Προς το περιεχόμενο

Σβήνει το pc από μόνο του

AdNoctum88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To pcprobe 2 της asus δεν δείχνει την θερμοκρασία του system ?

Το δείχνει, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό είναι η θερμοκρασία της μητρικής. Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Δοκίμασες με το HWMonitor;

Ναι, αλλά δεν ήξερα ποια απ' όλες οι ενδείξεις είναι της μητρικής. Μάλλον είναι η ένδειξη SYSTIN γιατί απ' ότι βλέπω συμπίπτουν οι τιμές μ' αυτό που υπέδειξε ο άλλος φίλος.

Θα ξανατρέξω τα stress tests να δω τι θα γράψει το "κοντέρ".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά το τελευταίο crash σταμάτησε εντελώς να κάνει boot. Όταν πατάω το διακόπτη ξεκινάν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες, αλλά δε κάνει "μπιπ" η μητρική. Λέτε να κάηκε και να αρχίσω να ψάχνω καινούρια;

Δημοσ.

Δοκιμασε τροφοδοτικο απο κανα φιλο σου πρωτα, μπορει να υπολειτουργει και απλα να σου βγαζει λιγα ρευματα για τους ανεμιστηρες. Αν οχι τοτε ή τσεκαρεις καθε 1 κομματι του συστηματος σου ξεχωριστα (σε αλλο πσ) ή το πας σε τεχνικο να το κανει αυτος.. οχι παλι στον ιδιο ομως ελεος :(

Δημοσ.

παιδες εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα.

μερικες φορες κλεινει το Pc μονο του και αλλες φορες εκει που παιζω κλειενει και αλλες φορες παγωνει..προσφατα εκανα αναβαθημση σε τροφοδοτικο 550w καρτα γραφικων gtx 460 σκληρο wd.να αναφερω αυτο το προβλημα το ειχα και πριν κανω την αναβαθμηση..τι λετε οτι μπορει να φταει..

εχω ενα προγραμα που βλεπω τις θερμοκρασιες(cpuid)

για δειτε και εσεις μια τις θερμοκρασιες του pc μου να μου πειτε την γνωμη σας

2ujqasz.jpg

ετρεξα αυτο το προγραμα με αυτην την επιλογη που βλεπετε στην φωτο και μολις εφτασε στο τεστ 7 κολλησε το pc και επρεπε να κανω restart

30uy6np.png

Δημοσ.

Φίλε goodwood, βλέπω ότι ο επεξεργαστής σου πιάνει 66 βαθμούς. Εάν αυτές τις θερμοκρασίες τις πιάνει σε stand-by τότε έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης. Έλεγξε μήπως θέλει να ξανααπλώσεις θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή.

Εάν δεν είναι σε stand-by όμως είσαι στην ίδια σκοτεινή, θλιβερή μοίρα με 'μένα...

Δημοσ.

Φίλε goodwood, βλέπω ότι ο επεξεργαστής σου πιάνει 66 βαθμούς. Εάν αυτές τις θερμοκρασίες τις πιάνει σε stand-by τότε έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης. Έλεγξε μήπως θέλει να ξανααπλώσεις θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή.

Εάν δεν είναι σε stand-by όμως είσαι στην ίδια σκοτεινή, θλιβερή μοίρα με 'μένα...

αμα θα δεις φιλε μου τρεχει και ενα παιχνιδι "combat arms"..

για να δουμε τι θα μας πουν οι ειδικοι....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να δώσω τέλος στο μυστήριο, τελικά έφταιγε η μητρική μου, εδώ και μια βδομάδα που την άλλαξα έχω λιώσει το μηχάνημα και δε νιώθει μια.

Απλά να έχουν υπόψη όσοι φίλοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, ότι η μητρική είναι το τελευταίο πράμα που πάει το μυαλό και καταλήγεις εκεί όταν έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να χει κανείς υπόψιν του όταν αλλάζεις μητρική είναι ότι πρέπει να χεις κάνει back up πιο πριν γιατί συγκρούονται οι drivers που έχεις εγκατεστημένους από την προηγούμενη και δε πρόκειται να σου κάνει εκκίνηση.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και ελπίζω να βοηθήθηκαν και άλλοι απ αυτό το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...