Προς το περιεχόμενο

crypto redi pc 100

vaggelisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα αυτο το tv tuner http://www.skroutz.gr/s/265333/Crypto-ReDi-PC-100.html

Δοκιμασα με το προγραμμα που μου δωσανε σε cd, TotalMedia 3,

εκανε το scanning, βρηκε 12 καναλια,

Τα mpeg4 παιζουν κανονικα, όμως τα mpeg2(ψηφιακα της ερτ) κολλανε παρα πολυ.

Τα Mpeg4 εχουν καλο σημα. Εχει κατι μπαρες για το σημα και ειναι και οι εξι φωτεινες ενω στα mpeg2 εχει 2-3 φωτεινες μπαρες. Γενικοτερα και αναλογικα δεν εχω το τρομερο σημα, αλλα δεν ειναι περιεργο που πιανει τα μεν κι οχι τα δε? Μηπως χρειαζεται πιο δυνατο σημα αυτη η κωδικοποιηση; Δηλαδη το προβλημα ειναι στην εξωτερικη κεραια είτε στην ισχυ του υπολογιστη είτε ειναι προβληματικο το stick? Σημειωτεον οτι δοκιμασα το blazehdtv, και εκανε τα ιδια, σε XP ηταν ολα αυτα.

Εχετε καμια ιδεα;

post-62188-129063141165_thumb.jpg

Δημοσ.

Εδώ παίζουν δύο παράγοντα το ένα είναι το tuner που αναλόγως την ποιότητα μπορεί να θέλει περισσότερο ή λιγότερο σήμα,άλλα το κυριότερο είναι το σήμα,αν έλεγες περιοχή θα βρισκόταν κάποιος να σε κατατόπιση αλλά γενικά παίζει αυτό και σε μας στην σαλονίκη δηλαδή εκπέμπουν 4 κανάλια ανά συχνότητα και φαίνονται σημαντικές διαφορές μεταξύ τους,αφού δεν έχεις δυνατό σήμα γενικά δεν μου φαίνεται παράξενο αυτό που σου συμβαίνει.

Δημοσ.

Αθηνα ειμαι, Ηλιουπολη. Ισως να ναι το σημα.

Παντως αναλογικα πιανω αρκετα χαλια τη νετ, τα υπολοιπα καναλια πανω κατω ιδια ποιοτητα.

Οποτε να αποκλεισω τα περι προβληματικου stick, μην τρεχω αδικα να το αλλαξω.

Δημοσ.

Τελικα ηταν προβλημα στο σημα. Στην πιο κοντινη στην κεραια πριζα, επιανε 16 καναλια, ενω στην πιο μακρινη, 8. Οποτε πρεπει να φτιαξουμε την κεραια . :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω πετυχει κατα καιρους στο internet, οτι εκπεμπει η νετ και λοιπα ψηφιακα καναλια της ερτ στην αθηνα.

Απο ποιους σταθμους εκπεμπουν? Εγω νομιζω πιανω απο Υμμητο . Αν βαλω την κεραια να κοιταει Παρνηθα ή Αιγινα θα τα πιανω?(αν εκπεμπουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...