DKNI Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 marantoni, γιατι ρε εχεις κολλησει με τα ιστορικα και την "κουλτουρα της εποχης"? Δεν ειναι Ιστορικη σειρα, εντελως φαντασιας, καμια σχεση με πραγματικοτητα, οπως και ο Αρχοντας Ο,τι αναλογιες μπορεις να βρεις, θα μπορουσες να το βρεις πχ και στο Star Wars, δεν εχει να κανει με πραγματικο πνευμα εποχης
gnsX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 marantoni, γιατι ρε εχεις κολλησει με τα ιστορικα και την "κουλτουρα της εποχης"? Δεν ειναι Ιστορικη σειρα, εντελως φαντασιας, καμια σχεση με πραγματικοτητα, οπως και ο Αρχοντας Ο,τι αναλογιες μπορεις να βρεις, θα μπορουσες να το βρεις πχ και στο Star Wars, δεν εχει να κανει με πραγματικο πνευμα εποχης έχει ιστορικά στοιχεία μεσσαιωνικού χαρακτήρα,ταιριάζει
marantonis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 έχει ιστορικά στοιχεία μεσσαιωνικού χαρακτήρα,ταιριάζει Μα ναι, δεν ειπα οτι την θεωρω πραγματικη, αλλα η βαναυσοτητα της εποχης ειναι πολυ ρεαλιστικα δοσμενη. Η βια, οπως και το θεμα με την μπασταρδια ακομη, το αντριλικι και η συμπεριφορ α προς τις γυναικες, ο γαμος ε ολ' αυτα δεν ειναι καθολου φαντασια και για μενα δινουν επιπλεον αξια και ενδιαφερον στη σειρα.
freelancer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το όλο σκηνικό με τους Λόρδους , τον Θρόνο, τον διαχωρισμό βορρά-νότου κτλ. είναι κλασσικά μεσαιωνική Αγγλία. Απλά έχει και μερικά fantasy και horror στοιχεία για να το κάνει πιο ενδιαφέρον.
st2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 oi Lannister σου θυμιζουν και λιγο τους Γαλλους ευγενεις του μεσαιωνα που σε κάποια φαση διεκδικουσαν τον θρόνο της Της Αγγλίας και οι Ντοθράκι σε παραπέμπουν σε Βίγκινκς από το Νότο όμως
saya Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και το θεμα της αιμομιξιας .Απο οτι ξερω αυτο γινοταν σε πολλους βασιλικους οικους να παντρευονται μεταξυ τους.Καθι για αυτο πολλα παιδια βασιλεις βγαιναν λιγο παρανοικα σαν τον ξανθοψειρα
gchris7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 BTW για τoν Syrio Forel... ...ιδέα μου ήταν, ή ήταν το κεφάλι του μαζί με τα άλλα, μόλις το Καθυστερημένο είπε στην Sansa να κοιτάξει το κεφάλι του πατέρα της?
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Game of Thrones: First Casting Revealed for Season 2 http://uk.tv.ign.com/articles/117/1178541p1.html Ωραία επιλογή η Natalie Dormer για την Margayre Tyrrell. Αγαπημένη στο Tudors, ως Anne Boleyn.
Coma_Black Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για Syrio Forel ο θάνατος του ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν μπορείς βεβαίως βγάλε ένα screenshot να δούμε στο 1ο βιβλίο πάντως to αφήνει φλου όπως και στην σειρά.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω δεν είδα κανενα κεφαλι στα spikes να μοιαζει με του Syrio και τα διπλοτσέκαρα.
Coma_Black Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι μάλλον ιδέα μου θα ήταν. Για αυτό εδώ λέω. αυτος πιο πολυ για τον Chris Cornell μου κάνει και ο δεξιά είναι ο kirk hammett απο metallica... Επίσης HELP ME δεν μπορω να βρω το 2 βιβλίο πουθενά Σύγκρουση Βασιλέων τα έχουν αποσύρει όλα ?
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αυτος πιο πολυ για τον Chris Cornell μου κάνει και ο δεξιά είναι ο kirk hammett απο metallica... Επίσης HELP ME δεν μπορω να βρω το 2 βιβλίο πουθενά Σύγκρουση Βασιλέων τα έχουν αποσύρει όλα ? Αν θέλεις την ελληνική, τελευταία έκδοση, μπορείς να κάνεις παραγγελία από την Anubis. Σήμερα που πήγα σε βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, στη Θεσσαλονίκη, βρήκα με το ζόρι το 1ο βιβλίο. Ρώτησα και για το 2ο, πουθενά.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προπαραγγελια απο ANubis αφού και εκει περιμένουν να βγει η νεα εκδοση. Παντως το μαμησαν με τις τιμες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα