Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι από e-shop

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν από λίγα λεπτά παρέλαβα ένα mouse από το e-shop.(MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP).

Το ποντίκι ήρθε σε δικό τους κουτί(του e-shop) και αφού το ξεπακέταρε έβγαλε ένα ποντίκι τυλυγμένο σε πλαστικό που από πάνω ήταν τυληγμένο ένα περιτύληγμα από αυτό με τις φούσκες για την μην σπάσει.

(να πω πως δεν το παρέλαβα εγώ αλλιώς δεν θα το είχα πάρει καν)

Τι να κάνω να το χρησημοποιήσω; Να τους το πάω πίσω;

Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.

Είμαι τσαντισμένος με τον ευατό μου, με αυτούς που δεν το λένε με κόκκινα γράμματα(σαν τους επεξεργαστές) και επίσης δεν το γράφουν και στο φυλλάδιο των crazy sundays. Τι να πω...Εύχομαι να μου χαλάσει γρήγορα να τους το πάω πίσω να μου δώσουν και κουτί ^^

Δημοσ.

ελα φίλε μ μην σε αγχώνει αυτό. και γώ μόλις παρέλαβα το ίδιο.

τουλάχιστον δεν είναι χρησιμοποιημένα σαν του πλαισιο που στέλνουν

Δημοσ.

Το ότι μου είρθε ένα ποντίκι έτσι στο σπίτι λες και ήταν χρησιμοποιημένο ή σαν να ήταν κάποιου φίλου.

Είσαι μαγαζί ρε κύριος πες δεν έχει κουτί δεν έχει τίποτα παραμόνο το ποντίκι. Βάλτο στο stock house. Το βάλανε και στο crazy sundays...

Δημοσ.

Ξέρω εγώ τι είναι το DSP πως λένε στον επεξεργαστή ότι είναι tray εκεί γιατί το γραφουν με κόκκινα γράμματα ότι δεν περιλαμβάνετε τίποτα;

Νταξ τέλος πάντον ας προσέχω την επόμενη φορά...

Δημοσ.

DSP δεν σημαίνει ότι χάλασε το κουτί και το πετάξανε ή ότι είναι χρησιμοποιημένο. Είναι κυριολεκτικά έτσι χωρίς συσκευασία. Κανονικά τα dsp η microsoft τα δίνει μόνο με αγορά καινούριου υπολογιστή ή hardware. Και αν δεν κάνω λάθος το έλεγε στο site του eshop. Το ίδιο κάνει η microsoft και για όλα τα προϊόντα της , εννοώντας πληκτρολόγια webcams κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να ανισυχείς για την ποιότητα και την κατάσταση του , είναι ακριβός ίδια με αυτή του κουτιού. Και η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. Θυμάμε στο μαγαζί που δούλευα η v8000 νομίζω webcam είχε γύρω στα 15-20 ευρό διαφορά.

---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:39 ----------

Τώρα που το ξανακοιτάζω το site το link που με έβγαζε όταν είχε εξαντληθεί που το έλεγε για το καινούριο hardware το έχουν αφαιρέσει. Είχε τρία link και τώρα μόνο 2

Δημοσ.
Ξέρω εγώ τι είναι το DSP πως λένε στον επεξεργαστή ότι είναι tray εκεί γιατί το γραφουν με κόκκινα γράμματα ότι δεν περιλαμβάνετε τίποτα;

Νταξ τέλος πάντον ας προσέχω την επόμενη φορά...

το BULK έπρεπε να το προσέξεις. το είχαν γράψει στα χαρακτηριστικά

1_36.jpg

Δημοσ.

Κι εγω το πηρα σημερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος . 15 ευρω ηταν αυτα. Κατεβασα και το Intellipoint και ετοιμος, λες και πηρα Retail.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...