Προς το περιεχόμενο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ Αγορά/Πώληση

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς συγχαρητήρια για τους διαχειριστές που έκαναν ριζική αλλαγή της ιστοσελίδας.

πολύ περίεργο μου φάνηκε ο κλάδος της αγγελίας γιατί αυτοί που βάζουν αγγελίες για αγορά ή για πώληση μπαίνουν σε ίδιο σημείο και γίνετε πολύ μπέρδεμα.

δικιά μου άποψη είναι να γίνουν χόρια για να μπορεί να δει ο άλλος και να βρίσκει με ελευθερία αυτό που θέλει όπως ήταν παλιά.

απλά θα μπορούσατε να κάνετε λινκ κάτω απο το αγγελίες το Πωληση,ζήτηση και να πηγαίνει ο καθένας αναλόγως εκεί που ήθελε.

Δημοσ.

ωραιο εμφανισιακα το site αλλα οι αγγελιεσ μεγαλο χαλι για μενα.ετσι οπος ηταν πριν ηταν πολυ βολικες.

Δημοσ.

ωραιο εμφανισιακα το site αλλα οι αγγελιες μεγαλο χαλι για μενα.ετσι οπως ηταν πριν ηταν πολυ βολικες.

Πολύ φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω κι εγώ.

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά κανένας δεν έχει καμία άποψη δηλαδή για την κατηγορία ΑΓΓΕΛΙΕΣ???

πείτε και εσείς την άποψή σας για να δουν οι διαχειριστές να κάνουν την βελτίωσή τους

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά κανένας δεν έχει καμία άποψη δηλαδή για την κατηγορία ΑΓΓΕΛΙΕΣ???

πείτε και εσείς την άποψή σας για να δουν οι διαχειριστές να κάνουν την βελτίωσή τους

http://www.insomnia.gr/topic/274467-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-forum/

Αν καθήσουμε και αναλύσουμε μία-μία τις εισηγήσεις μας,θέλουμε άλλο ένα ξεχωριστό forum γι αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Κοίτα,εδώ μέσα δεν παίζει donate,οπότε τη δικιά μου και τη δικιά σου άποψη τη γράφουν κανονικά,υπάρχει και υπογραφή σε εξέχον μέλος της συντακτικής ομάδας (το δικαίωμά σας να καταθέτετε την άποψή σας δεν σημαίνει ότι δημιουργεί διαδραστικό feedback υποχρέωσής μας να σας παίρνουμε στα σοβαρά).

Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέτουμε τη γνώμη μας στα πλαίσια που μας έχουν δώσει...

Δημοσ.

Κοίτα,εδώ μέσα δεν παίζει donate,οπότε τη δικιά μου και τη δικιά σου άποψη τη γράφουν κανονικά,υπάρχει και υπογραφή σε εξέχον μέλος της συντακτικής ομάδας (το δικαίωμά σας να καταθέτετε την άποψή σας δεν σημαίνει ότι δημιουργεί διαδραστικό feedback υποχρέωσής μας να σας παίρνουμε στα σοβαρά).

Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέτουμε τη γνώμη μας στα πλαίσια που μας έχουν δώσει...

Δεν έχει καμία σχέση η υπογραφή μέλους συντονιστικής ομάδας με αυτό που επικρατεί και θέλει να περάσει η Συντονιστική Ομάδα.(ελπίζω) Απλά, προτάσεις γίνινται χιλιάδες την μέρα, και συνεπώς είναι κάπως αδύνατο όμως να ληφθούν σοβαρά όλες.

Δημοσ.

τωρα δεν κατάλαβα και πολλά για τησ ομάδες απλά λαμα γίνονται όλες οι παρατηρήσεις/απόψεις σε ένα τοπικ θα ξεφύγουν πολλά.

εγω το μεγαλύτερο μιονεκτιμα το βλέπω στησ αγγελίες και για αυτό άνοιξα ένα καινούριο για να δώσουμε έμφαση γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.ωραιες οι αλλαγες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι παντα χρησιμες κ πρακτικες!

προβλημα 1ο:γιατι στις αγγελιες υπαρχει οριο στις 1000 λεξεις;

προβλημα 2ο:στην επεξεργασια αγγελιας πως μπορεις να βαλεις spoiler;

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ πλέον οι αγγελίες....

Χάνεσαι στις κατηγορίες (περισσότερες και από αυτές της Χρυσής Ευκαιρίας) = Μικρή αναγνωσιμότητα από τυχαίο ψάξιμο.

Οι 1000 χαρακτήρες είναι λιγότερο από 100 λέξεις (ούτε δηλ. ένα SMS), θυμίζει πλέον μικρή αγγελία εφημερίδας. Εκτός αν σύντομα σκοπεύετε να χρεώσετε τις αγγελίες...

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ πλέον οι αγγελίες....

Χάνεσαι στις κατηγορίες (περισσότερες και από αυτές της Χρυσής Ευκαιρίας) = Μικρή αναγνωσιμότητα από τυχαίο ψάξιμο.

Οι 1000 χαρακτήρες είναι λιγότερο από 100 λέξεις (ούτε δηλ. ένα SMS), θυμίζει πλέον μικρή αγγελία εφημερίδας. Εκτός αν σύντομα σκοπεύετε να χρεώσετε τις αγγελίες...

το θεμα ειναι να μας απαντησει καποιος για το θεμα το 1000 χαρακτηρων κ αν θα αλλαξει.

Δημοσ.

1.000.000 φορες το παλιο στυλ για μενα σε ολα...

δεν δουλευει το search πουθενα..

δεν μπορω να κανω edit αγγελιες παλιες..

πολλα προβληματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...