Προς το περιεχόμενο

προσθηκη RAM

kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον υπολογιστη της υπογραφης μου σκεφτομαι να βαλω αλλα 4GB RAM. θα δω διαφορα στις επιδοσεις??( Η μητρικη και οι μνημες που εχω φαινονται στις φωτογραφιες ). Βρηκα αυτες τις μνημες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553964 ειναι ιδιες με αυτες που εχω??. Οταν βαλω τις μνημες στη μητρικη και ανοιξω τον υπολογιστη θα ξεκινησει κανονικα ή πρεπει να κανω καποια ρυθμιση??

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

post-161660-129063141195_thumb.jpg

post-161660-129063141196_thumb.jpg

post-161660-129063141198_thumb.jpg

Δημοσ.

χρησιμοποιω μονο προγραμματα επεξεργασιας βιντεο οχι πολυ συχνα βεβαια. παντος οι μνημες απο το eshop ειναι ιδιες με αυτες που εχω??

Δημοσ.

Καλή η τιμή των μνημών, αλλά imho 8GB είναι υπερβολή για "χρησιμοποιω μονο προγραμματα επεξεργασιας βιντεο οχι πολυ συχνα βεβαια". Χαλαρό o/c και ένα ssd θα έλεγα εγώ...

Δημοσ.
Έχεις 64bitο λειτουργικό έτσι;

Απ' ό,τι φαίνεται, έχουν ίδια χαρακτηριστικά.

windows 7 x64 εχω. σκεφτομαι να τις παρω γιατι οταν εφτιαξα το pc μου τις ειχα παρει 110 ευρω ενω τωρα εχουν 55. και μια ερωτηση επειδη θα τις βαλω μονος μου, τις βαζω απλα στη μητρικη και ξεκινα το pc ή πρεπει να κανω κατι αλλο??

---------- Προσθήκη στις 20:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ----------

Καλή η τιμή των μνημών, αλλά imho 8GB είναι υπερβολή για "χρησιμοποιω μονο προγραμματα επεξεργασιας βιντεο οχι πολυ συχνα βεβαια". Χαλαρό o/c και ένα ssd θα έλεγα εγώ...

για ssd το σκεφτηκα αλλα σε αυτα τα χρηματα λιγο δυσκολο. μαλλον θα παρω αργοτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...