cloak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν σε προλαβα θα μπορουσες να παρεις κι αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/391330-crazy-sundays/
WiseGuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έψαχνα ένα απλό και σχετικά οικονομικό ποντίκι, να έχει όμως κάποιο όγκο, γιατί τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα. για απλή χρήση, όχι gaming κτλ., αλλά ήθελα οπωσδήποτε να έχει τα μπρος-πίσω κουμπιά στον αντίχειρα. τελικά επέλεξα το GM-M6800 της Gigabyte, από το Amazon Γερμανίας. Τιμή: 12,60 μήπως το έχει/είχε κανείς σας? έχετε και άλλες ιδέες για ποντίκι σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες?
popeye68 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Διαβάζεις τι γράφεις και τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις ? Το απόλυτο εδω μέσα είναι να έχουμε γνώμη και να λέμε για πράγματα τα οποία τα έχουμε δοκιμάσει και εχουμε γενικά μια εμπειρία, οχι απλά να πιστεύουμε απο την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά και απλά να τα προτείνουμε στους άλλους αλλά και στους εαυτούς μας.. Είδα οτι κάποιος προτείνει ενα συγκεκριμένο προιόν το οποίο εγω το πήρα και μου χάλασε μέσα σε 5 μέρες!! Σε αυτη την περίπτωσή τι θα του πω ? "Ναι φίλε να το πάρεις είναι πάρα πολύ καλό".. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα turbo-x εγω δεν είμαι γιατί ενα πήρα και μου χάλασε, μπορεί εγω απλά να ήμουν άτυχός ή εσυ να είσαι τυχερός που δεν σου έχει χαλάσει.. Αν πουν και άλλοι τις εμπειρίες του θα βγάλουμε ενα συμπέρασμα.. Αλλά μην μου την λες που τα κράζω !! Tην γνώμη μου είπα. Δεν έχω ιδέα από games ούτε ασχολούμαι. Δεν το αγόρασα αλλά μου το χάρισε το ΠΛΑΙΣΙΟ μαζί με το PC που αγόρασα. Αν αγόραζα και έπρεπε να πληρώσω λεφτά θα έπαιρνα άλλο. Αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον (1½ χρόνος) δεν χρειάστηκε γι' αυτό και είμαι ευχαριστημένος. Έχω κι αυτό (από πιο παλιά) αλλά προτιμάω το φτηνό γιατί είναι πιο ελαφρύ και γλιστράει πιο εύκολα. (Θέμα συνήθειας). Εξάλου ο φίλος ήθελε οικονομικό ποντίκι. Δεν μπορούσα να του προτείνω αυτό που κάνει 50€.
pano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έψαχνα ένα απλό και σχετικά οικονομικό ποντίκι, να έχει όμως κάποιο όγκο, γιατί τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα. για απλή χρήση, όχι gaming κτλ., αλλά ήθελα οπωσδήποτε να έχει τα μπρος-πίσω κουμπιά στον αντίχειρα. τελικά επέλεξα το GM-M6800 της Gigabyte, από το Amazon Γερμανίας. Τιμή: 12,60 μήπως το έχει/είχε κανείς σας? έχετε και άλλες ιδέες για ποντίκι σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες? Το έχω εγώ,σε 6 μήνες λειτουργίας μου έχει κολλήσει η ροδέλα και πατώντας τα κουμπιά μπρός-πίσω ''πηδάει'' δυο σελίδες ,τι να σου πώ μπορεί να έτυχε σε μένα,πάντως,έτσι για την ιστορία, και γω έχω ένα Microsoft IntelliMouse http://www3.shopping.com/Microsoft-MS-IntelliMouse-Optical-D58-00028/info περίπου 7 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
