ATiTool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 το δοκιμασα αυτο με τα dimmακια και δεν εχει καμια διαφορα...υποψιαζομαι οτι το προβλημα ειναι ή στα Windows ή στο παιχνιδι...εσυ παιζεις WoW με Win7?
guardianx71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Update όλους τους drivers (vga και mobo) και με απενεργοποιημένα antivirus κτλ δοκίμασες?
ATiTool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ναι ολα ειναι updated καπου αλλου ειναι το προβλημα...
filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 το δοκιμασα αυτο με τα dimmακια και δεν εχει καμια διαφορα...υποψιαζομαι οτι το προβλημα ειναι ή στα Windows ή στο παιχνιδι...εσυ παιζεις WoW με Win7? Όχι... Ο κολλητός μου παίζει 18.00 με 1.00 κάθε μέρα...
hackerW32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 άνοιξε τον task manager και την ώρα που σου κάνει κολιματακια, για παγενε μια στο task manager και πες μας στο πόσο έχει πάει ο cpu (%) παίζει να εχεις κολισει κάνα ιο, πιο antivirus εχεις? δεν νομιζω να φταίει η έκδοση "που πείραξε ο θείος", εκτός αν είναι καμία σκάρτη.. αν μπορείς ξαναβαλε τα 7αρια σε dual boot με αυτά που εχεις τώρα, αν συνεχίσει κωλύματα είναι hardware, αν όχι τότε ή ios ή μλκ των windows..
ATiTool Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 λοιπον παιδια περασα φρεσκα Win7 (μου τα εφερε αλλος θειος αυτα) και στην αρχη περασα μονο οδηγους για την καρτα ετσι ωστε να μπορεσω να μπω στο παιχνιδι να δω τι γινετε...πραγματι μπηκε χωρις κανενα προβλημα,χωρις αυτα τα Γ*********να "κολληματακια" αλλα μετα καθως εκανα τα updates των Windows και εγκαταστουσα οδηγους της μητρικης...ξαναδοκιμαζω να μπω στο παιχνιδι γιατι ειχα την υποψια οτι ή καποιο απο τα update των windows φταιει ή καποιος driver της μητρικης ισως...ειδα οτι παλι εμφανιστικαν αυτα τα "κολληματακια"! τωρα προσπαθω να βρω τροπο να κανω uninstall ολα τα update των windows για να δω εαν φταιει καποιο απο αυτα. δινω πολλες πιθανοτιτες οτι φταιει καπιο κολο update των windows...
jakegate7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ή φταίει η έκδοση από το θείο που σου κάνει το πρόβλημα στο update
ATiTool Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 τωρα τα απεγκατεστησα σχεδον ολα και παλι μαλακιζετε...ποτε το κανει και ποτε οχι...δεν ξερω...θα το ξανακανω format και θα το ξαναδοκιμασω εγκαταστοντας παλι μονο τους οδηγους της καρτας...και βλεπουμε...αλλα βλεπω οτι στοχευετε στην εκδοση του "θειου" πολυ...λετε να φταιει ο θειος? εγω δεν νωμιζω γιατι οπως ειπα και πριν ημαστε πολλοι που πιστευουμε στο "θειο"...
filip123go Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 τωρα τα απεγκατεστησα σχεδον ολα και παλι μαλακιζετε...ποτε το κανει και ποτε οχι...δεν ξερω...θα το ξανακανω format και θα το ξαναδοκιμασω εγκαταστοντας παλι μονο τους οδηγους της καρτας...και βλεπουμε...αλλα βλεπω οτι στοχευετε στην εκδοση του "θειου" πολυ...λετε να φταιει ο θειος? εγω δεν νωμιζω γιατι οπως ειπα και πριν ημαστε πολλοι που πιστευουμε στο "θειο"... Απλά μην κάνεις τα updates απ το windows live...!! Δεν χάνεις και τίποτα ζωτικό..! Εγώ από Μάιο δεν έχω κάνει ούτε ένα update και δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...
ATiTool Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 τωρα μολις τελειωσε το fresh install τα windows και θα δοκιμασω παλι...εκγαταστωντας μονο τον driver της καρτας να δω εαν μου κανει προβλημα...
ATiTool Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 παιδια το βρηκα τi φταει! ειναι αυτα τα 3 προγραμματακια της μητρικης μου: Asus EPU-6 Engine Asus Ai Suite Asus PC Probe Αυτα τα προγραμματα ειναι που κανουνε manage τα power saving feautures της μητρικης μου! δεν ξερω τι συμβαινει καπιο σκαλωμα παιζει με το client + αυτα τα προγραμματα... και τωρα δεν ξερω τι να κανω γιατι αυτα τα προγραμματα ειναι συμαντικα...
ATiTool Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 γιατι αυτα κανουν εξοικονομιση ρευματος και επισης κανουνε manage ολα τα ανεμιστιρακια του μηχανηματος. δες εδω το cpu-z οταν ειναι ide το pc...
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δε μπορείς να ενεργοποιήσεις EIST/C1E από BIOS και να πέφτει κανονικά η συχνότητα και οι τάσεις δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.