doombringer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχω μια grandtec ip camera pro.. ενω επαιζε κανονικα σε καποιο αλλο PC την πηρα να την βαλω στο δικο μου αλλα μου διχνει διακεκομενη κινηση με λιγα frames.. ξερει κανενας τι παιζει ? πρεπει να ρυθμισω κατι στον browser ? ακομα διχνει μονιμα σαν να ειναι σε night vision mode... οτι και αν πειραξα δεν αλλαζει η εικονα και παραμενει με ενα τονο ροζ σε ολη την εικονα..
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχω μια grandtec ip camera pro..ενω επαιζε κανονικα σε καποιο αλλο PC την πηρα να την βαλω στο δικο μου αλλα μου διχνει διακεκομενη κινηση με λιγα frames.. Στο άλλο PC πώς ήταν συνδεδεμένο και πώς σε σένα;; ακομα διχνει μονιμα σαν να ειναι σε night vision mode...οτι και αν πειραξα δεν αλλαζει η εικονα και παραμενει με ενα τονο ροζ σε ολη την εικονα.. Δεν έχεις καλό φωτισμό μήπως;;
doombringer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 κοιτα απο οτι εμαθα ηταν πανω σε καποιο δικτυο..καποιο switch δηλαδη..και την εβλεπε ενας απο το σπιτι του.. αλλα εγω την εβαλα πανω στο modem/router μου και μονο ετσι καταφερα να την δω στον browser και να παρει ip.. εσυ εχεις την ιδια μηπως ? ηθελα να την βαλω και με usb μπας και αλλαζει κατι αλλα δεν βρισκω τον σωστο driver.. δοκιμασα και με καλο φωτισμο και χωρις..τιποτα..η εικονα παραμενει με μια ροζ αποχρωση και δειχνει με 3 fps κινηση.. αν παραθεσω εδω τα πληρη στοιχεια , θα μπορεσει εδω καποιος να με βοηθησει καλυτερα ?
doombringer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 κανενας καμια ιδεα ρε παιδια ? δεν εχει κανενας χρησιμοποιησει ποτε ip camera ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.