Προς το περιεχόμενο

Αγορά Boombox

Vaggos02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα από το ebay αυτό το boombox: http://cgi.ebay.com/LASONIC-i-931-i931-GHETTO-BLASTER-BOOMBOX-IPOD-IPHONE-/110607138681?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c0b2ff79#ht_4806wt_1135

Εχοντας μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές αγορές, και ακόμη μικρότερη στις αγορές από το ebay θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις πού πιστεύω (και ελπίζω) πώς μπορείτε να με βοηθήσετε!

Κατ' αρχήν, μήπως γνωρίζετε κάποιο site στην Ευρώπη που μπορώ να κοιτάξω για κάτι παρόμοιο με αυτό του link;

Δεύτερον, έχει κάποιος κάτι παρόμοιο να μου πει τη γνώμη του;

Και, τέλος, μπορείτε να μου πείτε σε γενικές γραμμές τι παίζει με τις παραγγελίες και τα μεταφορικά μέσω ebay;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, μήπως γνωρίζετε κάποιο site στην Ευρώπη που μπορώ να κοιτάξω για κάτι παρόμοιο με αυτό του link;

Προσωπικά δεν ξέρω εξειδικευμένα sites για τέτοια προϊόντα, αλλά για αγορές απο ΕΕ ρίξε μια ματια στο βρετανικό, γερμανικό και ισπανικό ebay ( ebay.co.uk ebay.de και ebay.es ). Για πράγματα που αποστέλλονται απο εντός Ε.Ε. δεν περνάνε τελωνείο.

Και, τέλος, μπορείτε να μου πείτε σε γενικές γραμμές τι παίζει με τις παραγγελίες και τα μεταφορικά μέσω ebay;

Υπάρχει μια σχεδόν εγκυκλοπαίδεια ΕΔΩ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Η ερώτηση μου περί αγορών από το ebay έγινε μετά την ανάγνωση του θέματος πού μου αναφέρεις, απλά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι, αφού το θέμα είναι γραμμένο τον Ιούνιο του 2007...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...