Προς το περιεχόμενο

Kasperksy - Χάνεται η άδεια αν κάνω Format?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει Serial Number για το Kasperksy Internet Security 2001.

Είναι για 3 PC και ισχύει για έναν χρόνο.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα PC φορμαριστεί χάνεται η άδεια?

Επίσης πως καταλαβαίνει το κάθε PC χωριστά από την Μητρική?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημερα! Εχω κι εγω 2 τριαδες στο γραφειο.

Οταν το αγορασες ειχε serial number. Αφου κανεις format μετα κανεις εγκατασταση το Kaspersky και βαζεις το serial και θα καταλαβει αυτοματα μολις συνδεθει στο internet με τον server οτι προκειται για γνησια αδεια και θα σου γραψει ποσο υπολοιπο εχεις σε μερες μεχρι να ληξει.

Οχι δεν παιζει ρολο η μητρικη κτλ μπορεις να το βαλεις και σε αλλο φρεσκοφορμαρισμενο pc και οταν συνδεθεις online θα βρει ποσο υπολοιπο εχεις αρκει να μην ειναι πανω απο 3 pc online ταυτοχρονα στο internet γιατι θα σου βγαλει μηνυμα σε ενα απο ολα οτι η αδεια σου χρησιμοποιειται κτλ.

Δημοσ.
Οχι δεν παιζει ρολο η μητρικη κτλ μπορεις να το βαλεις και σε αλλο φρεσκοφορμαρισμενο pc και οταν συνδεθεις online θα βρει ποσο υπολοιπο εχεις αρκει να μην ειναι πανω απο 3 pc online ταυτοχρονα στο internet γιατι θα σου βγαλει μηνυμα σε ενα απο ολα οτι η αδεια σου χρησιμοποιειται κτλ.

Από τη στιγμή που το Serial είναι για 3 PC πως θα μου πει ότι η άδεια μου χρησιμοποιείται ήδη? Δεν εννοείται ότι μπορώ να την έχω για 3PC ταυτόχρονα?

Αν δεν παίζει ρόλο όπως λες το PC, τότε γιατί να μην την βάλω σε 10PC?

Πως καταλαβαίνει ποιο PC είναι?

Τώρα την έχω βάλει σε 2PC την άδεια.

Δημοσ.

Μετά το format, θα ξαναενεργοποιήσεις το πρόγραμμα με το ίδιο serial που είχες πριν.

Μα αν το βάλεις σε 10pc, θα το καταγράψουν οτι μπήκαν 10 υπολογιστές με το ίδιο serial και θα γίνει blacklist.

Δημοσ.

Ωραία και έρχομαι και σε ρωτάω εγώ, κάνω Format στο ένα από τα 3 PC που το έχω κάνει εγκατάσταση. Που ξέρει ότι δεν είναι τέταρτο PC αυτό που θα περάσω για άλλη μία φορά το Kasperksy?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν αναγνωρίζει με μητρική κτλ, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

Σε αυτή τη περίπτωση, απλά κοιτάει να μηαίνει κάνουν 4 υπολογιστές update την ίδια μέρα πχ. Τότε καταλαβαίνει οτι το έχεις βάλει σε 4, οτι λειτουργείς 4 kaspersky και όχι 3 που είναι το επιτρεπτό.

Δες στα faqs στη σελίδα τους λογικά θα έχουν κάτι για format να είσαι καλυμμένος.

Αλλά όπως και να έχει, αν το βάλεις σε άλλον 4ο υπολογιστή, απο το πρώτο το κάνεις unistall και είσαι οκ νομίζω. Ότι και να γίνει τότε, με ένα mail λύνεται, έχουν καλό support.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...