Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 χμμ..νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου οτι υπηρξε παρατεταμενη περιοδος παγετωνα στον πλανητη για καποιες χιλιαδες χρονια οπου φυσικα και η ανθρωποτητα αντιμετωπισε απειλη...η μηπως ειναι η ιδεα μου; κατι μαμουθ παγωμενα (διατηρουνται ακομα) με την τροφη στο στομαχι τους οχι ακομα αλεσμενη εσενα τι σου λενε σαν γιατρο κιολας (εγω μοριακος βιολογος); (ultra) rapid freezing/vitrification η οχι (και πως αραγε εγινε αυτο);
javavall Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θα πέσω να σε φάω... Καλό είναι να είσαι σκεπτικός με τέτοιες ειδήσεις και να το ψάχνεις περισσότερο, βλέποντας όλες τις πλευρές. The Apocalypse, mass kills and the magnetic pole shifthttp://english.pravd...h_bird_kills-0/ Ως αντιπαράδειγμα πάρε τα λεγόμενα του Michio Kaku... η μηπως τις καταιγιδες κυριως σε αυστραλια και αμερικη αλλα και στην ευρωπη που ομοιες τους δεν εχουν ξαναγινει; Πάρε και άλλο Michio Kaku γι'αυτό το θέμα. Μέχρι στιγμής Μichio Kaku - Pravda 2-0 νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου οτι υπηρξε παρατεταμενη περιοδος παγετωνα στον πλανητη για καποιες χιλιαδες χρονια οπου φυσικα και η ανθρωποτητα αντιμετωπισε απειλη Από wiki: There have been at least five major ice ages in the Earth's past. Outside these ages, the Earth seems to have been ice-free even in high latitudes Έχεις αποδείξεις ότι πάμε για την 6η?
FilipposMD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 χμμ..νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου οτι υπηρξε παρατεταμενη περιοδος παγετωνα στον πλανητη για καποιες χιλιαδες χρονια οπου φυσικα και η ανθρωποτητα αντιμετωπισε απειλη...η μηπως ειναι η ιδεα μου; κατι μαμουθ παγωμενα (διατηρουνται ακομα) με την τροφη στο στομαχι τους οχι ακομα αλεσμενη εσενα τι σου λενε σαν γιατρο κιολας (εγω μοριακος βιολογος); (ultra) rapid freezing/vitrification η οχι (και πως αραγε εγινε αυτο); Το ότι είχαμε παγετώνες είναι γνωστό. Το ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξανάχουμε, είναι επίσης γνωστό. Απλώς είπα ότι από τα άρθρα της Πράβδα δεν προκύπτει, κατά την άποψη μου, ότι είναι πιθανό πως επίκειται νέα περίοδος παγετώνων.
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα...σιγουρα κανεις δεν μπορει να πει 100% ποτε και τι θα γινει, ειδικα οταν μιλαμε για χρονικα διαστηματα εκατονταδων χιλιαδων ετων (ισως κι εκατομυριων), οποτε το να επιχειρησει κανεις fine tuning σε επιπεδα εστω και εκατονταδων ετων (ποσο μαλλον δεκαδων η απλα μερικων) ειναι καπως ουτοπικο. απο την αλλη δεν μπορουμε να παραβλεπουμε καποια ανησυχητικα σημαδια. ακομα αλλωστε περιμενουμε να δουμε τι θα γινει το 2012 (επειτα απο τα 2000 και 2010 που δεν εγινε τιποτα). οψομεθα!
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εχεις αποδειξεις περι του αντιθετου; Εγώ λέω πως υπάρχει θεός και τον λένε Μπάμπη. Έχεις αποδείξεις περί του αντιθέτου;
FilipposMD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Φτου, και γίορταζε χθες! Τώρα που ξέχασα να του πάω δώρο, παίζει να με στείλει στην κόλαση; Ξέρεις απ' αυτά;
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ λέω πως υπάρχει θεός και τον λένε Μπάμπη. Έχεις αποδείξεις περί του αντιθέτου; Αν ειναι να ρίξουμε την (αν γίνεται αυτή σου να ονομαστεί) επιχειρηματολογία σε επίπεδο δημοτικού (πιθανότατα δυστυχώς και κατώτερο), να το ξέρω ώστε να προσπαθήσω να πέσω εκεί και να σου απαντήσω αναλόγως. Αν και πολύ φοβάμαι ότι θα ηττηθω, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η γενική συμβουλή ειναι να μην ρίχνει κι ο άλλος το επίπεδο, γιατί ο πρώτος θα τον νικήσει επειδή βρίσκεται περισσότερο καιρο σε αυτό. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στον εαυτό σου απαντάς; Γιατί δικό σου επιχείρημα ήταν αυτό, δεν είναι δικό μου...
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στον εαυτό σου απαντάς; Γιατί δικό σου επιχείρημα ήταν αυτό, δεν είναι δικό μου... Σό μπιτ ιτ, και το όνομα αυτού, Μπάμπης λοιπόν.:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Σό μπιτ ιτ, και το όνομα αυτού, Μπάμπης λοιπόν.:Ρ δεν νομίζω ότι υπήρχε αμφιβολία...προτιμώ το Χάρης πάντως
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομίζω ότι υπήρχε αμφιβολία...προτιμώ το Χάρης πάντως Αν δεν ευλογήσεις τα γένια σου ε; :Ρ
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στον εαυτό σου απαντάς; Γιατί δικό σου επιχείρημα ήταν αυτό, δεν είναι δικό μου... Αν εγώ είπα ότι υπάρχει θεός που τον λένε μπάμπη...ναι μάλλον σε εμένα απαντώ...διαφορετικά, απαντώ σε εκείνον που το είπε και ισχύουν τα όσα για εκείνον Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν εγώ είπα ότι υπάρχει θεός που τον λένε μπάμπη...ναι μάλλον σε εμένα απαντώ...διαφορετικά, απαντώ σε εκείνον που το είπε και ισχύουν για εκείνον όσα είπα Sent from my HTC Desire using Tapatalk προφανώς εννοεί ότι το επιχείρημα του να ζητάς από τον άλλο να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι είναι επιπέδου δημοτικού και δεν έχει άδικο imho... δεν μπορείς να ζητάς από τον άλλο να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι, πρέπει να αποδείξεις εσύ ότι υπάρχει αυτό που ισχυρίζεσαι...
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι αυτό το επιχείρημα αστέρι μου, είναι το αποστομωτικό "εχεις αποδειξεις περι του αντιθετου;". Διάβασε λίγο παραπάνω τί έγραφες, όλοι το κατάλαβαν αυτό που έγραψα εκτός από εσένα. Σάμπως ξέρεις τί ονομάζουμε επιχείρημα... χωρις να λεω οτι η pravda εχει δικιο πανω σε αυτο το συγκεκριμενο...εχεις αποδειξεις περι του αντιθετου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.