Προς το περιεχόμενο

Tinyos-2.x - NesC

GI@RG@S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα , το tinyos ειναι λειτουργικο των αισθητηρων για δικτυα και η nesc ειναι η γλωσσα προγραμματισμου του βασιμσμενη στη C.

Εχει βρει μηπως καποιος κανα tutorial ή βιβλιο ή μαζεμενες πληροφοριες για αυτα ,σε ελληνικα ομως, οχι αγγλικα.

ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί στα ελληνικά όμως; Υπάρχει αρκετό υλικό στο wiki και υποθέτω ότι θα βρεις και από άλλες πηγές. Έχω αρκετό καιρό να δουλέψω με tinyos -από την έκδοση 1 κάτι, αλλά θα χρειαστεί να το ξαναπιάσω άμεσα.

Μπορείς να ψάξεις και σε διπλωματικές που έχουν να κάνουν με κώδικα σε TinyOS, οι περισσότερες (αν όχι όλες) κάνουν και μια παρουσίαση του TinyOS, του NesC και το πως γράφεις τον κώδικα, δίνουν samples κλπ κλπ.

Πχ κοίτα τα πρώτα results από αυτό το απλό google search (όροι αναζήτησης: διπλωματική TinyOS NesC).

Δημοσ.

Εχω ψαξει παρα πολυ γενικα στο ιντερνετ.Οντως σε αγγλικα υπαρχει και εχω απειρο υλικο.Επισης σε ελληνικα που εχω ψαξει συνηθως ειναι απο διπλωματικες αλλων παιδιων.Για αυτο ηθελα να βρω κατι σε ελληνικα σαν συμπληρωμα (αφου σε αγγλικα υπαρχουν πολλα), ισως κατι σαν tutorial,οδηγος εκμαθησης, αν υπαρχει κατι τετοιο..

Ακομα οι διπλωματικες συνηθως αναφερουν γενικα πραγματα για δικτυα,tinyos,nesc ή μερικες φορες εχουν κομματια μικρα μεταφρασμενα απο αγγλικα tutorials καποιες λιγες σελιδες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...