Προς το περιεχόμενο

swf και fla ?

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα swf το οποίο είναι κομμάτι ενός site το οποίο αποτελείται και από άλλα swf αρχεία ξεχωριστά

Το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να επεξεργαστώ ένα από αυτά χρησιμοποιώ το Sothink SWF Decompiler και το μετατρέπω σε fla

Oλα ωραία όλα καλά αφού το επεξεργαστώ και τελειώσω αποθηκεύω το swf πάλη στον φάκελο που είναι όλα τα αρχεία οταν ανοίγω το site το συγκεκριμένο αρχείο φορτώνει αλλά εμφανίζεται στην δεξιά γωνία το site

Επιλέγω percent και no scale αλλά αυτό δεν κάνει τίποτε.....:cry:

Αντικαθιστώ με το αρχικό swf που έχω και παίζει μια χαρά τι ρύθμιση μπορώ να κάνω?

plz ρε παιδιά μια βοήθεια:-)

Δημοσ.

Με το Sothink SWF Decompiler με αυτό εξάγω το swf σε fla δεν έχει καμιά άλλη ρύθμιση πιστεύω πως είναι κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ του κυρίως swf και του δευτέρου swf αλλά ασ μου πει κάποιος ποιο ειδικός?

Δημοσ.

Μπορείς να περιγράψεις πάλι τη διαδικασία? Υπάρχει ένα κεντρικό swf το οποίο φορτώνει και διάφορα άλλα επιμέρους swf? Αν ναι, σε ποιο swf θες να κάνεις επεξεργασία? Στο κεντρικό ή σε επιμέρους?

Δημοσ.

εχω εναν φακελο με 29 swf αρχεία το κεντρικό ειναι το main swf το οποίο φορτώνει τα υπόλοιπα

σε ένα από αυτά κάνω κάποια τροποποίηση αλλαγή κάποιων φώτο ολα καλα ολα ανθηρα

οταν το κανω publish σε swf αυτο οταν παταω να φορτωθεί μου εμφανίζετε το μισό κάτω δεξιά και οχι στο κεντρο

ειναι γραμμενο σε action script 2 και εχει αυτον τον κοδικα

loadMovie("magnificent.swf", "main");

stop ();

σε ενα απο τα επιμέρους θελω να κανω επεξεργασία

τι να κανω ωστε να εμφανίζεται στο κεντρο του σιτε οπως ηταν παλια?

Δημοσ.

όχι δεν υπαρχη και αυτός ειναι στο πάνελ τις action script στο frame 379

τι γίνετε ρε παιδεια γιατί μετά την μετατροπή του swf σε fla και μετά το αντίστροφο δεν κεντραριζεται? το swf?

Δημοσ.

Πολλές φορές όταν κάνουμε decompile ένα swf σε fla και στη συνέχεια export σε νέο swf, το τελευταίο δεν παίζει όπως το πρωτότυπο. Άλλες φορές παίζει αλλά αν κάνουμε την παραμικρή μετατροπή στο fla, το νέο swf πάλι δεν παίζει όπως πριν. Μία σκέψη είναι αυτή... από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...

Δημοσ.

Τα άλλα swf που φορτώνουν στο αρχικό είναι κεντραρισμένα; Μόνο αυτό εμφανίζεται κάτω δεξιά;

Ανέβασε κάπου και το main αρχείο σου και στέιλε μου link να στο φτιάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...