manost Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Απ' ότι φαίνεται το HBO είτε δεν θέλει να δείξει μάχες ή δεν μπορεί (για διάφορους λόγους). Το έχω ξαναγράψει (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε άλλο forum) ότι και το Rome δεν είχε καθόλου μάχες, αλλά η σειρά ήταν και είναι μία από τις καλύτερες που έχουν γυριστεί ποτέ, και στο τέλος όσοι Αμερικάνοι την παρακολουθούσαν ζητούσαν να συνεχιστεί (αν και ήταν χαζό, μιας και η σειρά από άποψη ιστορικών γεγονότων είχε ολοκληρωθεί). Οπότε προσωπικά, δεν μ' ανοχλεί που δεν υπάρχουν καθόλου μάχες. Πιστεύω ότι ούτε στη 2η σεζόν θα δούμε κάποια, ούτε και στις επόμενες σεζόν (με το καλό πρώτα να ανακοινωθούν), εκτός και αν το HBO ακούσει τα παράπονα και πράξει ως άλλη HTC (η οποία ανακοίνωσε ότι δε θα δώσει μία αναβάθμιση σε μία από τις συσκευές της, άκουσε ΤΟ κράξιμο από χρήστες στο Facebook και αναγκάστηκε εντός λίγων ημερών να βγάλει νέα ανακοίνωση ότι τελικά θα δώσει την αναβάθμιση )
vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ δεν λέγαμε και στο lost? αχχχχχχχχχχχ τι καλος που εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ιδια βλεπουμε ακριβως.. αν διαβασεις προσεκτικα τα σχολια εως τωρα, η θα δεις... το δικο μου που τα χωνω, η αλλα εμφανως ευχαριστημενα, αλλα δεν ξετρελαθηκαν π.χ. γενικα το επεισοδιο ηταν σαν ενα απλο επεισοδιο, θα μπορουσε να ειναι το 5ο 6ο και να λεγαμε απλα ωραιο επεισοδιο.. Φυσικα και στο λοστ ετσι λεγαμε, οπως λες.. μας πετουσαν κατι μπαρουφες σε 45-90 λεπτα τελευταιου επεισοδιου, και με ενδιαφερουσα τελευταια σκηνη, και εβγαιναν κλασσικα οι μισοι και τα εχωναν, και οι υπολοιποι πορωμενοι, που ακομα και τον χειλι να εβλεπαν στο δασος να περπαταει μαζευοντας μπανανες εξστασιαζοταν, να τρελενονται..
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 μια χαρα το τελευταιο επεισοδιο.ουτε χαζο cliffhanger ουτε βλακιες.αργα καi σταθερα winter is coming!
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 που κολαει το λοστ σε μια σειρα επικης φαντασιας, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω... τωρα για τις μαχες, στο 1ο βιβλιο δεν ειχε μαχες...η μαχη του ρομπ με τον τζειμι παρουσιαζεται περιπου οπως και στη σειρα και με την απουσια ενος σχετικα σημαντικου χαρακτηρα για το βιβλιο απο τη σειρα δεν ειχε κανενα νοημα να τη δειξουν... η ανιση μαχη των λανιστερ με την στρατια αντιπερισπασμου των σταρκ παρουσιαζεται απο την οπτικη του τυριον και πραγματικα πιστευω οτι δεν θα εδειχνε καλα στην τιβι... αν θυμαμαι καλα το βιβλιο, στη 2η σεζον θα εχει μαχες...
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 που κολαει το λοστ σε μια σειρα επικης φαντασιας, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω... τωρα για τις μαχες, στο 1ο βιβλιο δεν ειχε μαχες...η μαχη του ρομπ με τον τζειμι παρουσιαζεται περιπου οπως και στη σειρα και με την απουσια ενος σχετικα σημαντικου χαρακτηρα για το βιβλιο απο τη σειρα δεν ειχε κανενα νοημα να τη δειξουν... η ανιση μαχη των λανιστερ με την στρατια αντιπερισπασμου των σταρκ παρουσιαζεται απο την οπτικη του τυριον και πραγματικα πιστευω οτι δεν θα εδειχνε καλα στην τιβι... αν θυμαμαι καλα το βιβλιο, στη 2η σεζον θα εχει μαχες... βαλε spoiler
Constant1ne Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Που κολάει το Lost που γραφόταν όσο προβαλλόταν με το Game of Thrones που είναι γραμμένο και δεν αλλάζει; Ποιος περιμένει ένα χρονο τώρα......
gchris7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κατά την γνώμη μου η σειρά είναι ότι καλύτερο και ποιοτικότερο έχει δείξει ποτέ η μικρή οθόνη. Το 10ο ήταν epic. Προσωπικά δεν περίμενα σε καμιά περίπτωση ότι τα αυγά θα εκκολάπτονταν. Δεν ξέρω πως το θεώρησαν αναμενόμενο μερικοί πάντως εγώ έμεινα μ@λ@κ@ς... Πράγματι πάντως, Drogo και Stark ήταν αγαπημένοι χαρακτήρες και κρίμα που πέθαναν, αλλά αυτό και μονό δείχνει πόσο μη προβλέψιμη και πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει είναι η σειρά. Απλά EPIC!!!
vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κατά την γνώμη μου η σειρά είναι ότι καλύτερο και ποιοτικότερο έχει δείξει ποτέ η μικρή οθόνη. Το 10ο ήταν epic. Προσωπικά δεν περίμενα σε καμιά περίπτωση ότι τα αυγά θα εκκολάπτονταν. Δεν ξέρω πως το θεώρησαν αναμενόμενο μερικοί πάντως εγώ έμεινα μ@λ@κ@ς... Πράγματι πάντως, Drogo και Stark ήταν αγαπημένοι χαρακτήρες και κρίμα που πέθαναν, αλλά αυτό και μονό δείχνει πόσο μη προβλέψιμη και πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει είναι η σειρά. Απλά EPIC!!! αφου το λεμε απο την αρχη της σειρας, και απο το πρωτο επεισοδιο βλεπουμε τα αυγα δρακων, πως θα μας εφερναν τους δρακους, με τον ανθο??
