Προς το περιεχόμενο

Ολοκαινουργιο τροφοδοτικο εγινε παραναλωμα του πυρος.Τι κανω;

windybob73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα παρελαβα απο Γερμανια το 550W SuperFlower Amazon 80+ Bronze μαζι με καποια αλλα πραγματακια.

Αφου λοιπον κανω την τραμπα με το παλιο Seasonic SS-500ET και ανοιγω το pc δινει μια ρευμα και κλεινει.Λεω τυχαιο θα ειναι.Κλεινω τον διακοπτη του PSU παταω το power να φυγουν τα ρευματα, ανοιγω παλι και εγινε ανασταση Κυριου. . . :shock: Λαμψεις, πεσιμο ασφαλειων και οσμη καψιματος.

Τι κανουμε τωρα λοιπον;

Επικοινωνω με το καταστημα και τους λεω ολη την ιστορια και το στελνω, η δεν αναφερω λεπτομερειες λεγοντας απλα οτι δεν δουλεψε και το στελνω;

Παραγγειλα το συγκεκριμενο γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα Superflower και ηταν και πολυ καλη η τιμη.

Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει ουτε με Premier,Q-Tec και αλλα οχι τοσο αξιοπιστα τροφοδοτικα.Επεσα απλα σε DOA, επαιξε κατι με το UPS μου η κατι αλλο;

Ευτυχως που δεν εκαψε τιποτα.Τωρα σας γραφω απο το ιδιο pc με το Seasonic επανω και δουλευει κανονικα.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...

και συγνωμη για το σεντονι :(

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πού τα έχεις ακούσει τα καλά λόγια για τα SuperFlower; Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν Corsair/Enermax/SeaSonic κ.λπ. εδώ ή έξω και πήγες στο ΣούπερΛουλούδι;

Και ποιος ο λόγος να αλλάξεις το SeaSonic σου;

Δημοσ.

Πού τα έχεις ακούσει τα καλά λόγια για τα SuperFlower; Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν Corsair/Enermax/SeaSonic κ.λπ. εδώ ή έξω και πήγες στο ΣούπερΛουλούδι;

Και ποιος ο λόγος να αλλάξεις το SeaSonic σου;

Ελα μου ντε;

Ειπα να παω σε περισσοτερα watt και να βαλω το seasonic σε pc φιλου...

Αυτο που εγινε ομως πως εξηγειται;

Δημοσ.

Εντάξει, γίνεται και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Πάντως αν έχει καεί, αν έχουν σκάσει πυκνωτές κ.λπ., δε μπορείς να τους πεις ότι απλά δε δούλευε, θα κάνει μπαμ ότι έκανε μπαμ :Ρ

Δημοσ.

SuperFlower μάλλον είναι το εφέ που γίνεται με τα βεγγαλικά μόλις το συνδέεις στη πρίζα.

Εντάξει, είπαμε, να φέρνουμε πράγματα από έξω αλλά να αξίζει τον κόπο (πρώτα απ'όλα να τα ξέρει η μάνα τους). :P

Δημοσ.

Εντάξει, γίνεται και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Πάντως αν έχει καεί, αν έχουν σκάσει πυκνωτές κ.λπ., δε μπορείς να τους πεις ότι απλά δε δούλευε, θα κάνει μπαμ ότι έκανε μπαμ :Ρ

Αυτο με ανησυχει,αν τους πω ομως ακριβως τι εγινε φοβαμαι οτι θα το παιξουν κινεζοι και θα πουν οτι το εκαψα εγω...

SuperFlower μάλλον είναι το εφέ που γίνεται με τα βεγγαλικά μόλις το συνδέεις στη πρίζα.

Εντάξει, είπαμε, να φέρνουμε πράγματα από έξω αλλά να αξίζει τον κόπο (πρώτα απ'όλα να τα ξέρει η μάνα τους). :P

Χαχαχαχα :D

Προς γνωσιν και συμμορφωσιν, αλλα επιμενω οτι τα superflower δεν ειναι (ηταν :P ) του πεταματου.

Δημοσ.

Κι εγώ πρώτη φορά άκουσα την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά σύμφωνα με την anandtech δεν είναι καινούρια στον χώρο, κάθε άλλο.

(το συγκεκριμένο άρθρο είναι βέβαια διετίας, τώρα αν είναι καλό ή κακό αυτό δεν είμαι σίγουρος).

Δημοσ.

Από Ταϊβάν είναι, δείχνει να βγάζει ενδιαφέροντα κομματάκια, αλλά εγώ τώρα πια μετά την αναφορά του φίλου θα το σκεφτόμουν να το βάλω πάνω στο PC και τζάμπα να μου το έδιναν... :unsure:

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο μοντελο με του anadtech αλλα στα 550w ηταν το συγχωρεμενο....

Οποτε αφου σας ευχαριστησω κιολας, τι με συμβουλευετε;να πω την αληθεια με ολες τις λεπτομερειες η να πω οτι μυριζε καμμενο και δε δουλεψε ποτε;

Επισης τα εξοδα αποστολης ειναι δικα μου (υπολογιζω γυρω στα 20€) αλλα αν μου το αλλαξουν και μου στειλουν αλλο, παλι δικα μου;Αν ειναι γυρω στα 40€ + τον οποιο χρονο χρειαστει σκεφτομαι πως ισως ειναι καλυτερα να μην ασχοληθω... :huh:

Δημοσ.

κοίταξες αν ο διακόπτης πίσω ήταν γυρισμένος για παροχή από 220V η στα 110V πριν το βάλεις στην πρίζα?(δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά άλλα αρκετά έχουν)

Δημοσ.

Είναι σίγουρα δικά σου τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα της αποστολής από μέρους τους πάντως πρέπει να είναι δικά τους, σε διαφορετική περίπτωση πες τους να πα να να να να.

Ξαναλέω ότι αν έχει σκάσει το τροφοδοτικό θα φαίνεται και είναι κάπως δύσκολο να στο έστειλαν έτσι. Λογικά θα καταλάβουν ότι κάτι παίχτηκε όταν το έβαλες εσύ μπροστά.

Εξάλλου δε βλέπω πού ευθύνεσαι εσύ.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο επρεπε να το βαλεις στην πριζα και να δουλεψει. Αφου ΔΕΝ το εκανε σημαινει οτι στο δωσανε χαλασμενο. Ειτε το παρεις χαλασμενο είτε ψοφιο εχεις καθε δικαιωμα να ζητησεις αλλαγη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...