Προς το περιεχόμενο

καπνισμα γειτονα

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος. Πρώτα ρωτάμε αν μπορούμε να κάνουμε μήνυση και μετά μιλάμε ευγενικά με τον άλλον. Φοβερή κοινωνία είμαστε.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εχω καταλαβει πως γενικοτερα ολο και παραξενευουμε...

μιλαμε για ανοιχτο χωρο..

δηλαδη η γυναικα καπνιζει κι ο καπνος της στριβει και μπαινει μεσα στο δωματιο σου και σε ενοχλει?

εκτος κι αν ειναι πολυ μα πολυ μικρα τα μπαλκονια σας,αλλα και παλι..

κι αλλωστε καθε ποτε βγαινει να καπνισει πια?

Δημοσ.

Γίνεται λουλού. Κάποτε είχα γείτονες 6 Αιγύπτιους ακριβώς ίδια φάση με τον τ.σ. που το φούντωναν όλη μέρα και πραγματικά όταν ήταν κατεβασμένες και οι δύο τέντες το δωμάτιό μου και το μπαλκόνι ντουμάνιαζαν.

Δημοσ.
Γίνεται λουλού. Κάποτε είχα γείτονες 6 Αιγύπτιους ακριβώς ίδια φάση με τον τ.σ. που το φούντωναν όλη μέρα και πραγματικά όταν ήταν κατεβασμένες και οι δύο τέντες το δωμάτιό μου και το μπαλκόνι ντουμάνιαζαν.

αλλο 6 κι αλλο 1:p

εμενα που φαινεται καπως υπερβολικη η αντιδραση...

ισως κανω και λαθος...

Δημοσ.
αλλο 6 κι αλλο 1:p

εμενα που φαινεται καπως υπερβολικη η αντιδραση...

ισως κανω και λαθος...

Δεν είναι υπερβολική.Και σε μένα έχει τύχει μερικές φορές ,όταν βγαίνει η αδελφή στο μπαλκόνι.Είναι κάποιες φορές που μυρίζει όλο το δωμάτιο.

Αν συνέβαινε σε καθημερινή βάση, θα με ενοχλούσε.

Δημοσ.
Βάλε έναν ανεμιστήρα μέσα απο το παράθυρο να χτυπάει προς τα έξω, έτσι θα διώχνει τον καπνό!

Το αυτό!

Και το coolface κολλημένο δίλπα!

cde06b629ed91a35d6ddfafaef3787fee7b1f022_full.jpg

Δημοσ.

ρε παιδια οχι και μηνυση δεν εννουσα κατι τετοιο :shifty: απλα ρωτησα για να ξερω να της πω κατι αν με παρει απο τα μουτρα....

---------- Προσθήκη στις 00:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ----------

Tenshi εγραψες :lol:

Δημοσ.
ρε παιδια οχι και μηνυση δεν εννουσα κατι τετοιο :shifty: απλα ρωτησα για να ξερω να της πω κατι αν με παρει απο τα μουτρα....

---------- Προσθήκη στις 00:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ----------

Tenshi εγραψες :lol:

Sorry φίλε. Δεν το δίαβασα εγώ σωστά και έχω ακούσει τις απίθανες ιστορίες γενικότερα από παράξενους γείτονες. Σε φάση "Μάζεψε τα μυρμίγκια σου γιατί έρχονται στο μπαλκόνι μου". Εσύ μία χαρά τα είπες, εγώ κατάλαβα λάθος.

Δημοσ.
Στο διπλανο μπαλκονι απο το δικο μου συνεχεια καπνιζει μια αλοδαπη που προσεχει την αρρωστη ηλικιωμενη που μενει εκει . Το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβως διπλα απο το δωματιο μου και οποτε ανοιγω το τζαμι βρωμιζει το δωματιο αλλα δεν γινεται και να το εχω κλειστο μου εχουνε σπασει τα νευρα γιατι με ενοχλει πολυ ο καπνος. Ξερει κανεις αν εχω δικαιωμα να της πω κατι? ευχαριστω...

...σοβαρο προβλημα εχεις μαγκα...εγω ψηνομαι πολυ να μαθω τι θα καταφερεις αν της την πεις που καπνιζει στο μπαλκονι...οπως κ να χει δοκιμασε να κλεισεις το παραθυρο...γιαυτο υπαρχουν:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...