gchris7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Νομίζω η συνταγή για τα δρακάκια είναι αίμα φωτιά και λίγο από Targaryen...
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εντωμεταξύ Ο Ned δεν είπε στην φαμίλια την αλήθεια για τον Joffrey... οι μόνοι που το ξέρουν και λογικά θα τους το έλεγαν είναι οι Stannis/Renly. Ωραία σκηνή παρεμπιπτόντως εκεί που ο Rob πετσοκόβει το δέντρο Οι Baratheon απο που και ως που το γνωρίζουν? Αν το ξέρανε δεν θα επέτρεπαν ποτέ να κάτσει στον θρόνο... Εγώ πιστεύω θα θυμηθεί κάποια στιγμή αυτό που είδε ο Bran πριν πέσει και τα ξεχάσει όλα...
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εστειλε μηνυμα στον Στανις ο Νεντ. Λογικά θα το αναφερει.
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εστειλε μηνυμα στον Στανις ο Νεντ. Λογικά θα το αναφερει. Αχα, το ξέχασα αυτό... Σωστά. Doesn't make sense όμως, ότι δεν έκαναν τίποτα γιαυτό. Ίσως να μην έφτασε ποτέ?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εφτασε αφου στο 10ο λεει ο μπαμπα-Λανιστερ ότι τα αδερφια του Ρομπερτ μαζεψαν στρατο κλπ Βεβαια δεν ξέρουμε τι μπορει να εγραφε στο μηνυμα ο Νεντ, ισως εκανε πάλι μαλακια
Coma_Black Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 SOS spoiler απο το 1ο book για την Dany αυτό με το πάρε δώσε - θάνατος για ζωή - στο βιβλίο έγινε ολόκληρη σφαγή έξω από την σκηνή που πάλευε ο Jorah με τον Dothraki, πέθαναν άλλοι 4 περίπου. Η μάγισσα μετά της έδωσε να καταλάβει πως και εκείνοι οι θάνατοι μέτρησαν, τα λέει λίγο μπερδεμένα στο book και μάλλον για αυτο τον λογο αφήνει plothole στο σημείο η σειρά. Για τον Stannis φήμες είναι ότι μαζεύει στρατό στο Dragonstone τίποτα παραπάνω ακόμα ο stannis δεν έχει δείξει τα χαρτιά του μόνον ο Renly Απλά καλό θα ήταν να διαβάσετε το πρώτο βιβλίο αφού γουστάρατε τόσο την σειρά. Ξεκινά και τελειώνει όπως η σειρά δεν υπάρχει spoiler για την επόμενη σεζόν. Αντιθέτως μας δίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες για τους χαρακτήρες ,την ιστορία τους και συμπληρώνει κάποια plotholes τα οποία δημιούργησε η σειρά. Εγω ειμαι υπέρ του να διαβάσουμε όλα τα βιβλία πριν δούμε την σειρά και αυτο φυσικά θα κάνω !!
PhlegethoN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Βλεποντας ξανα το 2ο, ειναι ειρωνια οτι η η τελευταια κουβεντα του Νεντ στον Τζον Σταρκ ηταν "Την επομενη φορα που θα βρεθουμε, θα σου πω για τη μανα σου". Aμα δεν σε θελει... Για καποιο λογο ημουν 100% σιγουρος οταν ειδα την σκηνη, οτι δεν θα ξαναβρισκονταν ποτε. Σε καμια περιπτωση ομως επειδη θα πεθαινε ο Ned Stark, το ειχα σιγουρο οτι θα ζουσε μεχρι το τελος της σειρας, ως main character. Βεβαια μετα στο 9ο επεισοδιο εμεινα μ@λ@κας...
marantonis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τελικα θα δω σημερον τα 2 πρωτα επεισοδια. Υπαρχει κανενα ιστορικο στοιχειο που θα 'ναι καλα να διαβασω για να την καταλαβω καλυτερα -με ιπποτες μωρε και τετοια- ή βουρ στον πατσα;
AMWN_RA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τελικα θα δω σημερον τα 2 πρωτα επεισοδια. Υπαρχει κανενα ιστορικο στοιχειο που θα 'ναι καλα να διαβασω για να την καταλαβω καλυτερα -με ιπποτες μωρε και τετοια- ή βουρ στον πατσα; βουρ στον πατσα.............
