Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://www.nooz.gr/lifestyle/maxairosan-ton-sean-bean έλεος?! Ωραιος ο Sean Ετσι πρέπει να ήταν και στη σειρα!
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 αν τις είχε,θα ήθελαν 300 φορες τον προϋπολογισμό της σειράς,κοιτάνε να το κρατήσουν λογικο και αυτο φαίνεται (και)απο το γεγονος οτι δεν εχουν κάνει κατασκευές(οχυρωματικά κλπ)και οτι παντού αντε να ειναι 20 ιππείς μαζεμένοι. spoiler-ερώτηση από/για το βιβλιο ποιος ειναι ο γιαγκεν που συνανταμε στα βιβλια μετα; και εγω θελω να μαθω
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αντε πάλι μια απο την αρχή. 1. Η χρήση των spoiler tags ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΟΧΙ προαιρετική. Δεν έχει σχέση αν το επεισόδιο τελείωσε, ακόμα και τα προηγούμενα επεισόδια μπαίνουν σε σπόιλερ και γενικώς τα σπόιλερ πάνε στην σεζόν και όχι στο επεισόδιο. 2. Το πως χρησιμοποιούμε το spoiler, είναι ένα ολόκληρο θέμα και μάλιστα ειναι και pinned. 3. Πλέον τα μηνύματα που δεν έχουν σπόιλερ θα διαγράφονται και δεν θα γίνεται επεξεργασία σε αυτά για να μπει το περιεχόμενο τους σε σπόιλερ. Σεβαστείτε τους γύρω σας μερικοί.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 τελικα οντως παιζει πολυ τσοντα στη συγκεκριμενη σειρα
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τελικα οντως παιζει πολυ τσοντα στη συγκεκριμενη σειρα What? Τίποτα δεν έχουμε δει...
klog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τελικα οντως παιζει πολυ τσοντα στη συγκεκριμενη σειρα Ελα ντε μόλις μόνο μια πορντοσταρ....
AMWN_RA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 θελω το μομολο να το φαει ο δρακος της καλισι και τη μανα του
st2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 η σειρά αφορά μόνο τους 2 τόμους του βιβλίου; ή ο τίτλος θα παραμείνει ίδιος και θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα βιβλία;
kate23 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 θελω το μομολο να το φαει ο δρακος της καλισι και τη μανα του θα προτιμούσα κάτι πιο βασανιστικό για τον Joffrey, να μπορέσουμε να το απολαύσουμε περισσότερο. Αλλά στην τελική, ας πεθάνει όπως να 'ναι, αρκεί να πεθάνει!!!
AMWN_RA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 θα προτιμούσα κάτι πιο βασανιστικό για τον Joffrey, να μπορέσουμε να το απολαύσουμε περισσότερο. Αλλά στην τελική, ας πεθάνει όπως να 'ναι, αρκεί να πεθάνει!!! και εγώ το ίδιο θέλω όσο πιο βασανιστικά γίνετε αλλά αν είναι να πεθαίνει απλώς προτιμώ να τον φαί ο δρακός η σειρά αφορά μόνο τους 2 τόμους του βιβλίου; ή ο τίτλος θα παραμείνει ίδιος και θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα βιβλία; η φετινή σεζόν είναι νομίζω τα 2 πρώτα βιβλία λογικά ο τίτλος δεν θα αλλάξει γιατί με αυτό τον τίτλο ξέρουμε τη σειρά όποτε αλλάζοντας τον ίσως μπερδέψει τους τηλεθεατές και νομίζουν ότι είναι άλλη σειρά
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 η φετινή σεζόν είναι νομίζω τα 2 πρώτα βιβλία λογικά ο τίτλος δεν θα αλλάξει γιατί με αυτό τον τίτλο ξέρουμε τη σειρά όποτε αλλάζοντας τον ίσως μπερδέψει τους τηλεθεατές και νομίζουν ότι είναι άλλη σειρά Νομίζω πάντως πως δεν κάνανε καλή επιλογή για τον τίτλο. Έπρεπε να βρουν κάτι ποιο epic και ίσως λίγο ποιο generic. Nα πω την αλήθεια δεν μου πολύ γέμισε το μάτι σαν σειρά μόλις διάβασα τον τίτλο. Επίσης αυτός ο τίτλος μπορεί να ταιριάζει για την πρώτη σεζον που πράγματι παίζονται πολλά για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο αλλά σε μετέπειτα σεζον φαντάζομαι αυτό ίσως αλλάξει και ο τίτλος να μην πολύ κολλάει. Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, μιας και η σειρά τα σπάει.
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Νομίζω πάντως πως δεν κάνανε καλή επιλογή για τον τίτλο. Έπρεπε να βρουν κάτι ποιο epic και ίσως λίγο ποιο generic. Nα πω την αλήθεια δεν μου πολύ γέμισε το μάτι σαν σειρά μόλις διάβασα τον τίτλο. Επίσης αυτός ο τίτλος μπορεί να ταιριάζει για την πρώτη σεζον που πράγματι παίζονται πολλά για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο αλλά σε μετέπειτα σεζον φαντάζομαι αυτό ίσως αλλάξει και ο τίτλος να μην πολύ κολλάει. Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, μιας και η σειρά τα σπάει. ναι, θα μπορουσαν καλλιστα να το ονομασουν a song of ice and fire που ειναι και ο τιλος της σειρας (βιβλιων)
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Από τη στιγμή που ένα όνομα έχει γίνει τόσο γνωστό μέσω αυτής της επιτυχίας θα είναι λάθος να το αλλαξουνε. Δεν ξερω τι γίνεται μετεπειτα ακι αν θα κολλάει ως όνομα το GoT,αλλα το πιο πιθανό και σωστό είναι να γίνει πρόσθεση κάποιου ονόματος όπως ήταν κ με τον άρχοντα πχ LOTR:η συντροφια του δαχτυιλιδιου κλπ μπορει στην προκείμενη να είναι εξαρχης λάθος η ονομασία αφού έπρεπε να είναι A song of ice and fire:Τhe Game of Thrones αλλα το GoT ειναι κάπως πιο πιασαρικο απο το ΑSoIaF,και αφου το αρχισαν ετσι,ας το συνεχισουν ετσι. πχ Game of Thrones: A Clash of Kings Game of Thrones: A Storm of Swords Game of Thrones: A Feast for Crows Game of Thrones: A Dance with Dragons
xavier Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μια χαρα ειναι το game of thrones - και καλος τιτλος ειναι και σου δινει το νοημα για το τι παιζει στη σειρα..και δεν καταλαβα νομιζετε οτι στις επομενες σεζον δεν θα εχει διαπλοκες?Φουλ της διαπλοκης λεμε...ακομα δεν ειδατε τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα