traveller21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Καλημερες σε ολουσ.Εδω και δυο μερες εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα!Ο υπολογιστησ λειτουργουσε κανονικα μεχρι χτες που πηγα να τον ανοιξω και δεν "ψηνοταν".Ανοιγε κανονικα αλλα εκανε κατι περιεργουσ θορυβους(δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο την μητρικη η απο το τροφοδοτικο) οχι μπιπ αλλα σαν να ζοριζοταν και εκλεινε.Το περιεργο ειναι οτι αφου επεμεινα και χτες και σημερα πηρε κανονικα μπρος και δουλευει μια χαρα.Κατι σαν την μπαταρια του αμαξιου που αν παρει πηρε και μετα δεν την χρειαζεται το αμαξι.Ευχαριστω πολυ!
rafail1994 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Πες μας τα χαρακτηριστικά του pc σου. Έκανες πρόσφατα κάποια αναβάθμιση μετατροπή;
traveller21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Pentium 4 στα 3.2Ghz ειναι με 1 γιγα ram.Ουτε αναβαθμιση ουτε μετατροπη εκανα.Δεν ξερω τι μπορει να ειναι αλλα δεν μου μοιαζει με λειτουργικο προβλημα.Σβηνει πριν ανοιξουν τα windows σε διαφορετικουσ χρονουσ καθε φορα(στα 2 δευτερα η στα 5 η στα 11 ασ πουμε).Και επειδη τον εχω ανοιξει ο ηχος που μετα σταματαει ερχεται η απο την ψυκτρα η απο το τροφοδοτικο.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση παντωσ!!
filip123go Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να δανειστείς από κάποιον ένα τροφοδοτικό και να το δοκιμάσεις..?
anrim27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Οι ανεμηστηρες του pc(και του τροφοδοτικου) γυριζουν κανονικα? Τσεκαρε το και ριξε ενα καθαρισμα σε περιπτωση που εχουν κολλησει απο την σκονη.
traveller21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Tωρα που λειτουργει ο υπολογιστης λειτουργουν κανονικα και οι δυο.Στην αρχη λειτουργουσε σιγουρα αυτοσ του υπολογιστη.για τον αλλον δεν θυμαμαι.θα καθαρισω και τον αλλο να ειμαι σιγουρος.ο ηχος ειναι κατι σαν στριγγλισμα σκεψου.Αρχικα αυτο θα προσπαθησω να κανω να βρω ενα αλλο τροφοδοτικο και να το δοκιμασω.Ευχαριστω.
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν δε μπορείς να κατασταλλάξεις στην πηγή του σφυρίγματος (που μάλλον το τροφοδοτικό είναι), δοκίμασε με άλλο και βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.