freelancer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πολύ καλή σειρά. Κάηκα τελείως είδα και τα 10 επεισόδεια σε μια μέρα. Και τώρα παω να πάρω τα βιβλία σιγα μην περιμένω μεχρι 2012 δεν λεει.
gchris7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τελικα θα δω σημερον τα 2 πρωτα επεισοδια. Υπαρχει κανενα ιστορικο στοιχειο που θα 'ναι καλα να διαβασω για να την καταλαβω καλυτερα -με ιπποτες μωρε και τετοια- ή βουρ στον πατσα; Δές τα όπως είσαι. Ίσως μετά να χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά σε κανένα wiki για τα γενεαλογικά δένδρα, γιατί το πάει κάπως γρήγορα και ίσως χάσεις την μπάλα με το ποιος είναι ποιός.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι μετα τα 2-3 πρώτα επεισόδια μια ματια στο σαιτ της HBO επιβάλεται για να ξεδιαλύνεις πολλά πράγματα. Εμενα με βοηθησε πολύ και ειναι η 1η σειρά που ξέρω σχεδόν ολα τα ονοματα των χαρακτηρων.
marantonis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γκάιζ ειδα την πρεμιερα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση! Αψογα σκηνικα, πολυ πειστικοι ηθοποιοι (σε αντιθεση με αλλες σειρες του ειδους που φαινονται σαν να τους πηρες απ' τη νεα υορκη του 2011), το σεναριο φαινεται πως θα εχει γαματη εξελιξη και θιγει και μερικα πολυ ωραια θεματα οπως η ηθικη της εποχης, η κουλτουρα του τοτε, η επικρατουσα ιδεολογια κι οι ενδεχομενες συγκρισεις της με το σημερα. Α, και το τελος του πρωτου επεισοδιου σοδομισε ασχημα. Δε μπορεις να μη συνεχισεις τη σειρα... τολμηρα γεγονοτα απ' την αρχη.
gchris7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γκάιζ ειδα την πρεμιερα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση! Αψογα σκηνικα, πολυ πειστικοι ηθοποιοι (σε αντιθεση με αλλες σειρες του ειδους που φαινονται σαν να τους πηρες απ' τη νεα υορκη του 2011), το σεναριο φαινεται πως θα εχει γαματη εξελιξη και θιγει και μερικα πολυ ωραια θεματα οπως η ηθικη της εποχης, η κουλτουρα του τοτε, η επικρατουσα ιδεολογια κι οι ενδεχομενες συγκρισεις της με το σημερα. Α, και το τελος του πρωτου επεισοδιου σοδομισε ασχημα. Δε μπορεις να μη συνεχισεις τη σειρα... τολμηρα γεγονοτα απ' την αρχη. Μα νομίζω πως δεν μπορεί να τεθεί θέμα σύγκρισης με οποιαδήποτε άλλη σειρά έχει βγει μέχρι σήμερα σε θέμα ποιότητας. Το Game of Thrones βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το σενάριο από εκεί και πέρα βέβαια είναι και θέμα γούτου αλλά για εμένα είναι καταπληκτικό. Ο μόνος λόγος που ίσως να μην σου αρέσει η σειρά είναι να μην πολύ γουστάρεις αυτό το είδος. ( Βασιλιάδες ιππότες και τα λοιπά...)
marantonis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πιο σωστα, πρεπει να απεχθανεσαι τις ιστορικες του ειδους, για να μη σου αρεσει, ή να μη βλεπεις δραματικες γενικα σειρες. Γιατι κι εμενα δεν ειναι καθολου τοπ στην προτιμηση μου οι ιστοριες με ιπποτες, βασιλιαδες, δε θα καθομουν δηλαδη να δω κατι τετοιο αν ηταν απλα ανω του μετριου. Οπως και με τα γουεστερν. Αλλα οταν εχουμε να κανουμε με υψηλο επιπεδο τ' απολαμβανω ολα ανευ ειδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα