Προς το περιεχόμενο

Black screen of death η πέθανε ο υπολογιστής

Zeromancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά και πάλι. λοιπόν να σας πω το πρόβλημα μου: ανοίγω τον υπολογιστή και μετά το μέτρημα μου λέει πως έγινε σφάλμα την τελευταία φορά που εσβησα το πι σι.επιλεγοντας είτε να αρχίσει κανονικά είτε σε safe mode μου βγάζει μόνο τον κερσορα να αναβοσβηνει. Προσπάθησα να κάνω μπουτ από σιντι αλλά μου γράφει «σφάλμα στην γραμμή» και μετά ενΑ path.

Εγώ σκέφτομΑΙ ότι α)κάηκε ο σκληρός β)πρόβλημα στην μητρική γ)γκαντεμια

ιδέες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Black screen of death

Είναι κάτι άλλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα από αυτά.

1.Κάτι άλλαξε στο bios, κάνε ένα default settings μέσα από το μενού του bios αν δεν πιάσει αυτό κάνεις reset bios βγάζοντας την μπαταριούλα για λίγο.

2. Για κάποιο λόγο χάθηκε ο boot loader τον windows οπότε κάνεις repair από το δισκάκι τον windows.

3.όντος κάηκε ο σκληρός ή μάλλον κοντεύει γιατί δεν θα ξεκινούσε καν ο pc(μέχρι εκεί που φτάνει).

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα βγάλω την μπαταρία και θα ενημερώσω. Φαντάζομαι πως μετά θα πρέπει να κάνω repair γιατί τώρα δεν μπορώ νακανω με τίποτα μπουτ.

Ευχαριστώ

---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ----------

Τίποτα. Πάλι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μάλλον σκληρός είναι. Μπορώ να το επαληθευσω με καποιον τροπο πέρα του να το βάλω Σε άλλο πιΣι;

Δημοσ.

Αν έκανες μόνο το 1.(bios reset) κάνε και το 2. ,αυτό με το repair από τα windows.

Αναλόγως ποιόν σκληρό έχεις πας στην σελίδα της κατασκευάστριας και κατεβάζεις το διαγνωστικό της π.χ. για την seagate κάνεις τον έλεγχο και βλέπεις.

Δημοσ.

Μέσα στο bios μου αναγνωρίζει τον σκληρό. Βάζω το σιντι των windows κάνει έλεγχο hardware κ μετά κολλάει κ δεν μου βγάΖει καμία επιλογή όπως υποτίθεται ότι πρέπει να κανει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...