Προς το περιεχόμενο

Πολυαγαπημένα Κατοικίδια...

vectomor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοί από εμάς έχουν δεθεί στο παρελθόν και μέχρι σήμερα είναι ακόμα δεμένοι με το/τα κατοικίδια τους, είτε αυτά είναι γάτες είτε σκύλοι...

Με αφορμή τον χθεσινό χαμό του πολυαγαπημένου μου γατούλη που ήταν μόλις 5 μηνών φτιάχνω αυτό το θέμα, εις το όνομα αυτής της αιώνιας φιλίας που δένει εμάς τους φιλόζωους με τα κατοικίδια μας.

Ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, που μόνο άγγελο θύμιζε και η παρουσία του γέμιζε τις καρδιές όλων των μελών της οικογένειας με γαλήνη,ηρεμία και προπάντων αγάπη.

Δυστυχώς δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος και έτσι χθές, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 ένα αδίστακτο αυτοκίνητο τον παρέσυρε και του έκλεισε τα μάτια ενώ ρέμβαζε ήσυχος στο πεζοδρόμιο.

Ήταν μόλις 5 μηνών... και άφησε πίσω 4 υπέροχους συγκάτοικους, 3 αδέρφια και την μονάκριβη μάνα του, που τον αγαπούσαν όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Χαστούκισα πολλές φορές τον εαυτό μου, που δεν ήξερα, δεν ήξερα τι θα συνέβαινε ώστε να τον κρατήσω μέσα στους 4 τοίχους, κοντά στην εστία της θαλπωρής μας... αν... αν ήξερα... θα ήταν ακόμη εδώ, κοντά μας.

Να πω ή να εκφράσω κάτι περισσότερο... δεν μπορώ... δεν έχω την δύναμη.

Μονάχα εύχομαι εκεί που πήγε να έχει την δύναμη να παίζει ξέγνοιαστος, ανέμελος, όπως έκανε και εδώ και να ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να σβήσει η παρουσία του, αφού χαράχτηκε στις καρδιές μας από την πρώτη και όλας μέρα που γεννήθηκε και είδε το φως του ήλιου.

Αντίο καλέ μου Γκιόζη ! Καλό ταξίδι... θα τα ξαναπούμε !

Δημοσ.

Φιλε και εγω εχω μια παρομοια εμπειρια οταν ημουν 11 χρονων εσωσα 2 μικρα μαυρα γατακια που ειχαν παρατησει στον υμηττο, τα μεγαλωσα με τον αδερφο μου τα ταιζαμε τα προσεχαμε για 2 χρονια ειμασταν μια χαρα αλλα τα ειχαμε κατω στην πιλοτη ελευθερα σε μια μικρη αποθηκουλα, ωσπου μια μερα απλα εξαφανιστηκαν... η καποιος μας τα πηρε η καποιος τα σκοτωσε ποτε δεν τα βρηκαμε :(

Απο τοτε μου ειχε κατσει τοσο βαρια που δεν ξαναπηρα ποτε στη ζωη μου κατοικιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...