john2gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Για τους οπαδούς των παλιών adventures. Κυκλοφόρησε στις αρχές του μηνός αλλά δεν είδα thread οπότε, enjoy
Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 fmv adventure... φερνει σε ripper Σιγουρα θα το δοκιμασω
Greygore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Θυμιζει λιγο απο Journeyman Project (τα 2 πρωτα) ή ιδεα μου ειναι;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ο μόνος λόγος που θα έπαιζα στις μέρες μας interactive movie, θα ήταν τόνοι σπλατεριάς και βίας στο περιεχόμενο.. (μιας και θέλουν δε θέλουν θα φαίνονται πιο αληθοφανή απ' το Game Engine) Back to 95' όταν ήμουν μόλις 7, το Phantasmagoria με έκανε το διαταραγμένο άτομο που είμαι σήμερα.. It was worth it though. Πήγα να παραθέσω screenshot, αλλά άστο καλύτερα.. έχουμε και minors
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 όχι άσχημη η ιδέα να επιστρέψουν στο FMV. Σε μένα θυμίζει λίγο από Tex Murphy, Black Dahlia και 11th Hour. Στο trailer / gameplay demo, ωστόσο, βαρέθηκα τη ζωή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.