Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone

Michaels_V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιλος σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα κινητου...το θεμα ειναι οτι δν ειχα ποτε αφης και ετσι για να ξερω τι γινετε....ετσι θελω να μου προτεινετε καποια...

οριο μεχρι 350 ας πουμε.... B)

Δημοσ.

θα σου πρότεινα κατι με λειτουργικο android...

Για περιπου 250 το htc wildfire http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=a729cc04-9e13-4132-b590-eb0e0447db7a

ή αν μπορεις μετα να πας λιγο πιο πανω -στα 400- το htc desire http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=f66bbf6d-aa12-4cc1-8c97-5c3354a193dc

Εχουν διαφορες αλλα αν το θες για σχετικη απλη χρηση, με μικροτερη οθονη & value for money πηγαινε για το wildfire! :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το zte blade αντί για το wildfire. Κοστίζει €80 λιγότερο και από χαρακτηριστικά κερδίζει σε όλα τα σημεία.

Δημοσ.

Σε φτηνά Android υπάρχουνε και τα experia x10(pro),experia x8 της SonyEriccson, LG540 νομίζω, εχει και η Samsung αλλα περνάνε τα 300 αν θυμάμαι καλα...Το HTC Wildfire ειναι αρκέτα καλο για τα λεφτά του απο οτι εχω ακούσει.

Το Χ8 είναι αρκετά ενδιαφέρον και σε πολύ καλή τιμή (περι 200ευρο), 2 πράγματα με κολλήσανε για το χ8, δεν εχει μπροστινή καμερα και δεν εχουνε βγάλει ακόμα αναβάθμιση για το android 2.2 (έρχετε με 1.6 απο την μανα του). Το LG, μη το κοιτάς καθόλου και το χ10 ειναι μικρό και πρεπει να δείς αν σε βολέυει.

Για το zte blade που λένε τα παιδία, εχει 2-3 ποστ στο σεκτιον αυτό. Αρχίκα φάνηκε παρα πολυ καλό για τα λεφτά του αλλα αποδείχτικε οτι κυκλοφορούν 2 μοντέλα με βασικές διαφορες και φαίνετε οτι η WIND έχει φέρει την φτηνη φτηνη εκδοση (λιγοτερη μνημη, άλλη οθονη).

Και εγώ για Android έψαχνα/ψάχνω άλλα εχω ξαναρχίσει και κοιτάζω προς Nokia και συγκεκριμένα το Νοκια C6-01. Αρκέτα καλό configuration και σε 'νορμάλ' τιμή (περι τα 300ευρο).

θα σου πρότεινα το εξής, κοιτα το Android market και το OVI store για να δείς τη εφάρμογες θα κατέβαζες αν είχες το κινητό στα χέρια σου.

Κάτι άλλο που πρέπει να σκέφτεις είναι ποια θα είναι η καθημερινή χρήση του κινήτου και (θα ακουστει αστείο αλλα είναι 'πρακτικό' προβλημα) πως θα το κουβαλάς/φορτίζεις... Τα ποιο πολλά smartphone ΔΕΝ ειναι μικρά και τρώνε πολύ μπαταρία (ειδικα αν παιζεις/σερφάρεις κτλ κτλ)

υ.γ. Επίσης, ρίξε και ένα ματι στα συμβόλαια που δίνουνε και τσαμπα ΜΒ το μηνα και βάλτο και αυτό στην εξίσωση...

Δημοσ.

Περίμενε λίγο αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το htc gratia που από ότι λένε θα είναι αξιόλογη επιλογή value for money

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρηκα το sony ericsson satio σε τιμη 50-70€ καπου εκει...

λιγο χρησιμοποιημενο....να το παρω?

και τι να ελεγξω ωστε να δω αν ειναι ολα καλα?

Δημοσ.

βρηκα το sony ericsson satio σε τιμη 50-70€ καπου εκει...

λιγο χρησιμοποιημενο....να το παρω?

και τι να ελεγξω ωστε να δω αν ειναι ολα καλα?

Πλάκα κάνεις βέβαια. Το satio δεν υπάρχει σε αυτήν την τιμή ακόμη και σε άθλια κατάσταση. Ή ψεύτικο είναι ή κλεμμένο και ο άλλος θέλει να το ξεφορτωθεί άμεσα και όσο όσο. Πρόσεχε πάρα πολύ τί θα αγοράσεις και από που!

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι μαλλον κλεμενο ειναι αλλα το πουλαει ενα παιδι στο σχολειο το πηρε απο εναν που ηρθε στο μαγαζι τους.....αλλα καλη ευκαιρια μαλλον ειναι.....εμ αυτο ειναι το θεμα τι να προσεξω...

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι μαλλον κλεμενο ειναι αλλα το πουλαει ενα παιδι στο σχολειο το πηρε απο εναν που ηρθε στο μαγαζι τους.....αλλα καλη ευκαιρια μαλλον ειναι.....εμ αυτο ειναι το θεμα τι να προσεξω...

τί να σου πώ τώρα...θα μπορούσα να σου πώ ολόκληρο κατεβατό γιατί να μήν πάρεις ένα κλεμμένο, αλλά μάλλον τσάμπα θα γράφω.

Όσο για το τί να προσέξεις; Αφού στηρίζεις τέτοια λαμογιά, να προσέξεις να μην σου κλέψουν κι εσένα το κινητό. Δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Και αν ο άλλος ξέρει ότι θα βρει αγοραστή (κάποιον άλλον σαν εσένα δηλαδή), σίγουρα θα μπει στον κόπο να σε κλέψει.

Ο νοών νοείτω.

Δημοσ.

δν ειπα οτι το στηριζω και δν ειναι και σιγουρο οτι ειναι κλεμενο...και αν θες μπορεις να απαντησεις σε αυτο που ρωτησα γτ ξερω τι ειναι σωστο και τι οχι....παντως ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Seriously, και κλεμμενο να ηταν αποκλειεται να το πουλουσε σε εσενα 50 - 70 ευρω και να μην το σκοτωνε σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι για τουλαχιστον 150. Οποτε κατι αλλο παιζει. Απο κει και περα αν ειναι κλεμμενο καλυτερα να μην το παρεις.

Εγω πιστευω πως κατι αλλο παιζει, μπορει να ειναι κανενα dummy πχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...