tsi.dimitris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 εχω συνδεδεμενη την οθονη με την καρτα γραφικων μου ενα καλωδιο vga to dvi .τη θα καιρδισω αν συνδεσω ενα καλωδιο αντι απο vga σε dvi και συνδεσω ενα καλωδιο απο dvi σε dvi ; η οθονη δεχεται vga και dvi ενω η καρτα γραφικων μονο 2 dvi .θα εχει καλητερη αναλυση μεχρι τωρα η αναλυση που δεχεται η οθονη μου ειναι 1280χ1024.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Καλυτερη αναλυση δεν θα εχει. Θα εχει ομως τη βελτιστη δυνατη ποιοτητα απεικονισης, ενω παραλληλα θα επωφεληθεις της δυνατοτητας του DVI να ρυθμιζεται αυτοματα στην οθονη σου και να δειχνει τα βελτιστα. Πρακτικα σε τετοια αναλυση το πιο πιθανον ειναι να μη δεις καμια διαφορα, ειδικα εαν μεχρι τωρα δεν ειχες προβληματα απεικονισης.
disqualified Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 θα απαλλαγεις απο οποιαδηποτε πτωση στην ποιοτητα του σηματος στην οποια ειναι επιρρεπης μια αναλογικη συνδεση. Το ψηφιακο σημα ειναι περισσοτερο αξιοπιστο
tsi.dimitris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μεχρι τωρα η ποιοητα ειναι μια χαρα δεν εχω προβλημα οποτε δεν θα το αλλα3ω . σε αυχαριστω πολυ για τοις πληροφοριες σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.