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ποιος περιμένει 10 μήνες........ :< Read a book or two λεμε! :Ρ
gchris7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αφου το λεμε απο την αρχη της σειρας, και απο το πρωτο επεισοδιο βλεπουμε τα αυγα δρακων, πως θα μας εφερναν τους δρακους, με τον ανθο?? Μα ποιος περίμενε ότι θα ξανά εμφανίζονταν οι δράκοι? Εγώ ήξερα ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είχα μάλιστα την εντύπωση ότι η ύπαρξη τους ποιο πολύ σαν μύθος ήταν παρά πραγματικότητα. Ειλικρινά έμεινα τελείως μ@λ@κ@ς μόλις είδα τους δράκους, δεν το περίμενα με τίποτα.
gnsX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μα ποιος περίμενε ότι θα ξανά εμφανίζονταν οι δράκοι? Εγώ ήξερα ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είχα μάλιστα την εντύπωση ότι η ύπαρξη τους ποιο πολύ σαν μύθος ήταν παρά πραγματικότητα. Ειλικρινά έμεινα τελείως μ@λ@κ@ς μόλις είδα τους δράκους, δεν το περίμενα με τίποτα. δεν την ψιλιάστηκες όταν έπαιζε με τα αυγά και την φωτιά και δεν κάηκε;(η υπηρέτρια κάηκε)
PhlegethoN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μολις ειδα κ εγω το last episode και οπως ειπαν κ αλλοι: Πραγματικα ποιος περιμενει τωρα 10 μηνες?! Παρηγγειλα ηδη και τα 4 βιβλια απο το amazon μιας και τα βρηκα εξευτελιστικα φθηνα (20e ολο το box set). Το δίλημμα ειναι βεβαια, να διαβασει κανεις περα απο το πρωτο βιβλιο ή θα καταστρεψει το τηλεοπτικο θεαμα της δευτερης σεζον? Αν το πρωτο φυγει νερακι παντως με βλεπω να υποκυπτω..
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ε οχι ρε πουστη μου κανουν κατα μεσο ορο 25 το καθενα επι 7 που ειναι συνολικα 175 ευρω δλδ. γαμω την φτωχεια μου. Σοβαρολογείς?? Αίσχος... Εδώ το μέσο βιβλίο πάει για $15-$25, και αυτά τα 4 τα βρήκα στο βιβλιοπωλείο το Σάββατο για $10 το καθένα (απίστευτα χαμηλή τιμή, δεν το περίμενα με τίποτα) και ήταν και 'αγόρασε τα 3 και πάρε το 4ο δώρο'. Δηλαδή έβγαιναν $30 το box set. Εγώ βέβαια τα πήρα απο Amazon.ca, με $5 Όσο για το φινάλε, εντάξη απλά τα έσπασε. Πρώτον να πω πως τους διαλόγους που έχουν κρατήσει απο τα βιβλία (τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο, τα άλλα δεν τα είχα διαβάσει) είναι word for word, δεν έχουν άλλαξει τίποτα. Βέβαια όταν δεν υπάρχει χαρακτήρας παρών, βάζουν κάποιον άλλον να τα πει αλλα μικρό το κακό.. Έχουν κάνει όμως απίστευτη καλή δουλεία μετατρέποντας το/τα βιβλία σε σειρά. Όσο για τον χαμό του Khal, κρίμα πραγματικά αλλα πιστεύω τον εξυπηρέτησε απόλυτα τον σκοπό του. Όταν ξεκίνησε η σειρά, οι Targaryen ήταν άκρως αντιπαθητικοί, μέχρι και μισητοί θα έλεγα. Ο μεν βλακάκος ήταν για πολύ ξύλο, η δε Dany ένα μικρό και αθώο κορίτσι αλλα αδερφή του σπαστικού. Ο Drogo την έκανε δυνατή και αγαπητή. Δίπλα του ωρίμασε και μεταμορφώθηκε απο παιδάκι σε Βασίλισσα! Γουστάρω ΠΟΛΥ (υποθέσεις κάνω, διαβάσε άφοβα ) Khaleesi καβάλα σε δράκο, τα άλλα 2 με τους ήρωες της και να κατεβάινουν στο Red Keep guns a-blazing με τον στρατό Dothraki φουλ επίθεση! Αλλα, θα τασπαζε ακόμα ποιο άγρια να βλέπαμε τον γιο του Drogo, με το ίδιο στυλάκι που είχε ο πατέρας του, αλλα με ερπετώδες σώμα και φτερά. RESPECT APLA. Άντε τώρα που είδα το φινάλε πάω να συνεχίσω το 2ο book
PhlegethoN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Οι δικοι μας εδω ειναι απιστευτοι απατεωνες ρε! 25 ευρω για την μεταφραση ενω η αγγλικη εκδοση την ιδια στιγμη κοστιζει 5 δολαρια (=3,5 ευρω, 5 μαζι με την αποστολη!) Ευτυχως που την παλευω με τη γλωσσα και δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους ανεχτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα