Προς το περιεχόμενο

2gb ram

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με 500 θα ειναι ενταξει?

Από watt καλά είσαι αλλά από αμπέρ δεν ξέρουμε έχεις κάποιο υποψιν σου;Η θέλεις να σου προτείνουμε ;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για προτεινετε

---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ----------

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005071

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=740

αυτα ειναι ενταξει?

Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 667 mhz ram όποτε δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 800mhz και να την πληρώσεις και ποιο ακριβά εκτός και αν θα κάνεις σύντομα αναβάθμιση την μητρική.

Όποτε για ram πας σε αυτές,για τροφοδοτικό σε αυτό και για κάρτα γραφικών σε αυτήν στα έβαλα όλα από ένα κατάστημα αν δεν σε πειράζει να είναι και από διαφορετικά πάρε μόνο την κάρτα γραφικών που σου πρότεινα ποιο πάνω.

Συνολο 282Ε

Δημοσ.
γιατι τοσο ακριβη καρτα?

Επειδή είπες οτι το pc το έχεις για gaming και να σου κρατήσει κιόλας μην χρειαστείς του χρόνου αναβάθμιση για να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια

Δημοσ.
αυτη που σου εδειξα εγω δεν θα ειναι καλη και για του χρονου?

Δες παρακάτω ενδεικτικά της διαφορές στα fps.Τα test είναι σε αυτήν την ανάλυση που παίζεις .Εσύ επιλεγείς τώρα

Aliens vs. Predator

6850:29fps

gts450:20fps

Battlefield: Bad Company 2

6850:52fps

gts450:39fps

Call of Duty 4

6850:110fps

gts450:88fps

Crysis

6850:32fps

gts450:20fps

Δημοσ.
καλα ρε ειστε σοβαροι? με 1 gb μνημη γίνεται δουλεια; και μάλιστα σε τετραπυρηνο; α, και που πάτε με 300 w psu?

Διάβασες την δεύτερη σελίδα;

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ

---------- Προσθήκη στις 13:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

ολα αυτα ειναι συμβατα με το pc μου?

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ

---------- Προσθήκη στις 13:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

ολα αυτα ειναι συμβατα με το pc μου?

Αν λες για αυτά που σου πρότεινα ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...