tom-f Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 θα ήθελα έναν μετατροπέα rs-232 to ethernet για να πέρνω δεδομένα απο μια συσκευή που στέλνει δεδομένα απο σειριακή θύρα. Θέλω αυτό να γίνεται μέσω δικτύου οπότε μια λύση είναι αυτή. Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να προμηθευτώ το συγκεκριμένο προιόν απο Ελλάδα για να κοπεί και τιμολόγιο. Έχει κανένας στα υπ' 'οψιν το που θα βρώ κάτι τέτοιο να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μια λύση είναι να εκτυπώσεις την σελίδα και μια μέρα που να έχεις χρόνω να πας μια βόλτα από τα ηλεκτρονικάδικα της πόλης σου και να ρωτήσεις,αν δεν το έχουν,αν μπορούν με κάποιο τρόπο να το παραγγείλουν. Δεύτερη λύση το φτιάχνεις μόνος σου ή βάζεις κάποιον ηλεκτρονικό να σου το φτιάξει που θα σου βγάλει και τιμολόγιο σχέδια υπάρχουν π.χ. http://techteam.gr/forum/topic/119148-eaoaoeaaoc-ethernet-to-serial-converter/ Αν έλεγες και που βρίσκεσαι μπορεί να υπήρχε κάποιος που να ξέρει κάτι σχετικό στην περιοχή σου.Ακόμα αν έλεγες ποια συσκευή λες μπορεί να σου λέγαμε και εναλλακτικές,αν υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.