Προς το περιεχόμενο

Ηχεια ξαφνικα δεν παιζουν

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 7 ηχεια και το woofer της creative ολα, και σημερα απλα δεν επαιζαν, συνδεσα μετα το headset στην καρτα ηχου και ακουω κανονικα...

Εχθες το βραδυ επαιζαν κανονικα - κλεινω το pc - το ανοιγω σημερα και δεν επαιζαν γινεται να καηκαν τα ηχεια μου ετσι απλα απο την μια μερα στην αλλη?

Δημοσ.

νταξει δεν ειμαι και βλακας να εχω κανει mute δεν ειναι ρυθμιση τα εχω ψαξει ολα και εξαλλου αφου δουλευουν τα headset.

Δημοσ.

μαλλον σου λεει αν ειναι τιποτα σαν τις realtek που απομονώνει τις πισω η τις μπροστα θυρες ξερω γω

σε αλλο τελικα δουλευουν?

Δημοσ.

μαλλον σου λεει αν ειναι τιποτα σαν τις realtek που απομονώνει τις πισω η τις μπροστα θυρες ξερω γω

σε αλλο τελικα δουλευουν?

Οχι δεν εχω realtek ουτε ξερω καν αυτη την ρυθμιση για να την εχω αλλαξει, τωρα σε αλλο μηχανημα θα τα δοκιμασω αυριο.

Tα ηχεια οχι , αλλα καμμια ασφαλεια στο sub,το control panel (αναβει τιποτα ? )

Τι εννοεις αν αναβει τιποτα?

Δημοσ.

Εφερα το sub και το συνδεσα σε ενα αλλο μηχανημα με τα ιδια ηχεια και παιζουν ολα κανονικα ρε :lol: αρα ευτυχως δεν ειναι καμενα ουτε τα ηχεια ουτε το sub αρα τι μπορει να φταιει?:blink:

Δημοσ.

checkare στο bios αν είναι ενεργοποιημένη η onboard κάρτα ήχου.

μετά ψάξε στις ρυθμίσεις του προγράμματος για την κάρτα ήχου σου. ειπες δε έχεις realteκ άρα μάλλον θα έχεις creative

Δημοσ.

Την εχω disabled απο bios απο τοτε που την πηρα και στις ρυθμισεις δεν μπορω να βρω τιποτα ολα ειναι μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να φταιει το πολυμπριζο επειδη ειναι παλιο και εχω πολλες συσκευες φορτωμενες πανω? δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Τωρα πριν λιγο δεν παιζουν ξανα οτι ναναι

Δημοσ.

Την εχω disabled απο bios απο τοτε που την πηρα και στις ρυθμισεις δεν μπορω να βρω τιποτα ολα ειναι μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να φταιει το πολυμπριζο επειδη ειναι παλιο και εχω πολλες συσκευες φορτωμενες πανω? δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Τωρα πριν λιγο δεν παιζουν ξανα οτι ναναι

αν κατάλαβα καλά έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου? αν ναι στο playback devices το έχεις ως default device?

Δημοσ.

Ναι jake ετσι το εχω, τωρα εκανα uninstall τα παντα απο creative τα ξαναεβαλα ολα απο την αρχη και δουλευουν παλι, μαλλον καμια ρυθμιση που δεν μπορω να φανταστω ηταν θα δειξει ως αυριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...