Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά?

Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html

λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως?

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο φάγαμε ήδη το άκυρο..... Το μόνο άξιο λόγου βλέπω το Light Peak. Τώρα για HD Front Camera ή για το Sandy Bridge δεν πρόκειται να ουρλιάξω από χαρά!!!! :X Το ρημάδι το super drive εκεί, δεν λέει να φύγει!!!! Απογοήτευση..... :mad:

ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011

να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά?

Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html

λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως?

και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα

Δημοσ.

στο 2010 μοντέλο shared είναι? αμα είναι ετσι εντάξει.. αντε να περασει η κωλομερα να δούμε. Θα τσιμπήσω ενα 13 σιγουρα ειδικά τωρα που μεγάλωσαν και την μπαταρία

Δημοσ.

ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011

και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα

Να σου πω την αλήθεια, όντως περίμενα ότι θα γινόταν μια απλή αναβάθμιση του hardware χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο... βέβαια δεν αρνούμαι ότι με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για liquid metal και ssd φτιάχτηκα πολύ! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι-φθινόπωρο θα δούμε το Lion να τρέχει σε νέα σειρά MBP (Air-like)!!!!!

Κι εγώ με την 9400 δεν συναντώ προβλήματα.... σπάνια το γυρνάω στην 9600!

Δημοσ.

Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ????

Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ^_^ ).

Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air.

Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο.

Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air??

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? :rolleyes: Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012.

Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″

Δημοσ.

Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ????

Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ^_^ ).

Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air.

Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο.

Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air??

Για ιουνιο λενε... αμα ειναι ετσι θα περιμενω...

Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? :rolleyes: Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012.

Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″

Θα δουμε αυριο

Δημοσ.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ακριβως αυτα που ηθελα..!!!

No Chasis Redesign: despite the intel ad and various mockups, the chasis remains the same unibody aluminum enclosure as existing models. Comparing the leaked specs dimensions and weight are identical to the existing MacBook Pro 13″ model.

No SSD: this may come as a build to order option, but the idea of a hybrid SSD drive or straight SSD drive as standard isn’t happening

No High-Resolution Screen: keeping the same screen resolution on the 13″ Pro model is what surprises me the most about this update, the MacBook Air 13″ still has a better resolution

SuperDrive is Still Here: I’m not too surprised that the superdrive is still around, but I am a little disappointed. I’ve used mine twice, I’d rather have less weight and thickness than a dusty DVD drive, but then again this is a Pro machine and many Pro users need to burn and read media still

Δημοσ.

ακριβως αυτα που ηθελα..!!!

No Chasis Redesign: despite the intel ad and various mockups, the chasis remains the same unibody aluminum enclosure as existing models. Comparing the leaked specs dimensions and weight are identical to the existing MacBook Pro 13″ model.

No SSD: this may come as a build to order option, but the idea of a hybrid SSD drive or straight SSD drive as standard isn’t happening

No High-Resolution Screen: keeping the same screen resolution on the 13″ Pro model is what surprises me the most about this update, the MacBook Air 13″ still has a better resolution

SuperDrive is Still Here: I’m not too surprised that the superdrive is still around, but I am a little disappointed. I’ve used mine twice, I’d rather have less weight and thickness than a dusty DVD drive, but then again this is a Pro machine and many Pro users need to burn and read media still

:shock: :shock: :shock: :shock:

:confused: :eek: Δεν πιστέβω να ειναι αληθεια! :fear: (δεν νωμιζω να κανε κατ τετοιο η Apple) Αν ειναι ομως ετσι ολοι περνουμε Air!! :whistle:

"Τονίζουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για σημαντική αναβάθμιση με καινοτομίες και όχι μια απλή προσθήκη χαρακτηριστικών."

οτι θελει γραφει ο καθένας. Θα δουμε αυριο. ελπιζω να ειναι κατι που θα μας κανει να λιοσουμε απο την λυσα μας για να το απκτισουμε! ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...