέπω απίθανο να πουλήσει ο ΟΤΕ δικαιώματα πάνω στο χαλκό ) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Kοίτα , μην το λες. Ένα τηλέφωνο είναι , προκριμένου να βρεθείς προ εκπλήξεως και να έχεις τρεχάματα , γιατί έχουμε ξανακούσει για ενεργοποιήσεις σε άλλους πάροχους χωρίς να έχεις υπογράψει , και να σου ζητάνε λεφτά μετά και να σου κόβουν το internet , αλλά και για να ξέρεις αν παίζει κάτι τέτοιο όντως ( που το βλέπω απίθανο να πουλήσει ο ΟΤΕ δικαιώματα πάνω στο χαλκό ) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Δε διαφωνώ ότι απλά είναι ένα τηλέφωνο. Αλλά αν η Hol έχει λερωμένη τη φωλιά της (αν η κοπέλα ήταν όντως της hol) γιατί να μου δώσει απάντηση από το τηλέφωνο; Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αλλά αν αρχίσω να το σκαλίζω μάλλον δεν θα έχει σταματημό. Όσο για το ενδεχόμενο να έρθει άλλος λογαριασμός χωρίς να έχω υπογράψει, δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά θα έχω άλλο ένα γράμμα από ΟΤΕ για ενημέρωση αλλαγής παρόχου. Ε θα ξυπνήσω δε μπορεί! Εκεί βέβαια θα ανοιχτεί μεγάλοοοο θέμα από ότι καταλαβαίνεις.
guardianx71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δε διαφωνώ ότι απλά είναι ένα τηλέφωνο. Αλλά αν η Hol έχει λερωμένη τη φωλιά της (αν η κοπέλα ήταν όντως της hol) γιατί να μου δώσει απάντηση από το τηλέφωνο; Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αλλά αν αρχίσω να το σκαλίζω μάλλον δεν θα έχει σταματημό.Όσο για το ενδεχόμενο να έρθει άλλος λογαριασμός χωρίς να έχω υπογράψει, δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά θα έχω άλλο ένα γράμμα από ΟΤΕ για ενημέρωση αλλαγής παρόχου. Ε θα ξυπνήσω δε μπορεί! Εκεί βέβαια θα ανοιχτεί μεγάλοοοο θέμα από ότι καταλαβαίνεις. Απλά τουλάχιστον για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει γίνει καμμιά έτηση εν αγνοία σου. Εγώ πάντως όταν άλλαξα από τον ΟΤΕ πριν κάποια χρονια δεν θυμάμε να μου ήρθε κάποιο χαρτί. Μόνο ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός
pp6210 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Όσο για το ενδεχόμενο να έρθει άλλος λογαριασμός χωρίς να έχω υπογράψει, δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά θα έχω άλλο ένα γράμμα από ΟΤΕ για ενημέρωση αλλαγής παρόχου. Ε θα ξυπνήσω δε μπορεί! Εκεί βέβαια θα ανοιχτεί μεγάλοοοο θέμα από ότι καταλαβαίνεις. Επειδή ο ΟΤΕ είναι...ΟΤΕ, εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα το χαρτί (ούτε σε μένα είχε έρθει κάτι όταν άλλαξα πριν 3-4 χρόνια), θα έπαιρνα τηλέφωνο άμεσα την εξυπηρέτηση και θα δήλωνα οτι δεν επιθυμώ καμμία αλλαγή στη γραμμή μου (αναφέροντας την υποψία σου για απάτη), ώστε ακόμα και αν πάνε να κάνουν κάτι να το απορρίψει ο ΟΤΕ. Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ κουφό το όλο σκηνικό και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι οποιαδήποτε εταιρία θα έκανε τέτοιες ενέργειες - οι μεταπωλητές της μπορεί, η ίδια δεν το νομίζω.... άσε που συνήθως δεν έχουν direct sales λιανικής, εδώ με το ζόρι καλύπτουν τις εταιρικές τους πωλήσεις...
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Επειδή ο ΟΤΕ είναι...ΟΤΕ, εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα το χαρτί (ούτε σε μένα είχε έρθει κάτι όταν άλλαξα πριν 3-4 χρόνια), θα έπαιρνα τηλέφωνο άμεσα την εξυπηρέτηση και θα δήλωνα οτι δεν επιθυμώ καμμία αλλαγή στη γραμμή μου (αναφέροντας την υποψία σου για απάτη), ώστε ακόμα και αν πάνε να κάνουν κάτι να το απορρίψει ο ΟΤΕ. Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ κουφό το όλο σκηνικό και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι οποιαδήποτε εταιρία θα έκανε τέτοιες ενέργειες - οι μεταπωλητές της μπορεί, η ίδια δεν το νομίζω.... άσε που συνήθως δεν έχουν direct sales λιανικής, εδώ με το ζόρι καλύπτουν τις εταιρικές τους πωλήσεις... Σε συγγενικό μου πρόσωπο που έγινε ανάλογη (αλλά τηλεφωνική) απάτη, απο άλλη εταιρεία, ήρθε κανονικά χαρτί απο τον ΟΤΕ (πριν 1 χρόνο η ιστορία). Το να πάρει ΤΩΡΑ τηλέφωνο στον ΟΤΕ και να πει οτι δεν θέλω καμία αλλαγή είναι άτοπη ενέργεια γιατί πολύ απλά ο ΟΤΕ δεν θα έχει λάβει αίτημα αλλαγής παροχού. Το σύστημα δεν προβλέπει «σημειώσεις κατά περίπτωση».
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πραγματικά έχω αρχίσει και το αφήνω στο πίσω μέρος του μυαλού μου το όλο θέμα. Το να αρχίσω τηλέφωνα σε ΟΤΕ και HOL και να ψάχνω κάτι προς το παρόν, δε νομίζω να έχει νόημα. Και εγώ είμαι της άποψης αφού δεν έχω ζητήσει από ΟΤΕ διακοπή ότι θα ειδοποιηθώ. Ο χρόνος θα δείξει πάντως. @isay: τελικά δεν μου απάντησες; Ήτανε κουκλάρα έχω να πω, και πρόσεξε στο λέει γυναίκα . Αν σε ενδιαφέρει να την κάνεις να αλλάξει δουλεια σου στέλνω σε Pm όνομα και τηλ
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 @isay: τελικά δεν μου απάντησες; Στείλε στείλε (με πμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.