Προς το περιεχόμενο

Προσοχή με τις κλήσεις από το Χρυσό Οδηγό

agamoi-thytai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρισυ στο υποκατάστημα είδαμε χρεώσεις στον τηλεφωνικό λογαριασμό ΟΤΕ για προβολή στον Χρυσό Οδηγό.

Σε τηλεφώνημα που κάναμε τότε στο 134 μας παρέμπεψαν σε κατάστημα ΟΤΕ και αφού πήγαμε εκεί μας είπαν ότι είχαν επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά και είχαμε δεχθεί την χρέωση για την προβολή.

Σήμερα πήραν τηλέφωνο στο κεντρικό και μια κυρία μου ζήτησε τα στοιχεία της επιχείρησης.

"Τι τα θέλετε", τη ρώτησα ;

"Για προβολή στο Χρυσό Οδηγό" μου απάντησε.

"Έχει κάποια χρέωση ;" ξαναρώτησα.

"Φυσικά" μου απαντάει, "ξέρετε εσείς να υπάρχει κάτι δωρεάν;" !!!

Σκέφτηκα πολλά αλλά προτίμησα να μην απαντήσω.

Απλά έκλεισα το ακουστικό.

Κατα διαβολική σύμπτωση, το μεσημέρι ήμουν σε πελάτη και όταν μπήκα μέσα τον άκουγα να δίνει τα στοιχεία της επιχείρησής του σε κάποιον στην άλλη γραμμή του ακουστικού.

Όταν έκλεισε τον ρώτησα απο περιέργεια γιατί και σε ποιόν έδινε τα στοιχεία του.

"Ήταν κάποια από το Χρυσό Οδηγό" μου απάντησε.

Τότε του περιέγραψα την ιστορία με το υποκατάστημα και του εξήγησα πως απλά παίρνουν τα στοιχεία της επιχείρησης, χωρίς να εξηγήσουν ακριβώς το λόγο που τα θέλουν και αργότερα βλέπεις στο λογαριασμό χρέωση για προβολή στον Χρυσό Οδηγό.

Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι για την χρέωση στο υποκατάσημα και επειδή το πήραμε χαμπάρι αργά και ήταν ο τελευταίος μήνας, ίσως δεν άξιζε να ασχοληθούμε.

Προς γνώση λοιπόν, απλά έχετε το νου σας.

Δημοσ.

...και το οποίον είναι παράνομο! Εφόσον δεν ενημέρωσε σαφώς για το ότι υπάρχει χρέωση (και πόσα είναι τα λεφτά συγκεκριμένα μάλιστα) τότε πρόκειται περι απάτης.

Δημοσ.

Εκεί στο Χρυσό Οδηγό είναι τόσο τσαπατσούληδες που ανάθεμα αν ξέρουν τι συμβαίνει με τους πελάτες τους. Σε ποιους στέλνουν τιμολόγια και σε ποιους όχι, κάθε πότε τα στέλνουν και με ποιον τρόπο καταφέρνουν πλέον να κλείνουν συμβάσεις μέσω τηλεφώνου.... η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ Ntinaras.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...