Προς το περιεχόμενο

headset για Skype

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τη χθεσινή μου γκάφα και να είναι καλά ο Phanispal που με ξύπνησε (γελάω ακόμα όσο το σκέφτομαι) θέλω τα φώτα σας για επιλογή headset βασικά για skype.

Στο pc έχω ήδη μικρόφωνο το MICROPHONE LOGITECH ANALOG DESKTOP αλλά είναι κάποιες φορές που δεν μπορώ να έχω ηχεία ανοικτά για να ακούσω το συνομιλητή μου(κοιμάται και κόσμος).

Θέλω προτάσεις μέχρι 50€ (5 με 10 ευρώ πάνω κάτω δε με χαλάει)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

σε τοσα χρηματα ριξε κ μια ματια στο ημπεη για ανταπτορα που μεταφερει το σκαηπ σε ενσ η ασυρματη συσκευη.. μπορει να σε βολεψει...

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί την λύση ενός bluetooth;

Εγώ έχω αυτό και δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα. Στα θετικά οτι έχεις μια ελευθερία κινήσεων μιας και δεν υπάρχουν καλώδια και στα αρνητικά οτι πρέπει να το φορτίζεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημοσ.
Δεν νομίζω πως χρειάζεσαι τόσο πολλά χρήματα. Εγώ έχω αυτό και είμαι ευχαριστημένος στο skype. Ο ήχος είναι αρκετά καλός.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά λέω να πάω σε κάτι καλύτερο και η ιδέα του Bluetooth που θα έχω ελευθερία κινήσεων όπως λέει και ο macabre_sunsets μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Έχεις σκεφτεί την λύση ενός bluetooth;

Εγώ έχω αυτό και δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα. Στα θετικά οτι έχεις μια ελευθερία κινήσεων μιας και δεν υπάρχουν καλώδια και στα αρνητικά οτι πρέπει να το φορτίζεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο σε Bluetooth να πάρω καμιά γεύση; Ευχαριστώ

---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ----------

Και μία ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος, υπάρχουν ασύρματα headset σε αυτό το στυλ αλλά στα όρια τιμών που ψάχνω;

Δημοσ.
[...]Μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο σε Bluetooth να πάρω καμιά γεύση;[...]

[...]Και μία ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος, υπάρχουν ασύρματα headset σε αυτό το στυλ αλλά στα όρια τιμών που ψάχνω;[...]

Προσωπική άποψη δεν έχω για κάποιο άλλο bluetooth. Ορίστε ένα πάντως σαν αυτό που παράθεσες. Πιθανολογώ πως οποιοδήποτε bluetooth για κινητό θα κάνει (σε περίπτωση που έχεις ήδη κάποιο κάνε μια δοκιμή).

Δημοσ.
Προσωπική άποψη δεν έχω για κάποιο άλλο bluetooth. Ορίστε ένα πάντως σαν αυτό που παράθεσες. Πιθανολογώ πως οποιοδήποτε bluetooth για κινητό θα κάνει (σε περίπτωση που έχεις ήδη κάποιο κάνε μια δοκιμή).

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να σε ρωτήσω τι εμβέλεια έχεις με αυτό που χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά καθώς έναν μεγάλο ρόλο το έχει και ο δέκτης (ποιότητα, τοποθέτηση, και πάει λέγοντας). Με laptop πάντως που το χρησιμοποιούσα, είχε γύρω στα 4-5 μέτρα(?). Μετά εξακολουθούσες να ακούς και να μιλάς αλλά έκανε παράσιτα. Στo desktop δεν έχω πάει ποτέ πέρα από τα 2 μέτρα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά καθώς έναν μεγάλο ρόλο το έχει και ο δέκτης (ποιότητα, τοποθέτηση, και πάει λέγοντας). Με laptop πάντως που το χρησιμοποιούσα, είχε γύρω στα 4-5 μέτρα(?). Μετά εξακολουθούσες να ακούς και να μιλάς αλλά έκανε παράσιτα. Στo desktop δεν έχω πάει ποτέ πέρα από τα 2 μέτρα.

Σ' ευχαριστώ και πάλι για 4-5 μέτρα ενδιαφέρομαι!

Δημοσ.
Εάν έχεις πρόβλημα πάντως, υπάρχει και η λύση του καλωδίου προέκτασης USB. Οπότε «κερδίζεις» επιπλέον απόσταση.

Σωστότατος!;)

---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ----------

Αυτό πως σας φαίνεται;

Δημοσ.
Εμένα όλα ωραία μου φαίνονται!

Υπάρχει και με στέκα πάντως για τα κοριτσάκια!!

Δε θέλω στέκα βρε :lol:... Άντε πες το τελευταίο που βρήκα στο amazon πως σου φαίνεται;;

Δημοσ.

Να μην σε πάρω και στο λαιμό μου....μια χαρά μου φαίνεται. Με το design του, τον επιτραπέζιο φορτιστή του (σημαντικότατο αυτό) αν αναλόγως και της τιμής του είναι και η ποιότητα ήχου και σήματος....τζιτζί !

Δημοσ.
Να μην σε πάρω και στο λαιμό μου....μια χαρά μου φαίνεται. Με το design του, τον επιτραπέζιο φορτιστή του (σημαντικότατο αυτό) αν αναλόγως και της τιμής του είναι και η ποιότητα ήχου και σήματος....τζιτζί !

Και αυτό είναι τζιτζί επίσης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...