Herculess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Διαβάζεις τι γράφεις και τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις ? Το απόλυτο εδω μέσα είναι να έχουμε γνώμη και να λέμε για πράγματα τα οποία τα έχουμε δοκιμάσει και εχουμε γενικά μια εμπειρία, οχι απλά να πιστεύουμε απο την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά και απλά να τα προτείνουμε στους άλλους αλλά και στους εαυτούς μας.. Είδα οτι κάποιος προτείνει ενα συγκεκριμένο προιόν το οποίο εγω το πήρα και μου χάλασε μέσα σε 5 μέρες!! Σε αυτη την περίπτωσή τι θα του πω ? "Ναι φίλε να το πάρεις είναι πάρα πολύ καλό".. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα turbo-x εγω δεν είμαι γιατί ενα πήρα και μου χάλασε, μπορεί εγω απλά να ήμουν άτυχός ή εσυ να είσαι τυχερός που δεν σου έχει χαλάσει.. Αν πουν και άλλοι τις εμπειρίες του θα βγάλουμε ενα συμπέρασμα.. Αλλά μην μου την λες που τα κράζω !! Εγώ ακριβώς το ίδιο αλλά σε Gigabyte, κινεζιές του ίδιου κατασκευαστή είναι και τα αγοράζουν οι εταιρίες και τα πλασάρουν με την μάρκα τους. Το αγόρασα 8 ευρώ και το έχω 2 χρόνια σχεδόν και του έχω κάνει 2 εγχειρήσεις. Μου κάηκε το καλώδιο και το άλλαξα, χάλασε το κουμπί της ροδέλας και ένα απο τα πλευρικά. Ενός φίλου μου που έχει το ίδιο, δεν δουλεύει το οπτικό του μέρος. Απόφυγέτο εν ολίγης, αλλίως πάρε 2 για να έχεις και ανταλακτικά!! εγώ έψαχνα ένα απλό και σχετικά οικονομικό ποντίκι, να έχει όμως κάποιο όγκο, γιατί τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα. για απλή χρήση, όχι gaming κτλ., αλλά ήθελα οπωσδήποτε να έχει τα μπρος-πίσω κουμπιά στον αντίχειρα. τελικά επέλεξα το GM-M6800 της Gigabyte, από το Amazon Γερμανίας. Τιμή: 12,60 μήπως το έχει/είχε κανείς σας? έχετε και άλλες ιδέες για ποντίκι σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες? Πω ρε φίλε το ίδιο έχω!! Από το eshop το πήρα στα 8 ευρώ. όπως είπα και πριν, έχει ημερομηνία λήξης
Herculess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έψαχνα ένα απλό και σχετικά οικονομικό ποντίκι, να έχει όμως κάποιο όγκο, γιατί τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα. για απλή χρήση, όχι gaming κτλ., αλλά ήθελα οπωσδήποτε να έχει τα μπρος-πίσω κουμπιά στον αντίχειρα. τελικά επέλεξα το GM-M6800 της Gigabyte, από το Amazon Γερμανίας. Τιμή: 12,60 μήπως το έχει/είχε κανείς σας? έχετε και άλλες ιδέες για ποντίκι σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες? Πω ρε φίλε το ίδιο έχω!! Από το eshop το πήρα στα 8 ευρώ. όπως είπα και πριν, έχει ημερομηνία λήξης
WiseGuy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το έχω εγώ,σε 6 μήνες λειτουργίας μου έχει κολλήσει η ροδέλα και πατώντας τα κουμπιά μπρός-πίσω ''πηδάει'' δυο σελίδες ,τι να σου πώ μπορεί να έτυχε σε μένα,πάντως,έτσι για την ιστορία, και γω έχω ένα Microsoft IntelliMouse http://www3.shopping.com/Microsoft-MS-IntelliMouse-Optical-D58-00028/info περίπου 7 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. α μάλιστα, ώστε έτσι ε... χχμμμ, είπα και εγώ, τόσο οικονομικό επόνυμο προϊόν. το έχω αγοράσει και το περιμένω. όσο αντέξει δηλαδή... ευχαριστώ πολύ! Πω ρε φίλε το ίδιο έχω!! Από το eshop το πήρα στα 8 ευρώ. όπως είπα και πριν, έχει ημερομηνία λήξης κατάλαβα φίλε, να είσαι καλά για τις πληροφορίες... έπρεπε να πάω για το MX518 της Logitech τελικά, που το δίνουν πλέον στα 30€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.