House Sound Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβληματακι με το PC μου.Οταν το ανοιγω και παει αν φορτωσει τα Windows μου σβηνει η θα σβησει και θα αναψει μονος του.Προσπαθησα να του κανω REPAIR η ακομα και Format.Repair τελικα δεν εκανα και προσπαθησα να του κανω το Format με αποτελεσμα να μην σβησει το PC μεχρι που κατα την διαρκεια του Format εσβησε. Τι μπορει αν ειναι αυτο?Δεν εχω βρει ακομα λυση!!
House Sound Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 PENTIOUM 4 στα 2.6 , 200 G ΣΚΛΗΡΟΣ , 1G RAM , ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ON BOARD Η ΚΑΤΡΑ ΗΧΟΥ.Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΝ EINAI ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ.
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω αρχιγε μου Πρέπει να μάθεις επειδή μάλλον ο δίσκος έχει το πρόβλημα και πρέπει να κατεβάσεις το διαγνωστικό για να δεις αν θα βγάλει error. Άνοιξε το καπάκι από το pc επάνω στον δίσκο λέει τι μάρκα είναι
House Sound Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 οκ .. θα το δω και θα σου απαντησω αυριο γιατι ειμαι στην δουλεια.Παντως δεν εχω δοκιμασει και κατι ακομα.Να μπω σε safe mode και να δω εαν φωρτωνει τα windows.Θα το δω και αυτο και θα σου απαντησω.
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δοκίμασε να μπεις και από safe mode αν και είμαι 99% σίγουρος ότι το πρόβλημα οφείλεται στον σκληρό δίσκο
House Sound Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 εαν ομως δεν μπορει να μπει ακομα και σε safe mode??τι να κανω??
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 εαν ομως δεν μπορει να μπει ακομα και σε safe mode??τι να κανω?? Κατεβάζεις το διαγνωστικό της εταιρίας και αν σου βγάλει error τον πας πίσω αν είναι μέσα στην εγγύηση και αν όχι το βάφεις μπλε και τον πετάς στην θάλασσα
House Sound Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καταλαβα .. παμε για καινουριο pcακι ε??Αλλα κατσε να το δω και θα σου απαντησω αυριο.
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καταλαβα .. παμε για καινουριο pcακι ε??Αλλα κατσε να το δω και θα σου απαντησω αυριο. Όχι καινούριο pc καινούριος δίσκος
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ΑΝ ευθύνεται ο τελευταίος.. Αυτό εννοείτε......από αυτά που λέει παντός ο ποιο μεγάλος ένοχος είναι ο δίσκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.