Προς το περιεχόμενο

Visual Studio 2010 & Windows Mobile < 7.0

nspyrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να στήσω ένα συστηματάκι με WCF - ASP.net & Windows Mobile.. Διάβασα κάπου οτι δεν υποστηρίζoνται από το Visual Studio 2010, smart phone εφαρμογές για εκδόσεις των Windows Mobile, μικρότερες της έκδοσης 7.0 ??

Ισχύει αυτό??

Έχει προσπαθήσει κανείς να φτιάξει εφαρμογή VS2010 για smart phone σε windows mobile 6.0/6.1/6.5??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να στήσω ένα συστηματάκι με WCF - ASP.net & Windows Mobile.. Διάβασα κάπου οτι δεν υποστηρίζoνται από το Visual Studio 2010, smart phone εφαρμογές για εκδόσεις των Windows Mobile, μικρότερες της έκδοσης 7.0 ??

Ισχύει αυτό??

Έχει προσπαθήσει κανείς να φτιάξει εφαρμογή VS2010 για smart phone σε windows mobile 6.0/6.1/6.5??

Ευχαριστώ

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά σύμφωνα με το forum της microsoft δεν γίνεται (με post από moderator, όχι απλούς χρήστες).

Και στο msdn λέει ότι δεν υποστηρίζεται.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά σύμφωνα με το forum της microsoft δεν γίνεται (με post από moderator, όχι απλούς χρήστες).

Και στο msdn λέει ότι δεν υποστηρίζεται.

Κριμα ρε γμτ! Και μου πήρε 2 ώρες εγκατάσταση το vs2010 και το .ΝΕΤ Framework 3.5 στο smartphone και ρυθμίσεις κόντρα ρυθμίσεων και IIS και port forwarding και άστα να πάνε ...!!

Τεσπα! Θα δω μήπως υλοποιήσω απλώς σε ASP κάποιο web Interface για consumer του WCF service και όχι smartphone application ...

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου ...

Δημοσ.

Κριμα ρε γμτ! Και μου πήρε 2 ώρες εγκατάσταση το vs2010 και το .ΝΕΤ Framework 3.5 στο smartphone και ρυθμίσεις κόντρα ρυθμίσεων και IIS και port forwarding και άστα να πάνε ...!!

Τεσπα! Θα δω μήπως υλοποιήσω απλώς σε ASP κάποιο web Interface για consumer του WCF service και όχι smartphone application ...

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου ...

Δεν θέλω να σου πω ανακρίβειες απλά μία ιδέα μου.

Αν δοκιμάσεις να αναπτύξεις για wp7 αλλά το βάλεις σε framework 3.5 αντί για 4, δεν θα παίζει σε οποιοδήποτε wp έχει framework 3.5;

Δημοσ.

Δεν θέλω να σου πω ανακρίβειες απλά μία ιδέα μου.

Αν δοκιμάσεις να αναπτύξεις για wp7 αλλά το βάλεις σε framework 3.5 αντί για 4, δεν θα παίζει σε οποιοδήποτε wp έχει framework 3.5;

Σε αυτό στοχεύει η δεύτερη, αρχική ερώτησή μου "Έχει προσπαθήσει κανείς να φτιάξει εφαρμογή VS2010 για smart phone σε windows mobile 6.0/6.1/6.5??". Κι εμένα η λογική μου εκεί με οδηγεί.. Γιατί όμως χτυπιούνται οτι δεν υποστηρίζεται smartphone application για εκδόσεις των windows mobile μικρότερες της 7??

Η βλακεία είναι οτι δεν θέλω να τσακίσω και τη συσκευή, μιας και είναι λειτουργική ... αλλιώς θα σου λεγα ... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...