imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ετσι ακριβως, ειναι ο αδερφος μου μηχανολογια ΤΕΙ και απο οτι βλεπω δεν εχει και μεγαλη σχεση με φυσικη Μην πας μηχανολογια εκτος αν σου αρεσει 100% η μηχανολογια δεν θελεις να βρεθεις σε θεση που να σου αρεσει λιγοτερο απο την ΑΣΣΟΕ. Γιατι δεν περασες απο την αρχη φυσικο? φανταζομαι θα ειχε λιγοτερα μορια απο ασσοε
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 λοιπον θελω να σπουδασω φυσικη,η εστω κατι που να περιεχει πολλη φυσικη , και γι αυτο σκεφτηκα τη μηχανολογια.τωρα σπουδαζω στατιστικη και δεν υπαρχει κατι να με χαλαει ιδιαιτερα απλα οσο περνουν οι μερες αισθανομαι οτι κατι μου λειπει χωρις βεβαια να νιωθω οτι δεν αντεχω κιολας..αλλωστε στους 2 πρωτους μηνες δεν μπορω να βγαλω σιγουρο συμπερασμα , γι αυτο και ζητησα γνωμες καποιων που ισως ξερουν περισσοτερα.Γιαννη συμφωνω μαζι σου οτι τις περισσοτερες φορες δεν μπορουμε να κανουμε αυτο που μας αρεσει,αλλα αναρωτιεμαι ακομα αν αξιζει μια προσπαθεια. Ευχαριστω για τις συμβουλες! εισαι μονο δυο μηνες στην σχολη και εβγαλες ηδη το συμπερασμα οτι δεν σου αρεσει; μηπως να περιμενεις λιγο ακομα μεχρι να παρεις καποια αποφαση; παντως πουθενα στον κοσμο η μηχανολογια δεν εχει σχεση με την φυσικη. απο το ενα βγαινεις θεωριτηκος φυσικος κι απο το αλλο μηχανικος
DrLo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εισαι μονο δυο μηνες στην σχολη και εβγαλες ηδη το συμπερασμα οτι δεν σου αρεσει; μηπως να περιμενεις λιγο ακομα μεχρι να παρεις καποια αποφαση; παντως πουθενα στον κοσμο η μηχανολογια δεν εχει σχεση με την φυσικη. απο το ενα βγαινεις θεωριτηκος φυσικος κι απο το αλλο μηχανικος ή αλλιώς ... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-A03gbr6oY0[/ame]
anastasia992 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 οοοκ το πιασα μαλλον οπως ηρθε η σκεψη για μηχανολογια εφυγε..το ξερω πως οι 2 μηνες ειναι πολυ συντομο χρονικο διαστημα για να βγαλω συμπερασμα απλα φετος καταθετουμε μηχανογραφικο νωρις και θελω να ξερω τις εναλλακτικες που εχω και να μην τα κανω σαλατα οπως περσυ.το τμημα που ειμαι αν και ασοεε εχει λιγοτερα μορια απ οτι το φυσικο το οποιο παρεπιπτωντως εχει γινει πολυ δημοφιλες τελευταια και δεν ξερω γιατι ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 το τμημα που ειμαι αν και ασοεε εχει λιγοτερα μορια απ οτι το φυσικο το οποιο παρεπιπτωντως εχει γινει πολυ δημοφιλες τελευταια και δεν ξερω γιατι ... Μαλλον η ελπιδα του αμμεσου διορισμου μεσω διαγωνισμου του ΑΣΕΠ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.