sentoner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα, Χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο για το πρωτο pc της υπογραφης μου,καθως το ocz μας αφησε χρονους... Θα προτιμουσα να ειναι απο Πλαισιο γιατι εχω πιστωτικο,αλλα αν δεν υπαρχει κατι καλο κοιταμε σε αλλα καταστηματα... Το τροφοδοτικο με νοιαζει να ειναι επωνυμο και αξιοπιστο,ο θορυβος δεν με νοιαζει και τοσο...Επισης καλο θα ηταν να ειναι και modular... Budget 100-150...Περιμενω προτασεις αμεσα γιατι εχω μεινει χωρις pc και το βιαζομαι οσο να ναι...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν καταναλώνει και τίποτα ιδιαίτερο το σύστημά σου, και παραδέχομαι ότι θα είναι κάπως να πας από 700άρι σε μικρότερο, κι ας σου βγήκε σκάρτο το πρώτο. Το Πλαίσιο τον π@ίρνει άσχημα με αυτά που (συνεχίζει να) κάνει και ειλικρινά δε μπορώ να κάτσω να ψάξω σε σελίδες με μπλεγμένα και ανύπαρκτα προϊόντα. Προσπάθησα λίγο, αλλά τα παράτησα. Άσε που δε βρήκα και τίποτα που να αξίζει αν αναλογιστείς τις τιμές. Για εμένα ένα καλό 550-650άρι σε καλύπτει άνετα.
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Από το πλαίσιο το μόνο αξιόλογο που έχει σε κανονική τιμή και όχι bulk είναι αυτό
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτό πρόσεξα, αλλά δε θα έδινα τόσα κι ας είχα πιστωτικό.
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτό πρόσεξα, αλλά δε θα έδινα τόσα κι ας είχα πιστωτικό. Φυσικά τα λεφτά είναι πολλά με λιγότερα παίρνει ένα από το visionstudio
sentoner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι,το ξερω οτι αρκουν και λιγοτερα watt,αλλα δεν με πειραζει να δωσω κατι παραπανω για ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο,μιας και κανω συχνα αναβαθμισεις,ενω δεν αποκλειεται να παρω και καποια high-end καρτα στο αμεσο μελλον...αυτο ειδα εγω...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μωρέ μια χαρά είναι αν τα έχεις, εκτός κι αν συνεχιστεί η γκαντεμιά σου :Ρ
sentoner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Νταξ,δεν χαιρομαι κιολας που θα δωσω τοσα,αλλα μειωνω την πιθανοτητα για νεα "γκαντεμια" i think...
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Νταξ,δεν χαιρομαι κιολας που θα δωσω τοσα,αλλα μειωνω την πιθανοτητα για νεα "γκαντεμια" i think... Πάρε τότε αυτό που είπες από το vision studio εγώ έχω το 850W και είμαι πολύ ικανοποιημένος
pano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M850-RS-850-AMBA-J3-850W-Modular-PSU.htm
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα προτιμούσα το Corsair, όχι ότι το CoolerMaster δεν αξίζει. Έχει και 2 χρόνια περισσότερη εγγύηση :Ρ
pano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα, από την στιγμή που και τα δύο σε υπερκαλύπτουν,από εκεί που έχεις το πιστωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.