Προς το περιεχόμενο

Ολοκαινουργιο τροφοδοτικο εγινε παραναλωμα του πυρος.Τι κανω;

windybob73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διακοπτης πισω για 110/220 δεν υπαρχει...

Δεν μπορω να φανταστω που μπορει να ευθυνομαι εγω αφου το τσεκαρα πολλες φορες για να δω οτι ειναι ολα ΟΚ πριν το βαλω στην πριζα!Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ισως να παιχτηκε κατι με το UPS μου, ενα MUSTEK 1000VA.

Δημοσ.

αφού δεν είχε τέτοιο διακόπτη το γυρίζεις πίσω δεν φταις σε τίποτα.νερό δεν νομίζω να του ριξες να δεις τους κεραυνούς που θα βγάλει

Δημοσ.

θα κάνει μπαμ ότι έκανε μπαμ :Ρ

...το συνένα στον Μr Funης από 'μένα.

(...και μια μάινορ απορία : γιατί όλοι όσοι τους συμβαίνει αστοχία υλικού, θεωρούν ότι φταίει το Σύμπαν που έχει συνομωτήσει εναντίον τους για να αποτύχουν...; ) 

Δημοσ.

SuperFlower μάλλον είναι το εφέ που γίνεται με τα βεγγαλικά μόλις το συνδέεις στη πρίζα.

:lol:

Κλαίω!

Πρώτη φορά ακούω αυτή την μάρκα.

Αφού δεν σου πήρε τίποτα άλλο μαζί του να είσαι ευχαριστημένος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από Ταϊβάν είναι, δείχνει να βγάζει ενδιαφέροντα κομματάκια, αλλά εγώ τώρα πια μετά την αναφορά του φίλου θα το σκεφτόμουν να το βάλω πάνω στο PC και τζάμπα να μου το έδιναν... :unsure:

Tagan θα έβαζες? :unsure:

Δημοσ.

Εγώ έστω για ψυχολογικούς λόγους ούτε Tagan θα έβαζα εύκολα πάντως, κι ας επρόκειτο για αποδεδειγμένα καλό μοντέλο.

Πες την αλήθεια, ούτε εσύ θα έβαζες. ;p

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχει τύχει, πάντως αν έχει παίξει χοντράδα ούτε αυτό.

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται υπερβολή, αλλά δε νομίζω πως είναι τυχαίο όταν συμβαίνει, έστω κι αν πρόκειται για ένα στα χίλια. Είτε συνέβη λόγω κακού σχεδιασμού (δηλαδή σχέδιο που κάπου δημιουργεί μια οριακή κατάσταση τιμών και είναι θέμα τύχης να σου κάτσει η στραβή), είτε λόγω αστοχίας εξαρτημάτων (άρα χρησιμοποιούνται εξαρτήματα β' διαλογής), πράγμα που και στις δύο περιπτώσεις είναι κακό.

Δημοσ.

(...και μια μάινορ απορία : γιατί όλοι όσοι τους συμβαίνει αστοχία υλικού, θεωρούν ότι φταίει το Σύμπαν που έχει συνομωτήσει εναντίον τους για να αποτύχουν...; ) 

Φταιει το οτι εχω διαβασει πολυ Paulo μαλλον :P

Περα απο την πλακα δεν περιμενα ποτε μα ποτε αστοχια υλικου σε PSU.Δηλαδη αν βαλεις καινουργιο DOA τροφοδοτικο και τα καψει ολα ποιος σε αποζημιωνει μετα;

Οσον αφορα το θεμα της επιστροφης εστειλα mail αναφεροντας τι εγινε και περιμενω απαντηση.

Βλεποντας ομως αυτο απο το site που αφορα εγγυησεις και επιστροφες δεν αισιοδοξω :mad: :

"is there a warranty claim? please check that your product is incompatible, damaged mechanically or thermally overloaded. in all these cases, you have no warranty. with complete accessories please bring your product to us with the complete accessories. if items are the accessories, it may delay the processing sensitive. copy of invoice & k & m yellow serial number sticker please bring your product with invoice copy of purchase invoice and if possible, the yellow m & k serial number label to us."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...