Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PC.


House Sound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Εχω ενα προβληματακι με το PC μου.Οταν το ανοιγω και παει αν φορτωσει τα Windows μου σβηνει η θα σβησει και θα αναψει μονος του.Προσπαθησα να του κανω REPAIR η ακομα και Format.Repair τελικα δεν εκανα και προσπαθησα να του κανω το Format με αποτελεσμα να μην σβησει το PC μεχρι που κατα την διαρκεια του Format εσβησε.

Τι μπορει αν ειναι αυτο?Δεν εχω βρει ακομα λυση!!

Δημοσ.

PENTIOUM 4 στα 2.6 , 200 G ΣΚΛΗΡΟΣ , 1G RAM , ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ON BOARD Η ΚΑΤΡΑ ΗΧΟΥ.Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΝ EINAI ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ.

Δημοσ.

Δεν ξερω αρχιγε μου

 

Πρέπει να μάθεις επειδή μάλλον ο δίσκος έχει το πρόβλημα και πρέπει να κατεβάσεις το διαγνωστικό για να δεις αν θα βγάλει error.

Άνοιξε το καπάκι από το pc επάνω στον δίσκο λέει τι μάρκα είναι

Δημοσ.

οκ .. θα το δω και θα σου απαντησω αυριο γιατι ειμαι στην δουλεια.Παντως δεν εχω δοκιμασει και κατι ακομα.Να μπω σε safe mode και να δω εαν φωρτωνει τα windows.Θα το δω και αυτο και θα σου απαντησω.

Δημοσ.

εαν ομως δεν μπορει να μπει ακομα και σε safe mode??τι να κανω??

 

Κατεβάζεις το διαγνωστικό της εταιρίας και αν σου βγάλει error τον πας πίσω αν είναι μέσα στην εγγύηση και αν όχι το βάφεις μπλε και τον πετάς στην θάλασσα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...