Προς το περιεχόμενο

μεταφορά αρχείων

newbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22-11-2010 .

Αγαπητοί φίλοι ,

Θέλω την βοήθεια σας γιατί έχω πρόβλημα με την μεταφορά ενός αρχείου κειμένου .

Θέλω να μεταφέρω από τον φορητό ένα αρχείο κειμένου word , για ανάγνωση στο "μπλα-μπλά" . Επειδή πήρα μήνυμα ότι ξεπερνά τα 19,5 Κb , προσπάθησα να το μειώσω , αλλά τελικά στο μπλά-μπλά έστειλα μόνο μερικές γραμμές από το κειμενό μου . Εάν υπάρχει κάποιος ας μου δώσει μιά πρόταση να καταφέρω να στείλω τρείς - τέσσερεις σελίδες την φορά .

Δημοσ.

Συμπίεσέ το σε μορφή ZIP. Το όριο που έχει το φόρουμ για το μέγεθος των συνημμένων αρχείων διαφέρει, αναλόγως της κατάληξής τους. Για τα ZIP αρχεία είναι αρκετά μεγαλύτερο. Όχι 19,5 KB, αλλά 293 KB.

Τρίτο πρόγραμμα δεν χρειάζεσαι γι' αυτή τη δουλειά (υποθέτω ότι γι' αυτό δημιούργησες το παρόν θέμα εδώ στην ενότητα Software αντί της ενότητας Insomnia Site - Forum): Τα Windows, εδώ και πολλές εκδόσεις (από τα Windows Millenium, αν θυμάμαι καλά), υποστηρίζουν εγγενώς τη δημιουργία ZIP αρχείων. Δεξί κλικ στο αρχείο > Send To > Compressed (zipped) folder.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το zip , τώρα θέλω να μάθω για την συνέχεια .

Την στιγμή που θέλω να στείλω το κείμενο στο μπλά-μπλά , πως μπορώ πριν από το ζιπ κείμενο να προσθέσω κάποιο πρόλογο ; . Ρωτάω γιατί στην οθόνη βλέπω ,

<<τίτλος , μήνυμα , υποβολή απάντησης>> και παρακάτω σε άλλο πλαίσιο βλέπω ,

<<πρόσθετες επιλογές , διαχείρηση επισυναπτώμενων και πάλι την υποβολή απάντησης>>

Πρέπει να κάνω πρώτα <<υποβολή απάντησης>> για τον πρόλογο και μετά να επιλέξω αρχείο επισυναπτώμενο ; και <<υποβολή απάντησης>> ;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι το κουμπι υποβολης απαντησης επαναλαμβανεται για ευκολια του χρηστη. Δεν θα κανεις την υποβολη σε δυο σταδια. Θα γραψεις καποιο κειμενο στο πεδιο "Μηνυμα" και θα επισυναψεις το αρχειο που θελεις σε ενα βημα.

Νομιζω οτι και το συστημα δεν θα σε αφησει να υποβαλεις ενα επισυναπτομενο αρχειο χωρις να εχεις δωσει καποιο κειμενο στο πεδιο "Μηνυμα".

Επισης εναλλακτικα της επισυναψης zip αρχειου, μπορεις να χρησιμοποιησεις μια υπηρεσια οπως τα google docs (πρεπει να εχεις/να φτιαξεις λογαριασμο στη google). Εκει μπορεις να ανεβασεις το κειμενο (ειτε κομματια απο το κειμενο σου ως ξεχωριστα αρχεια) και να δωσεις ενα συνδεσμο (link) στο forum. Επισης μπορεις να ορισεις ποιοι μπορουν να εχουν προσβαση για αναγνωση και ποιοι για επεξεργασια (αν χρειαστει).

Δημοσ.
Τα Windows, εδώ και πολλές εκδόσεις (από τα Windows Millenium, αν θυμάμαι καλά), υποστηρίζουν εγγενώς τη δημιουργία ZIP αρχείων.

Μμμμ από τα Win2K μάλλον...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...