manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Απο μικρο παιδι ηξερα οτι ο πληθυσμος της αμερικης ειναι περιπου 300 εκατομυρια και της ελλαδας 10μισο. μετα απο τοσα χρονια(20) βλεπω οτι ενω η αμερικη πηγε στα 400 εκατομμυρια, εμεις μειναμε στα 11 περιπου. γιατι αυτο? πως ειναι δυνατον τοσο μικρη αυξηση? δεν κανουμε πολλα παιδια η πεθαινουμε νεοι? τι ακριβως παιζει? ξερει κανεις επισημα ποσοι ειμαστε οι καθαροι ελληνες και ποσοι ολοι οι κατοικοι μαζι με αλβανους ρωσους κλπ? ποσοι ειναι οι ξενοι επισης? αλβανοι,ρωσοι ρωσοποντιοι, κινεζοι, μαυροι κλπ? υπαρχουν στοιχεια για αυτο? ευχαριστω.
Anubis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχουμε πολλούς νέους. Οι ηλικίες απο 60+ είναι ένα μεγάλο ποσοστό και νομίζω ο μεσός όρος γεννήσεων ανά οικογένεια είναι 1.3. Αν δεν υπήρχαν οι μετανάστατες το rate μας θα ηταν αρνητικο.
dewn735 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Όλοι μαζί περίπου 11 μύρια, εκ των οποίων το 1 περίπου μετανάστες και προσθέτουμε και δυο - τρία εκατομύρια ακόμα λαθρομεταναστών (προφανώς οι τελευταίοι δεν είναι πουθενά μετρημένοι, το νούμερο βγαίνει από υποθέσεις) Για το άλλο που ρωτάς, υπάρχει κάτι που λέγεται "σύγχρονη ζωή", κάτι που λέγεται "όχι σήμερα, έχω πονοκέφαλο" και κάτι που λέγεται "δεν τα βγάζω μόνος μου, που να κάνω και παιδιά;"
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Θα μαθεις του χρονου που θα γινει απογραφη.
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 στην αμερικη κιολας πανε μεταναστες απ ολο το κοσμο,νομιζω πολυ περισσοτερο αναλογικα απο την ελλαδα
dreamercon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 307 εκατομμύρια, όχι 400. Απο μικρο παιδι ηξερα οτι ο πληθυσμος της αμερικης ειναι περιπου 300 εκατομυρια και της ελλαδας 10μισο. μετα απο τοσα χρονια(20) βλεπω οτι ενω η αμερικη πηγε στα 400 εκατομμυρια, εμεις μειναμε στα 11 περιπου. γιατι αυτο? πως ειναι δυνατον τοσο μικρη αυξηση? δεν κανουμε πολλα παιδια η πεθαινουμε νεοι? τι ακριβως παιζει? ξερει κανεις επισημα ποσοι ειμαστε οι καθαροι ελληνες και ποσοι ολοι οι κατοικοι μαζι με αλβανους ρωσους κλπ? ποσοι ειναι οι ξενοι επισης? αλβανοι,ρωσοι ρωσοποντιοι, κινεζοι, μαυροι κλπ? υπαρχουν στοιχεια για αυτο? ευχαριστω.
manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ο πληθισμός των ΗΠΑ είναι 307 εκατομύρια, όχι 400. ναι εχεις δικιο συγνωμη εννοουσα οτι παλια ηταν 200 εκατομυρια και τωρα 300. χιλια συγνωμη για το ολο μπερδεμα.
thanocaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Όλοι μαζί περίπου 11 μύρια, εκ των οποίων το 1 περίπου μετανάστες και προσθέτουμε και δυο - τρία εκατομύρια ακόμα λαθρομεταναστών (προφανώς οι τελευταίοι δεν είναι πουθενά μετρημένοι, το νούμερο βγαίνει από υποθέσεις) Για το άλλο που ρωτάς, υπάρχει κάτι που λέγεται "σύγχρονη ζωή", κάτι που λέγεται "όχι σήμερα, έχω πονοκέφαλο" και κάτι που λέγεται "δεν τα βγάζω μόνος μου, που να κάνω και παιδιά;" Το λουκουμάκι στον κύριο. dewn735 for President.
liquid9 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ξερει κανεις επισημα ποσοι ειμαστε οι καθαροι ελληνες και ποσοι ολοι οι κατοικοι μαζι με αλβανους ρωσους κλπ? ποσοι ειναι οι ξενοι επισης? αλβανοι,ρωσοι ρωσοποντιοι, κινεζοι, μαυροι κλπ? υπαρχουν στοιχεια για αυτο? Καθαροί Έλληνες: 0,001% Άλλοι: 99,999% happy;
partblah1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Η οποιαδήποτε αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδος οφείλεται στη μετανάστευση .
jason_rethymno Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Και δηλαδή τι; Παίρνουν όλοι αυτοί οι αλλοδαποί Ελληνική υπηκοότητα?
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Και δηλαδή τι; Παίρνουν όλοι αυτοί οι αλλοδαποί Ελληνική υπηκοότητα? εδω εχουν οι ελλαραδες ελληνικη υπηκοοτητα και ψηφιζουν...
oneofthem Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάντως δεν θέλω να αυξηθούμε, είμαστε μικρή χώρα και ο πληθυσμός είναι ok καταλαβαίνω το οικονομοπολιτικό θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα άλλαζε κάτι προς το καλύτερο αν κάναμε περισσότερα παιδιά η σύγκριση με την αμερική είναι εντελώς άστοχη btw, εκεί φθάνουν μετανάστες από όλον τον κόσμο και παίρνουν υπηκοότητα ενώ μιλάμε και για άλλα γεωγραφικά δεδομένα
Anubis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάντως δεν θέλω να αυξηθούμε, είμαστε μικρή χώρα και ο πληθυσμός είναι ok καταλαβαίνω το οικονομοπολιτικό θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα άλλαζε κάτι προς το καλύτερο αν κάναμε περισσότερα παιδιά η σύγκριση με την αμερική είναι εντελώς άστοχη btw, εκεί φθάνουν μετανάστες από όλον τον κόσμο και παίρνουν υπηκοότητα ενώ μιλάμε και για άλλα γεωγραφικά δεδομένα Δεν είναι θέμα του να αυξηθούμε είναι θέμα του να έχουμε περισσότερους νέους παρά ανθρώπους άνω των 65. Καταρχάς έτσι έχουμε μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη(λέμε τωρα-οι μισοί από μας θέλουν να κάθονται και να έχουν λεφτά) και το κράτος θα πληρώνει λιγότερες συντάξεις. Αλλά ας αλλάξουμε νοοτροπία και βλέπουμε για τα υπόλοιπα
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ξερει κανεις επισημα ποσοι ειμαστε οι καθαροι ελληνες; Το κριτήριο είναι πόσες φορές την εβδομάδα ντουζ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.