Προς το περιεχόμενο

hp mini 110 και erd commander

DavidLP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και αυτή είναι η δουλειά μου

και ακολουθώ χνάρια ΙΤ και το φορμάτ

δεν είναι λύση έχω ενα νέτμπουκ που

τρέχει xp + ubuntu(καλά τα ubuntu είναι έτη μπροστά).

Ας μπω στο θέμα όμως.

Ρωτώ λοιπών γιατι δεν θέλω να φάω πολυ χρόνο με πονοκεφάλους και ξενύχτια.

Τα ΧΡ δεν κάνουν μπουτ και αφού το μηχάνημα προοριζόταν για τα 7 και πέρα

δεν εχει συμβατότητα στους σατα και το ERD δεν βλεπει τον δίσκο.

Στο ERD γίνεται να ενσωματοθεί σατα υποστήριξη όπως γίνεται και

με τα δισκάκια των ΧΡ με τα κατάληλα σατα drivers της motherboard

(μιλάω πολύ και δεν μπαίνω στο θέμα,το ξέρω),

αλλά το συγκεκριμένο νετμπουκ δεν έχει αντίστοιχα drivers.

Αν βάλω κάποιο οποιοδήποτε driver θα γίνει η δουλεία ή μπα;

EDIT: Εναλλακτικά μπορώ να χρησιμοποιήσω BartPe που θα το φτιάξω μόνος μου

αν δεν έχει τέτοιο θέμα με τα σατα που και αυτό είναι άλλος πονοκέφαλος :)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, το ERD δεν μας είπες για ποιό λόγο το χρειάζεσαι και δεν νομίζω να μπορείς να ενσωματώσεις οτιδήποτε σε αυτό.

Επίσης δεν κατάλαβα, είχε 7 και έβαλες xp και τώρα δεν ανοίγουν ή είχε xp από την αρχή;

Τι σφάλμα σου βγάζει; Σταματάει από την αρχή ή προχωράει και παγώνει κάποια στιγμή;

[offtopic]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Είναι το ubuntu και όχι τα ubuntu.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Είναι οι drivers και όχι τα drivers.

Δεν θα έκανα το παραπάνω quote (μην νομίζεις ότι το παίζω έξυπνος) αλλά λες ότι θέλεις να ακολουθήσεις κατεύθυνση IT και πρέπει να γνωρίζεις τις ορολογίες.

Αν μου παρουσιαζόταν κάποιος τεχνικός Η/Υ και μου έλεγε τα παραπάνω δεν θα τον εμπιστευόμουν.

[/offtopic]

• Moderators
Δημοσ.

Κατ' αρχάς, το ERD δεν μας είπες για ποιό λόγο το χρειάζεσαι και δεν νομίζω να μπορείς να ενσωματώσεις οτιδήποτε σε αυτό.

Μπορεις να προσθεσεις οτι χρειαζεσαι προκειμενου να αναγνωρισει τις συσκευες σου (σου δινει το ιδιο την επιλογη να προσθεσεις οτι .inf χρειαζεσαι,λιγο πριν φτιαξεις το iso),αλλα δεν νομιζω πως μπορει ο topic starter να φορτωσει drivers αλλης συσκευης προκειμενου να αναγνωρισει τη συσκευη που ζηταει.

Δημοσ.

Επίσης δεν κατάλαβα, είχε 7 και έβαλες xp και τώρα δεν ανοίγουν ή είχε xp από την αρχή;

Τι σφάλμα σου βγάζει; Σταματάει από την αρχή ή προχωράει και παγώνει κάποια στιγμή;

[offtopic]

Δεν θα έκανα το παραπάνω quote (μην νομίζεις ότι το παίζω έξυπνος) αλλά λες ότι θέλεις να ακολουθήσεις κατεύθυνση IT και πρέπει να γνωρίζεις τις ορολογίες.

Αν μου παρουσιαζόταν κάποιος τεχνικός Η/Υ και μου έλεγε τα παραπάνω δεν θα τον εμπιστευόμουν.

[/offtopic]

ινετ

Νπορείς,κάνε ένα Google search, γίνεται και αφού έχεις φτίαξει το iso.

Το μηχάνημα είχε ΧΡ δεν είπα πουθενά οτι εβαλα κάτι άλλο.

Στάματαει στην οθόνη που διαλέγεις τον τρόπο που θα κάνει boot,

ξέρεις ασφαλή-κανονική και μόλις διαλέξεις μένει εκεί.

Μπορεις να προσθεσεις οτι χρειαζεσαι προκειμενου να αναγνωρισει τις συσκευες σου (σου δινει το ιδιο την επιλογη να προσθεσεις οτι .inf χρειαζεσαι,λιγο πριν φτιαξεις το iso),αλλα δεν νομιζω πως μπορει ο topic starter να φορτωσει drivers αλλης συσκευης προκειμενου να αναγνωρισει τη συσκευη που ζηταει.

Όπως γράφω στο πρώτο μου post το μήχανημα δεν είναι συμβατό με ΧΡ αφού το προορίζαν για τα 7,

άσχετα αν έρχεται στο κουτί του φορτομένο με ΧΡ.

Αν έχει κάποιος κατά νου κάτι θα χαρώ πολύ να ακούσω.

Τεσ-πα έχω κάνει mount ΤΟ Windows ΣΤΟ Ubuntu οπότε ότι είναι θα το φτιάξω από εκεί

ή θα πάρω ΤΟΥΣ απαραίτητους Drivers από το σύστημα για να φτιάξω ένα BartPe,

γιατί αλλιώς θα άνοιγα το recovery console αν ύπηρχε εγκατεστημένο.Αλλά και από CD να το τρέξω

δεν θα βλέπει τον δίσκο.

EDIT: Ναι κάλα κατάλαβες,το είδα λιγό πιο μετά αυτό που έγραψες στο τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...