louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση? Ψαχνω να αγορασω πολυ φτηνα γυαλια ορασεως(μυωπια) για εσωτερικη χρηση(σπιτι) οποτε σχεδιο δε με ενδιαφερει ιδιαιτερως. Ξερω οτι τα grandoptical εχουν 20 ευρω σκελετο και φακους αλλα το κακο ειναι οτι πρεπει να παω, να μου παρουν μετρα,και νμετα ν α ξαναπαω.Κατι τετοιο ομως δεν παιζει γιατι μενω εκτος αθηνων. Επισης βρηκα αγγλια αυτο http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/ Ξερει καποιος κατι(μεσω ιντερνετ και οχι μονο)
SwAToNeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πρώτα απ'όλα έχεις πάει σε οφθαλμίατρο να σου μετρήσει την μυωπία ή δε ξέρεις τον βαθμό το τελευταίο 6μηνο καν; Γυαλιά μυωπίας θα πάρεις όχι ηλίου.
timoboll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πρώτα απ'όλα έχεις πάει σε οφθαλμίατρο να σου μετρήσει την μυωπία ή δε ξέρεις τον βαθμό το τελευταίο 6μηνο καν; Γυαλιά μυωπίας θα πάρεις όχι ηλίου. Παιθανα με την απαντηση σου οντως το θεμα ρε φιλε ειναι λιγο γελοιο
louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιθανα με την απαντηση σου οντως το θεμα ρε φιλε ειναι λιγο γελοιο Γιατι ρε φιλε ειναι γελοιο το θεμε(btw πεθανα οχι παιθανα) Εννοειται ρε παιδια πως εχω συνταγη (10ημερου) και στο site που παρεθασα την σκαναρεις και τους την στελνεις.
SwAToNeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Για τα μάτια σου μιλάς. Προσωπική άποψη αν δε τα δοκιμάσεις μη τα πάρεις. Ρούχα τα φοράς πριν τα δοκιμάσεις; Γιατί όχι γυαλιά. Οκ θες με 20 ευρώ για το σπίτι; Αυτό για το σπίτι εγω δε το καταλαβαίνω. Πως λέμε κυκλοφορώ με το boxer στο σπίτι ένα τέτοιο πράγμα; Κατανοώ την οικονομική δυσχέρεια όλων μας (η να πώ δυσκοιλιότητα καλύτερα) αλλά με τα μάτια μας και τα όργανα μας δε παίζουμε. Φτηνό μπλουζάκι ή και σκισμένο μπορεί να φορέσω οτι ναναι γυαλί όχι. Απο το να μη βλέπεις καλά μπορεί να βρεθείς στο να βλέπεις πάντα θολά ή και με μόνιμους πονοκεφάλους.
AlexNet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πάρε έναν οικονομικό σκελετό στο ebay και βάλε κρύσταλλα σε ένα κατάστημα της περιοχής σου
timoboll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιθανα με την απαντηση σου οντως το θεμα ρε φιλε ειναι λιγο γελοιο οκ μαλακια το ορθογραφικο χαχαχχα αλλα ελεος ειναι σαν να λες θα αγορασω ντεπον απο το ebay
SwAToNeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πάρε έναν οικονομικό σκελετό στο ebay και βάλε κρύσταλλα σε ένα κατάστημα της περιοχής σου +10000 ασδασδσαδσαδσ
doctorkostis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα μπορεις να αγορασεις γυαλια ορασεως online.Απλα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος με τη συνταγη. Το εχω κανει.Τιτανιο, 5 βαθμοι μυωπια, φουλ λεπτυνση και εδωσα κατω απο 120€. Αθηνα μου ζητουσαν για noname σκελετο 350 και για επωνυμο(οχι κατι φοβερο) 450. Μια χαρα ευχαριστημενος και θα ξαναγορασω. Ξυπνηστε, στο ιντερνετ εχει τα παντα. (Με το παιθανα, πεθανα και γω στα γελια). 1
louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα μπορεις να αγορασεις γυαλια ορασεως online.Απλα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος με τη συνταγη.Το εχω κανει.Τιτανιο, 5 βαθμοι μυωπια, φουλ λεπτυνση και εδωσα κατω απο 120€. Αθηνα μου ζητουσαν για noname σκελετο 350 και για επωνυμο(οχι κατι φοβερο) 450. Μια χαρα ευχαριστημενος και θα ξαναγορασω. Ξυπνηστε, στο ιντερνετ εχει τα παντα. (Με το παιθανα, πεθανα και γω στα γελια). εχεις καποιο site υποψιν?
doctorkostis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εκτος απο αυτο που παρεθεσες δες και το zennioptical.com Νομιζω ειναι φθηνοτερο, αλλα σε noname σκελετους μονο.
orotoi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 εγώ πέθανα στα γέλια με το οτι σας φαίνεται δύσκολο/περίεργο να μπορείς να αγοράσεις μέσω (και προφανώς οχι απο το ) γυαλιά. Πας στον Μεταξα (τυχαίο καμιά διαφίμηση..) του δίνεις τη συνταγή, επιλέγεις σκελετό, διαλέγεις φίλτρα/φακούς/λεπτύνσεις κ τα σχετικά. πας και τα παίρνεις. Άντε να στα σφίξει/προσαρμόσει λίγο αν χρειαστεί.. Το ίδιο στο νετ.. Αν χρειαστεί να τα σφίξεις ή οτιδήποτε.. πας σε ενα οπτικό οπουδήποτε και το κάνεις.. wakeup 2010... ps.. παράδοξο μου φαίνεται το σκηνικό που επικρατεί με πάρα πολύ κόσμο να έχει αντικαταστήσει την έξοδο για καφέ με το facebook αλλά αρνείται να αντικαταστήσει τέτοιου είδους δραστηριότητες.. ---edit--- εννοείται πως αν πχ δεν είσαι σίγουρος αν σου αρέσει ο σκελετός.. πας σε ενα μαγαζί. Αν είναι μέσω ιντερνέ φτηνότερα.. δοκιμάζεις στο μαγαζί.. ψωνίζεις μέσω νετ..
timoboll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδια αυτα που ειπατε ειναι απολυτα σωστα μονο που ο ανθρωπος που εφτιαξε το ποστ μιλαει για γυαλια που στην ελλαδα εχουν 20 ευρο και ψαχνει για ακομα πιο χαμηλη τιμη μονο και μονο τα εξοδα αποστολης θα ειναι παραπανω ελεος
spynetgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Όταν φόραγα γυαλιά μυωπίας και πήγαινα να αγοράσω καινούριο σκελετό και φακούς μου έβαζαν στο κατάστημα ένα όργανο που μέτραγε τα "κέντρα". Δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό πλέον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα