Προς το περιεχόμενο

Splitter για 2 οθονες και τροφοδοτικο

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το παρακατω splitter

http://cgi.ebay.com/ONE-PC-TWO-MONITORS-CONNECTORS-SPLITTER-VGA-SVGA-99-/330326476576?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ce8fe0720

Εχω το pc με την οθονη και διπλα την tv.

Πηρα αυτο το splitter με σκοπο να συνδεω το pc με την tv οταν βλεπω καμια ταινια.(αφου η tv ειναι μεγαλυτερη απο την οθονη)

Οταν ομως συνδεω ταυτοχρονα την tv και την οθονη του pc ακουγoνται κατι περιεργα 'τσακ' και αναβοσβηνουν οι οθονες.

Κινδυνευω να καψω κατι?

Μηπως το τροφοδοτικο δεν αντεχει για να δειχνει η καρτα γραφικων ταυτοχρονα και στις δυο οθονες?

Δημοσ.

πολυ πιθανό. πρόσεχε μη κάψεις καμια κάρτα γραφικών...

Η κάρτα σου δεν υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες μαλλον (αν ειναι για το συστημα που βλεπω οχι). Τα κανονικα splitter που δουλεουν απροβληματιστα εχουν δικο τους τροφοδοτικο και ειναι κατι μικρα κουτακια. αυτό ειναι "κλέφτης" και προσωπικα δεν θα το χρησιμοποιούσα...

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχεις, δεν έχει δεύτερη έξοδο να δώσεις από εκεί σήμα στην tv;

Τα "τσακ" ακούγονται στιγμιαία και μία φορά κατά την διάρκεια της σύνδεσης;

Δε νομίζω πως το τροφοδοτικό έχει να κάνει με την όλη περίπτωση, τουλάχιστον σε σύγχρονες κάρτες δεν έχω παρατηρήσει διαφορετικές ενεργειακές απαιτήσεις όταν έχω clone display.

Δημοσ.

H καρτα γραφικων που εχω ειναι onboard σε αυτη τη μητρικη:

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1866&maincat_no=1

Το 'τσακ' που λεω, ακουγεται καθε τοσο(...οχι και τοσο συχνα) και ταυτοχρονα μαυριζει(σαν να σβηνει) η οθονη και η tv και κατευθειαν επανερχονται(και λειτουργουν κανονικα).

Το τροφοδοτικο που εχω ειναι 360watt chieftec,6ετιας.(..αν λεει κατι αυτο,δν ξερω)

paylidis οταν λες 'πολυ πιθανο' εννοεις πολυ πιθανο να καψω κατι ή πολυ πιθανο να φταιει το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

να το κάψεις... θεωρω καλύτερο το να αγοράσεις μία φθηνη μεταχειρισμένη Low end κάρτα γραφικών που να εχει 2 εξόδους και να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος. αυτά ειναι μαιμουνιές και προσωπικα τα αποφευγω... :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτη η καρτα γραφικων που εχω(που ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη) εχει και εξοδο HDMI.

Με ενα καλωδιο HDMI το ιδιο πραγμα δεν θα εκανα?

Μια δευτερη εξοδος δεν ειναι και αυτη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...