Προς το περιεχόμενο

To 16 GB flash disk φαινεται πλεον ως 2gb

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα usb flash disk kingston 16 gB kai meta το τελευταιο φορματ αντι για 16 gb το βλεπει σαν 2 gb.

Οσες φορες και να προσπαθησα να το ξαναφορμαρω ειτε σε φατ32 ειτε σε ντφς αντι για 16 GB μεχρι 2 το αφηνει να γινει.

Γιατι αυτο? Σας εχει τυχει ποτε?

Δημοσ.

ναι μεχρι 2 χωραει

ετσι το αναφερει οταν επιχειρω να το κανω φορματ.

Επισης να πως πως αυτο μπρπεει να τοπ επαθα οτανμ ετρξα το Novicorp WinToFlash 0.6.0011 beta με μια επιλογησ FAT 16 CHS γιατι μονο ετσι μπορει να ξεκινησει το παλιο μου επιτραπζιο τα λειτουργικα απο usb.

alla peran apo ayto meta to format δεν θα επρεπε να το φορμαρει ακνονικα σαν 16 GB?

Δημοσ.
Δοκίμασε αρχικά με αυτό γιατί το πρόγραμμα τον Windows είναι για τον ...

HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8

Και βάλε NTFS έτσι.

Σε ευχαριστω πολυ! Δουλεωε αψογα!

δεντ ο πσιτευω οτι συνεχως για το οτιδηποτε χρειαοζμστε 3rd party tools για την πιο απλη δουλεια οταν εχουμε να κανουμε με windows...

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ! Δουλεωε αψογα!

δεντ ο πσιτευω οτι συνεχως για το οτιδηποτε χρειαοζμστε 3rd party tools για την πιο απλη δουλεια οταν εχουμε να κανουμε με windows...

Και είναι και καμιά 10 GB πλέον,αν είναι δυνατών τι στο καλό βάζουν ούτε εγώ κατάλαβα ακόμα.

Δημοσ.

Είναι λίγο άσχετο με το πρόβλημα αλλά είναι σχετικό με την περίπτωση διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε,

Έχω το iPhone 3Gs 16Gb και το έκανα restore και μετά από αυτό από 16Gb έγινε 32Gb, βασικά από 14.7 που είναι κανονικά έγινε 28,4 ή κάπου εκεί γύρω φυσικά επειδή νόμιζα ότι έπαθε κάποια βλάβη το έκανα αμέσως restore και μετά έβγαλε την κανονική του μνήμη, δλδ τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου πει γιατί μπορεί να έγινε αυτό, και αν το άφηνα έτσι θα είχα τόση μνήμη???

Δημοσ.

Επισησ παιδια ενα αλλο προβλημα που παρουσιαστηκε σε εναν αλλο υπολογιτη ειναι το εξης:

Σε οποια θυρα usb και να βαλω ενα στικακι μολις το βαλω θελει να κανει με την εισαγωγη φορματ το φλασακι η δειχνει για λιγο τα αρχεια αλλα μετα δεν σε αφηνει να κανεις ψοπυ τα αρχεια μεσα του αν και εχει χωρο ελευθερο.

και σε 2 φλασακια που δοκιαμσα το ιδιο κανει και μαλιστα σε οελς τις θυρες και μαλιστα και μετα αποπ φορματ γιατι?

Δημοσ.

...και μιας και είναι ζεστό ακόμα,πως θα μπορούσα να φορμάρω στην πραγματική του χωρητικότητα ένα μαϊμουδένιο;

Έχω δοκιμάσει αρκετά,στη διαχείρηση αφ' ενός αργεί και αφε δύο δεν μου δίνει την επιλογή για ntfs.Με δεξί πλήκτρο του τον φορμάρω κανονικά σε fat32,αλλά άμα του δώσω επιλογή ntfs μου τη γυρνάει πίσω,μη δυνάμενον...

Δημοσ.
Επισησ παιδια ενα αλλο προβλημα που παρουσιαστηκε σε εναν αλλο υπολογιτη ειναι το εξης:

Σε οποια θυρα usb και να βαλω ενα στικακι μολις το βαλω θελει να κανει με την εισαγωγη φορματ το φλασακι η δειχνει για λιγο τα αρχεια αλλα μετα δεν σε αφηνει να κανεις ψοπυ τα αρχεια μεσα του αν και εχει χωρο ελευθερο.

και σε 2 φλασακια που δοκιαμσα το ιδιο κανει και μαλιστα σε οελς τις θυρες και μαλιστα και μετα αποπ φορματ γιατι?

Αν τα στικάκια δουλεύουν κανονικά σε άλλους η/υ τότε κοίτα

1.driver (μητρικής ή και τον usb)

2. παλιό τροφοδοτικό;; (δεν μπορεί πλέων να δώσει σωστές τάσης)

3.παλιό pc γενικά;; ίσως δημιουργήθηκε πρόβλημα στα usb,βάλε μια pci καρτούλα που βγάζει usb πάμφθηνες είναι.

...και μιας και είναι ζεστό ακόμα,πως θα μπορούσα να φορμάρω στην πραγματική του χωρητικότητα ένα μαϊμουδένιο;

Έχω δοκιμάσει αρκετά,στη διαχείρηση αφ' ενός αργεί και αφε δύο δεν μου δίνει την επιλογή για ntfs.Με δεξί πλήκτρο του τον φορμάρω κανονικά σε fat32,αλλά άμα του δώσω επιλογή ntfs μου τη γυρνάει πίσω,μη δυνάμενον...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μαϊμουδένιο τι; τι μέγεθος υποτίθεται ότι έχει;Αν όντος είναι μαϊμουδένιο ,κάτι κινέζικα δηλαδή που σου λένε και καλά ότι είναι 32GB δεν μπορείς να κάνεις τίποτα έχουν το μέγεθος που έχουν και όχι αυτό που θα θέλανε να έχουν.

Δημοσ.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μαϊμουδένιο τι; τι μέγεθος υποτίθεται ότι έχει;Αν όντος είναι μαϊμουδένιο ,κάτι κινέζικα δηλαδή που σου λένε και καλά ότι είναι 32GB δεν μπορείς να κάνεις τίποτα έχουν το μέγεθος που έχουν και όχι αυτό που θα θέλανε να έχουν.

Ναι,λέει ότι είναι 8gb,χωράει τόσα,αλλά άμα πας να τα αποδώσεις δεν τα βρίσκει.

Στο device manager έχει αχνή τη δυνατότητα διαγραφής τόμου και ούτε μπορεί να φορμαριστεί σε ntfs.

Έτσι για τη πλάκα το ψάχνω δηλαδή,κάτι αντίστοιχο με τους πιτσιρήδες που φορμάρανε 100tb σε ένα stcickάκι...:P

Δημοσ.
Αν τα στικάκια δουλεύουν κανονικά σε άλλους η/υ τότε κοίτα

1.driver (μητρικής ή και τον usb)

τους εχει βεβαια μετα απο φορματ λειπουν λιγα στοιχεια

2. παλιό τροφοδοτικό;; (δεν μπορεί πλέων να δώσει σωστές τάσης)

το αλλαξαμε περυσι

3.παλιό pc γενικά;; ίσως δημιουργήθηκε πρόβλημα στα usb,βάλε μια pci καρτούλα που βγάζει usb πάμφθηνες είναι.

ναι ειναι παλιο. και απο την pci Πως θα ωγουνε εξω απο το κουτι? με καλωδιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...